όλα καλά κι όλα ωραία ! τελικά βρεθήκαμε αρκετοί και καλοπεράσαμε...

ήταν οι :
parlats, Χάρης (Dj Ha), mogli, sv1cdm, Ισμήνη, symeon, nEwBiE κι εγώ βεβαίως-βεβαίως...
Τουρνουά κανονικό βέβαια δεν έγινε, αλλά ήπιαμε τα καφεδάκια μας, τις μπυρίτσες μας, είπαμε τις κουβεντούλες μας και παίξαμε και ταβλάκι μερικοί-μερικοί. Όμορφα τα περάσαμεεε...
Στο τεχνικό μέρος τώρα: Η Θεά τύχη έπαιξε και πάλι "περίεργα παιχνίδια". Στην αρχή με τον πολύ καλό
parlats, μου `κλεισε το μάτι πονηρά και πήρα την παρτίδα σχετικά εύκολα, καθώς ο Πάρης έκανε απέλπιδες προσπάθειες, αλλά είχε πολύ "κόντρα ζάρι". Στη συνέχεια όμως μου `κλεισε το σπίτι, αφού ακολούθησε ένας συγκλονιστικός αγώνας με τον
Χάρης(Dj Ha)... Μια νέα βερσιόν του "εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες" με παρανοικό σκηνοθέτη το Ζάρι, με απρόβλεπτες εναλλαγές και απίστευτες ανατροπές...με την αδρεναλίνη να χτυπάει στο κόκκινο!

Προηγήθηκε 4-0

,αντεπιτέθηκα και έγινε 4-5

, με στρίμωξε στο 6-5

, ισοφάρισα στο 6-6...

και στα τελευταία δραματικά λεπτά της παρτίδας με αποτελείωσε με 7-6

! ! ! Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια και να αφήσω τον τίτλο του "μάστορα" να αιωρείται, μέχρι την επόμενη συνάντηση...

Στο διπλανό τραπέζι, θαρρώ πως ο
mogli επικρατούσε με 7-2 επί του άξιου
sv1cdm...
Οι υπόλοιποι αφου απουσίαζε το κίνητρο δεν έδειξαν ανάλογο ενδιαφέρον...

Στο μεταξύ ο Πάρης μου έφερε και το "έπαθλο" του παρ` ολίγον τουρνουά, το οποίο είναι ένα ωραίοτατο τάβλι από καρυδιά, λείο και απαλό στη αφή, θορυβώδες στο παίξιμο, το οποίο θα κρατήσω άπαιχτο, αγνό και παρθένο, μέχρι να γίνει ένα κανονικό τουρνουά επιτέλους και να τεθεί ως έπαθλο... αν και πολύ θα πικραθώ που θα το αποχωριστώ...