Αποστολέας Θέμα: Rockwave Festival 2007  (Αναγνώστηκε 168240 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος drummer_boy

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Rockwave Festival 2007
« Απάντηση #200 στις: 26/02/07, 15:26 »
ΡΕ είναι γεγονός!!! Αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα!!! Κ όμως!!! 1η Ιουλίου στα πλαίσια του Rockwave!!!
DREAM THEATER, ICED EARTH, BLACK SABBATH με DIO, ANATHEMA Χίλια συγνώμη αλλά δε γίνεται να μην ανοίξει καινούριο θέμα εδώ!!!!!!!! Ξεδώστε!!! Έρχονται οι DREAM THEATER!!! ;D ;D :D :D

Αποσυνδεδεμένος Γιάννης [nOiz]

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #201 στις: 26/02/07, 15:34 »

Σκέψου να δούμε RHCP μαζί με metallica... Θα ξενερώσω... Καλύτερα να το κάνουν έτσι ώστε να παίξουν όλα τα σκατά την ίδια μέρα και να κάνουν άλλη μια της προκοπής μπας και δούμε καμμιά ζωντανή μπάντα...

οι Dream theater ειναι ζωντανη μπαντα ??? ??? ??? ???

Οι Dream Theater είναι μεγάλο group. Οι Anathema απο τα κομμάτια που άκουσα στο site τους έχουν χαλάσει αλλά και αυτοί έχουν τρομερούς δίσκους στο ενεργητικό τους. Oι heaven and hell ακούγονται λίγο αρπαχτή αλλά δε θέλω να πω τίποτα γιατί μπορεί να είναι καλή φάση. Οι iced earth είναι gtp... ο ripper κατέστρεψε τους Judas Priest τώρα καταστρέφει και τους Iced Earth (όχι ότι ήταν τίποτα ιδιαίτερο πριν αλλα ok).

Φαίνεται αξιόλογη μέρα, για να δούμε και πόσο θα έχει το εισιτήριο. Βέβαια λίγο με νοιάζει γιατί έχω conne και τα παίρνω φθηνά αλλά για να έχουμε μια εικόνα...
« Τελευταία τροποποίηση: 26/02/07, 15:35 από #Γιάννης# [nOiz] »

Αποσυνδεδεμένος Baphomet (Πέτρος)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: 26/02/07, 15:36 »
με 50 ευρώ για αυτούς τους 4 θα το σκεφτώ...πάντως για ακομα μια φορά από πρωτοτυπία σκίζουμε ;D ;D ;D ;D
περιμένω κι εγώ με αγωνία τις άλλες μέρες...

Αποσυνδεδεμένος Apollon18

• Παλιός
  • Watch the weather change.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: 26/02/07, 15:45 »
ΡΕ είναι γεγονός!!! Αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα!!! Κ όμως!!! 1η Ιουλίου στα πλαίσια του Rockwave!!!
DREAM THEATER, ICED EARTH, BLACK SABBATH με DIO, ANATHEMA Χίλια συγνώμη αλλά δε γίνεται να μην ανοίξει καινούριο θέμα εδώ!!!!!!!! Ξεδώστε!!! Έρχονται οι DREAM THEATER!!! ;D ;D :D :D

Εδω ηρθαν οι τοολ ρε φιλε μας δουλευεις????

:P :P :P ;D ;D ;D

Α και οι θιατερ εχουν ξαναρθει :P
« Τελευταία τροποποίηση: 26/02/07, 15:52 από Apollon18 »
All you know about me is what I've sold you
I sold out long before you ever heard my name
I sold my soul to make a record....And you bought one!!!

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: 26/02/07, 15:47 »
Καλα ρε παιδια ξεφευγουμε... Εχουνε ερθει τοσες φορες οι DT και οι anathema.... Ενταξει μην κανετε ετσι καταστρεφεται και την κατηγορια, υπαρχει θεμα πες τα εκει. Ελεος
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος sterghios

• Θαμώνας
  • METAL MADNESS
    • Προφίλ
    • Myspace homepage
« Απάντηση #205 στις: 26/02/07, 15:48 »
Πρεπει να το δω για να το πιστεψω μετα τα περσινα μασκαριλικια....

Αποσυνδεδεμένος newGuitarMan

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: 26/02/07, 15:50 »
Τι λέτε ρε παιδιά; DT και Heaven & Hell; Τώρα είμαι σε δίλημμα: να χαλάσω τα λεφτά μου για να πάω να δω Metallica ελπίζοντας πως οι DT θα περάσουν κι από δω στη νέα τους περιοδεία ή να τα χαλάσω για να πάω στη μέρα με τους DT και να τους δω για πολύ λίγο μιας και είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα;

Υ.Γ.: Ούστ από δω που δεν είναι οι Dream Theater ζωντανοί! >:(

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: 26/02/07, 15:55 »
Egw sto 8ema gia tous tool den enoxlisa kanenan!!! Gousta einai auta! Wraia i gnwmi alla min arxiseis na mas prizeis ama de sou aresoun... filika panta!

Roufous το έχω υπ'όψη μου, αλλά εγώ μετά τη συναυλία τους το 2005 τους έμαθα και δεν τους έχω ξαναδεί, είναι το αγαπημένο μου group, και περίμενα να μάθω κάτι τέτοιο 2 χρόνια τώρα!!!

Sterghios μη με τρομάζεις!!!  :-X

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: 26/02/07, 16:01 »
Οι dream theater δεν είναι ζωντανοί???!!!!! μποαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα  ;D ;D ;D ;D Καλό!!! Πολύ καλό!!!

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: 26/02/07, 16:10 »
Ζωντανοι ειναι, για φεστιβαλ δεν ειναι.......... Καλυτερα μονοι τους παρα εν μεσω φεστιβαλ.. Δεν μπορουν να αποδωσουν οσο αποδιδουν σε μια δικια τους συναυλια.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Arcturus

• Επισκέπτης
  • **
  • Death Greets me warm, now I will just say goodbye
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: 26/02/07, 16:11 »
Καλα ρε παιδια ξεφευγουμε... Εχουνε ερθει τοσες φορες οι DT και οι anathema.... Ενταξει μην κανετε ετσι καταστρεφεται και την κατηγορια, υπαρχει θεμα πες τα εκει. Ελεος

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Ρεεεε ξυπνήστε εδώ μιλάμε για Black Sabbath με DIO και για 4 γ**άτα συγκροτήματα support το οποία θα μπορούσαν να ταν άνετα μόνα τους και να έκαναν και sold out συναυλίε ς στην Ελλάδα!!! Τι άλλο θα ακούσουν τα όμορφα και περήφανα αυτάκια μου ??? ??? ???
Άκουσα ότι θα 'ναι και kinetic :)
« Τελευταία τροποποίηση: 26/02/07, 16:20 από Arcturus »

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: 26/02/07, 16:13 »
ΑΑΑΑ! Έτσι οκ! Σίγουρα θα προτειμούσα να ακούσω μια 3ωρη συναυλία τους, αλλά από το τίποτα!!!
« Τελευταία τροποποίηση: 26/02/07, 16:20 από drummer_boy »

Αποσυνδεδεμένος fake7

• Παλιός
  • www.myspace.com/thebbsea
    • Προφίλ
    • The Brightly Shining Sea
« Απάντηση #212 στις: 26/02/07, 16:17 »
Ζωντανοι ειναι, για φεστιβαλ δεν ειναι.......... Καλυτερα μονοι τους παρα εν μεσω φεστιβαλ.. Δεν μπορουν να αποδωσουν οσο αποδιδουν σε μια δικια τους συναυλια.

ελα μην ακουω βλακειες...μια χαρα ειναι οι theater και για festival και για συναυλιες και για ολα!
Life is not a rehearsal. All he has is the one chance to get it right.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: 26/02/07, 16:32 »

ελα μην ακουω βλακειες...μια χαρα ειναι οι theater και για festival και για συναυλιες και για ολα!
Ρε παιδι μου αλλο να ακους  μις πιο ζωντανη με την εννοια πιο δυνατη μπαντα με κομματια με τα οποια πιο ευκολα χτυπιεσαι και σε ζωντανευουν σε ενα φεστιβαλ και αλλο να ακους anathema... Δεν μπορεις να πιασεις και το απαραιτητο feeling της μουσικης

δεν μιλαω για την αξια τους σαν μπαντες μιλαω μονο για την συγκεκριμενη κατασταση

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν Μασάω τίποτα εκτός από φαγητό!!!
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #214 στις: 26/02/07, 16:38 »
Μπορεί το μυαλουδάκι σας να σκεφτεί ότι το θέμα Rockwave festival 2007 περιλαμβάνει όοοοοσες μπάντες θα παίξουν και δε χρειάζεται να ανοίγουμε συνέχεια θέματα??

Αποσυνδεδεμένος fake7

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: 26/02/07, 16:41 »

Ρε παιδι μου αλλο να ακους  μις πιο ζωντανη με την εννοια πιο δυνατη μπαντα με κομματια με τα οποια πιο ευκολα χτυπιεσαι και σε ζωντανευουν σε ενα φεστιβαλ και αλλο να ακους anathema... Δεν μπορεις να πιασεις και το απαραιτητο feeling της μουσικης

δεν μιλαω για την αξια τους σαν μπαντες μιλαω μονο για την συγκεκριμενη κατασταση

μαζι σου...ομως ακου pull me under και αμα δεν χτυπηθεις,ξερεις που ειμαι, ελα και χεσε με! :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος Apollon18

• Παλιός
  • Watch the weather change.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: 26/02/07, 16:56 »

μαζι σου...ομως ακου pull me under και αμα δεν χτυπηθεις,ξερεις που ειμαι, ελα και χεσε με! :D :D :D

Εχω χτυπηθει 2 φορες με pull me under kai mia me phantom of the opera σε συναυλια αναθεμα και πιστεψε με δεν θαναι το ιδιο στο φεστιβαλ που θα βγουν μες στην απογευματινη ζεστη του καλοκαιριου.ΟΙ αναθεμα ειναι για κλειστο χωρο
All you know about me is what I've sold you
I sold out long before you ever heard my name
I sold my soul to make a record....And you bought one!!!

Αποσυνδεδεμένος JaYmZ

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: 26/02/07, 18:13 »
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΕΤΟΣ!!!  (συμπεριλαμβάνω και τους Tool ;D)

Αποσυνδεδεμένος fake7

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: 26/02/07, 18:20 »
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΕΤΟΣ!!!  (συμπεριλαμβάνω και τους Tool ;D)

πραγματι...τα καλυτερα συγκροτηματα!
αμα ερθουν και ac/dc...τι να πουμε τοτε?

Μονο οι zeppelin δε θα ερθουν :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: 26/02/07, 19:50 »
Καλά δηλαδή δεν είναι για φεστιβάλ οι DT και οι Anathema επειδή δεν μπορείς να χτυπηθείς εύκολα.... ::) Ε εντάξει τώρα τι να πω? >:( αν δηλαδή πας στις συναυλίες για να κοπανηθείς, και όχι για να ''δεις'' το αγαπημένο σου συγκρότημα τότε ποιός ο λόγος να πληρώνεις ή να ενοχλείς τους άλλους? δεν θα ξεχάσω τι είχα πάθει με ένα μαλακισμένο στους stratovarius (που δεν είναι και πολύ heavy) πέρσι, και όποιος μου ξανακάνει τα ίδια θα τον πλακώσω δεν υπάρχει περίπτωση. Φιλικά πάντα ;D για το rockwave τώρα, μια χαρά τα ονόματα αν και μου φαίνεται πως δεν θα έχουν πολύ χρόνο τόσα πολλά μεγάλα συγκροτήματα να παίξουν αυτά που θέλουν και όση ώρα χρειάζεται για να τους χορτάσεις....
Υ.Γ. Ρε παιδιά ο Dio πόσο χρονών είναι και τραβάει ακόμα? μη μας μείνει στη σκηνή! ;D

Αποσυνδεδεμένος Zeppelin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Κοχλιωτός κριθαρένιος λαμπτήρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: 26/02/07, 19:56 »
65!
Άλλοι νεότεροι έχουν χαλάσει τις φωνές τους προ πολλού (Gillan, Coverdale, Halford).
"Μεγάλος" ο κοντός.
Το σκέφτομαι για Metallica τώρα, που είναι standard οι Sabbath.
The world is full of kings and queens,
who will blind your eyes and steal your dreams,
IT'S HEAVEN AND HELL!

Αποσυνδεδεμένος allshallperish79

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: 26/02/07, 20:34 »
exei dei kaneis to video toy sad but true...apo snoop dog...kai toys flwralika apo katw na goustaroune kai na sigontaroyn thn fash,,>>>>?????
o typos toys ekane rompa kai oi blakes goustarane...ti na leme..ante ola gia ta lefta prokeimenou na toys akoune k oi hip hop opadoi...teleiwmenoi mousikoi einai edw k xronnia.

Αποσυνδεδεμένος Iced Jacob

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: 26/02/07, 21:25 »
65!
Άλλοι νεότεροι έχουν χαλάσει τις φωνές τους προ πολλού (Gillan, Coverdale, Halford).
"Μεγάλος" ο κοντός.
Το σκέφτομαι για Metallica τώρα, που είναι standard οι Sabbath.

Γιατι ποιος σου ειπε πως ο Dio δεν την εχασε???
Τον ειδες προπερσι??
The road to hell is full of good intentions...

old_lion

• Επισκέπτης
« Απάντηση #223 στις: 26/02/07, 21:42 »
"... Γιατι ποιος σου ειπε πως ο Dio δεν την εχασε?..."

Έλα μου τώρα κι εσύ .
Κι αν έχασε με τα χρόνια τη φωνή του ο Dio ,
με τα τσιγάρα και τ' "άλλα"  ,
παύει να είναι στην καρδιά μας εκείνος ο παλιός θεϊκός Dio ?

« Τελευταία τροποποίηση: 26/02/07, 21:48 από το λιοντάρι »

Αποσυνδεδεμένος JaYmZ

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: 26/02/07, 22:27 »
exei dei kaneis to video toy sad but true...apo snoop dog...kai toys flwralika apo katw na goustaroune kai na sigontaroyn thn fash,,>>>>?????
o typos toys ekane rompa kai oi blakes goustarane...ti na leme..ante ola gia ta lefta prokeimenou na toys akoune k oi hip hop opadoi...teleiwmenoi mousikoi einai edw k xronnia.

Δλδ κατά την γνώμη σου ε, έπρεπε να σηκωθεί ο Hetfield και να του πει -"τι κάνεις ρε βρωμοαράπη? μπαμ!γκαπ! και να τον αρχίσει στα χαστούκια!! :P"...mercy φίλτατοι, εκδήλωση απόδοσης τιμής ήταν(tribute show) και ο κάθε καλλιτέχνης έλεγε τα τραγούδια σύμφωνα με το ύφος του!Δλδ, η εκτέλεση του One(Korn) ή Nothing Else Matters(Staind) δεν σου άρεσε?