Ενα επισημο:
Συναυλια Rammstein. Σε μια περιοδεια τους ο πληχτρας ειχε τα πληχτρα του πανω σε ενα διτροχο δικηνητηριο και πηγαινει πανω κατω στην σκηνη. Ο τραγουδιστης τον αποφευγει την πρωτη φορα και παει πλαι προς τα πισω. Αυτη την φορα ο πληχτρας τον πετυχαινει με ακριβεια Ανατολακη!! Ευτυχως 1. Ο τραγουδιστης ειναι ζωον, οποτε απλως ετριβε το ποδι του. 2. τον τρακαρε σε φαση που το κομματι δεν ειχε ρεφραιν.
Ανεπισημο:
1. Συναυλια Psychopunch στο Saarbruecken της Γερμανιας:
Το σετ τελειωνει διοτι λιαν συντομως θα παραπονεθουν οι ενοικοι. (Πανω απο το μαγαζι ειχε σπιτι!!) Ο τραγουδιστης ανακοινωνει: We gotta stop, 'cause the neighbours will complain. Μια φωνη απο το υπερπεραν (δικια μου): F...K the neighbours!!! This is a punk rock concert! Και ο τραγουδιστης: We have a lawbreaker here!!! Περιττο να αναφερω τι γελιο επεσε.
2. Συναυλια Steakknife στο ιδιο μερος:
ΣΚοτομος στο κλαμπ, το pogo δινει και παιρνει. Ξαφνικα απο το σπρωξιδι χανω την ισορροπια μου και πεφτω φαρδυς πλατυς πανω στην σκηνη. Ο τραγουδιστης: Gosh, you 're too hairy and fat to be my bitch!!
3. Συναυλια )(**¨: δεν θυμαμαι ποιοι παιζαν διοτι πηγα τελειως ΛΙΩΜΑ...
Απο το headbanging μου φευγουν τα γελια και εκτοξευονται στον ντραμμερ. Τελεια...