Aγαπητέ jimara, το προηγούμενο Σάββατο δοκίμασα Yamaha και δεν μου γέμισε το μάτι (ούτε το αυτί ).Ήταν όμως πολύ φτηνό μοντέλο (και χωρίς Fl.r.) Αν μου λες τώρα ότι ούτε για κουπί κάνει αν τρυπήσει

... μάλλον αποκλείεται λόγω του 4.
Αγαπητέ karhariagr, ΜIDI κιθάρα είναι : ένα συστηματάκι (σαν γέφυρα,μαγνητάκι) που ακουμπάει χαμηλά τις χορδές, στέλνει ένα σήμα σε κάποιο rack μηχάνημα για το ποιά χορδή χτυπήθηκε, και το rack μετατρέπει το χτύπημα αυτό σε MIDI σήμα, και κατευθείαν μετά στο PC για ηχογράφηση (ή για να παίξεις άλλους ήχους π.χ. drums). Διπλή είναι η "κιθάρα" της starlabs, στην οποία το δεύτερο μπράτσο έχει ΠΛΗΚΤΡΑ !!
Αγαπητέ kabamaru-x-, εννοείς ότι είναι πολλά ή λίγα ?

Πολλά δεν είναι γιατί έχω δεί κάτι κιθαρούλες που κάνουν διχίλιαρα ή και τριχίλιαρα ευρώ, και ναι μεν φυσάνε, αλλά δεν θα τις πάρω... Επίσης, κιθάρες με f.r. ξεκινάνε από 200 Ε, και λάβε υπόψη σου ότι δεν ξέρω σχεδόν καθόλου το χώρο και προσπαθώ να αγοράσω ότι καλύτερο μπορώ για τα χρήματα που διαθέτω...

Αγαπητέ H4RRY, η πιό ενδιαφέρουσα κιθάρα που είδα στα links σου ήταν η Brian Moore i8.13 Midi Electric Guitar (1119USD) με μόνο πρόβλημα το ότι είναι Roland-ready, ενώ εγώ σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω σύστημα της ΑΧΟΝ ( Α! είναι και ακριβούτσικη...). Η Epiphone έχει κάποιο μοντέλο με floyd rose kai 45

... εχμμ.. 3 μαγνήτες ?
Αγαπητέ Thanocaster, η πρότασή σου για την FENDER SQUIER SHOWMASTER HSH (403 Ευρώ) είναι άκρως ενδιαφέρουσα !! (Διάβασα και το αντίστοιχο post και πήρα κουράγιο..) Μάλλον θα πάω να την χαϊδέψω λίγο ...

Την έχουν μόνο στο Στόλλα ή και αλλού ?
Ευχαριστώ παιδιά... Καμιά άλλη ιδέα ? Oi Ibanez δεν είναι καλές ?