αν καποιος δεν ειναι τρελος οπαδος δεν μπορει να καταλαβει τη τρελα ενος για ενα συγκροτημα.Οσα λεφτα και να σου ζητησουνε εσυ θα τα δωσεις...
Δεν ξέρω, τελευταία έχω ενοχληθεί πολύ και με προβληματίζει αυτή η λογική... Δηλαδή βλέπω να δίνουμε όλο και περισσότερα, να παίρνουμε όλο λιγότερα (αποκορύφωμα νομίζω Mastodon/Tool) και να συνεχίζουμε να λειτουργούμε με την ιδεολογία του "ό,τι να ναι, αρκεί να τους δούμε!!!" (και όχι απαραίτητα ακούσουμε...).
Πραγματικά, δεν μου πάει η ψυχή να δώσω 80 - 100 ευρώ για μια συναυλία... Δηλαδή και τα 60 δεν είναι λίγα φυσικά, αλλά για να δώ "κύριος" τους Metallica τόσα πρέπει να δώσω, μιας και ειδάλλως θα φάω στην μάπα τον VIP χώρο μπροστά... Πώς να γίνει, δεν ξεχνιέται το γεγονός οτι πληρώσαμε 38 ευρώ το εισιτήριο για να δούμε Judas Priest/Queensryche (και Nightwish), χωρίς VIP και αηδίες, και έχοντας αυτό στο μυαλό δεν μπορώ να δώσω π.χ. 55 μόνο για Maiden... Αφού γίνεται, γιατί ρε παιδιά να πιανόμαστε κορόιδα (κατ' εμέ) και να δίνουμε όσα δίνουμε για να πάρουμε... ό,τι να ναι ή -θα χρησιμοποιήσω την άκρως πλέον μπανάλ έκφραση- δεινοσαύρους?...
Πέραν αυτού, γενικά πιστεύω οτι ξεχνάμε μονίμως την αξία χρημάτων... 60 ευρώ δεν είναι παίξε γέλασε, είναι 3, ίσως και 4 ημερομίσθια ενός full time εργαζόμενου ανθρώπου... Και κατ' εμέ απο το να δώσεις "όσο όσο" για να δείς ένα συγκρότημα που έφτασε στο σημείο που έφτασε -άσχετα με τα αριστουργήματα και το attitude του παρελθόντος- είναι πολύ προτιμότερο να τα ξοδέψεις ή να τα μαζέψεις για κάτι άλλο που θα σου προσφέρει μια εξίσου καλή εμπειρία, ή που θα το χρησιμοποιήσεις για καιρό, και θα σου προσφέρει κάτι, π.χ. ένα μουσικό όργανο ή μερικά albums ή μερικά βιβλία κτλ...
Πιθανότατα να είμαι υπερβολικός, άλλωστε υπήρξα οπαδός και της άλλης πλευράς και έχω πάει σε πάαααρα πολλές συναυλίες για τον καιρό που πάω (και δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι τελικά "περήφανος" για αυτό). Όπως και να έχει, για τους Metallica όπως είπα δεν τα δίνω...
Υ.Γ.: Όσο για τον Trujillo (που προφέρεται Τρα-χί-γιο - κάνω την παρατήρηση επειδή το ακούω μονίμως λάθος

) δεν ξέρω, τον πάω για κάποιον λόγο σαν μπασίστα... Με τον Ozzy πάντως μου είχε φανεί άψογος!