Πρωτο θέμα σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες....
Ωρα των σπορ : Η ΝΕΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ!!!
Φως των σπορ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ!!
Sport Time : AΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΥΤΟΙ;
Και παραθετω αποσπάσματα δημοσιεύσεων.
Ωρα των σπορ.
Μετά από ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του ΚΙΘΑΡΑ, έδειξε τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο.
Φως των σπορ
Παρ' ολη την ήττα με 9-8, η ομάδα του ΚΙΘΑΡΑ, μετα από ενα αργό ξεκίνημα και χάνοντας 6-2 στο πρώτο ημίχρονο, επέστρεψε κρύβοντας την μπάλα και με μία κατα μέτωπον επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο ισοφάρησε 8-8 1 λεπτό πριν την λήξη. Μια ολιγορία στα τελευταία δευτερόλεπτα στοίχησε την ήττα στην περίφημη αυτή ομάδα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού παρακολούθησε το ματς και δήλωσε μετα την λήξη του: "Η εξέλιξη αυτής της ομάδας είναι απίστευτη! Αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό την προετοιμασία της, θα τα βρούμε πολύ σκούρα στο φετινό πρωτάθλημα."
Sport Time
"Οι καινούργιες μεταγραφές στην ομάδα μας (Ron-T, P@nos,Iordanis) εγκλιματίστηκαν πολύ γρήγορα και βοήθησαν τα μέγιστα στο να ανέβει η απόδοση μας κατακόρυφα στο δεύτερο ημίχρονο," δήλωσε ο, για μια ακόμη φορά απών απο το ματς, προπονητης του ΚΙΘΑΡΑ,Dave.
Ένας απο τους επιθετικούς της ομάδας, ο dshakes

, δήλωσε μετα την λήξη του ματς : " Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να σπρώχνω την μπάλα προς τα δίχτυα. Οι συμπαίκτες μου από τα πλάγια και το κέντρο μου έβγαλαν καταπληκτικές πάσες και ήταν πολύ εύκολο. Δεν μετράει τόσο πολύ το αποτέλεσμα όσο το γεγονός ότι αυτή η ομάδα έχει πάρα πολλές δυνατότητες τις οποίες θα δείξουμε μεσα στο γήπεδο. Δυστύχως χάσαμε ένα παίκτη λόγω τραυματισμού (Zapinio) αλλά κερδίσαμε μία αποκάλυψη (Iordanis) o οποίος έδειξε την κλάση του παρόλο που ήταν απών από τα γήπεδα για αρκετό καιρό. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον καταπληκτικό αυτό κόσμο που ήρθε να μας υποστηρίξει και το έκανε σε ολη την διαρκεια του αγώνα. Ηταν απλά συγκινητικο να βλέπεις τέτοιο πάθος και τόση ενέργεια από τους φιλάθλους. Ευχαριστούμε πολύ και υποσχόμαστε στον επόμενο αγώνα μια νίκη."
Η ομάδα του ΚΙΘΑΡΑ αποτελείται από τους εξής
Newbie, P@nos, Cheguevara, Ron-T (captain), Sts-Ikaros, Iordanis, Zappas, Dshakes.