Αποστολέας Θέμα: Rockwave Festival 2007  (Αναγνώστηκε 168201 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui
Απ: Rockwave Festival 2007
« Απάντηση #225 στις: 26/02/07, 22:30 »
...Off Topic...

Πού έχετε δει ρε παιδιά αυτά τα videaκια?

JaYmZ ξέρεις αν έχει κυκλοφορήσει αυτό το tribute σε DVD?
"Experience is the name someone gives to his mistakes" - Oscar Wilde

Αποσυνδεδεμένος Γιάννης [nOiz]

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #226 στις: 26/02/07, 23:30 »
exei dei kaneis to video toy sad but true...apo snoop dog...kai toys flwralika apo katw na goustaroune kai na sigontaroyn thn fash,,>>>>?????
o typos toys ekane rompa kai oi blakes goustarane...ti na leme..ante ola gia ta lefta prokeimenou na toys akoune k oi hip hop opadoi...teleiwmenoi mousikoi einai edw k xronnia.

Αποσυνδεδεμένος Joef - Über Alles

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φυλακισμενος στην πραγματικοτητα των ξενων κοσμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: 27/02/07, 00:18 »
παντως την μερα τον anathema την σκεφτομαι πολυ σοβαρα
και αξιζει πολυ παραπανω απο τα 80 των metali$$$@@!
αλλα παιζει να γινετε χαμος οπου και να πας οποτε δεν νομιζω να ειναι τοσο απολαυση!!
κανω εκπομπη στο activeradio.gr καθε τεταρτη 12-2"fragile dreams" θα την ακουσετε χοντρα :D
ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ...ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!!
Life's a B!tch 'till You Die, So Fuck The World and Let's Get High!

Αποσυνδεδεμένος Baphomet (Πέτρος)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: 27/02/07, 03:40 »
exei dei kaneis to video toy sad but true...apo snoop dog...kai toys flwralika apo katw na goustaroune kai na sigontaroyn thn fash,,>>>>?????
o typos toys ekane rompa kai oi blakes goustarane...ti na leme..ante ola gia ta lefta prokeimenou na toys akoune k oi hip hop opadoi...teleiwmenoi mousikoi einai edw k xronnia.

το μόνο sad but true στην όλη υπόθεση ήταν ο πανίβλαξ ο ράπερ που δεν μπορούσε να τραγουδήσει... οι άλλοι γελάγαν γιατί έτσι έπρεπε να κάνουν προφανώς, άλλο αν κάτω από τα δόντια τους βρίζανε.

http://www.youtube.com/watch?v=ZXJ5xZckSEU

Αποσυνδεδεμένος LuNaFrEaK

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: 27/02/07, 03:58 »
Εγω παλι νομιζω οτι χαρηκαν που τους τιμησε ακομα κ ο σνουπ ντογκ...Τεσπα...Ειδα πριν λιγο κ εγω την αλλη μεταλ μερα...ακομα δν εχω καταλαβει για ποιο λογο χαιρομαστε/σαστε βλεποντας τα ονοματα....
We were all born screaming....

Αποσυνδεδεμένος allshallperish79

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: 27/02/07, 07:48 »
@jaymz...

fainetai k apo to nick sou to kolhma me tous metalica g ayto den tha epektathw peraiterw...oi ekfraseis typou "araph" mallon esena ekfrazoun ..
perimena na mhn einai estw ekei oi gelioi re,,,apo kei k pera egw ebgala symperasma +ta peri emporikothtas ta xoume skeftei prin apo sena mastora...allo to 1 allo t allo.

Αποσυνδεδεμένος Γιάννης [nOiz]

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #231 στις: 27/02/07, 11:20 »
το μόνο sad but true στην όλη υπόθεση ήταν ο πανίβλαξ ο ράπερ που δεν μπορούσε να τραγουδήσει... οι άλλοι γελάγαν γιατί έτσι έπρεπε να κάνουν προφανώς, άλλο αν κάτω από τα δόντια τους βρίζανε.

Τραγικό... δεν έχω λόγια να περιγράψω το θέαμα (και το άκουσμα)...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: 27/02/07, 11:28 »
@jaymz...

fainetai k apo to nick sou to kolhma me tous metalica g ayto den tha epektathw peraiterw...oi ekfraseis typou "araph" mallon esena ekfrazoun ..
perimena na mhn einai estw ekei oi gelioi re,,,apo kei k pera egw ebgala symperasma +ta peri emporikothtas ta xoume skeftei prin apo sena mastora...allo to 1 allo t allo.

το θέμα "δεν πάω να δω συναυλία γιατί ξεπουλήθηκαν" έχει μάλλον χιλιοαναλυθεί εδώ μέσα και σε κάθε μουσικό φόρουμ είτε μιλώντας για metallica είτε για ozzy είτε για άλλους... Εγώ δεν βρίσκω τίποτα κακό σε όλα αυτά. Μουσικοί είναι και κάνουν αυτό που γουστάρουν αλλά είναι και επαγγελματίες και καλά κάνουν και κοιτάνε να βγάλουν φράγκα. Απο εκεί και πέρα σε όποιον αρέσουν, δεν έκαναν συμβόλαιο με κανέναν οπαδό ή φαν οτι θα βγάζουν μια ζωή master of puppets, οτι θα έχουν μακριά μαλλιά και θα απεχθάνονται το mtv όπως ο διάολος το λιβάνι. Και επιτέλους στο 2007 ζούμε, όλα είναι εμπορευματοποιημένα...

Το πρώτο κριτήριο για να δεις ένα live θα έπρεπε να είναι αν η μπάντα παίζει καλά, αν γουστάρεις να ακούσεις τα τραγούδια τους...όχι να ηθικολογείς. Και τέλοσπάντων εγώ πολύ πιο δύσκολα θα πειστώ να δω μια κολλημένη στον ήχο της μπάντα που "κρατάει ψηλά την σημαία του μεταλ" (μουσικά και μη) παρά μια μπάντα που εξελίχθηκε, που ψάχτηκε, που την πάτησε, που άλλαξε και ακολούθησε τις προσταγές του σήμερα.
« Τελευταία τροποποίηση: 27/02/07, 11:32 από Baphomet (Πέτρος) »

Αποσυνδεδεμένος Zeppelin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Κοχλιωτός κριθαρένιος λαμπτήρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: 27/02/07, 11:30 »
Εγω παλι νομιζω οτι χαρηκαν που τους τιμησε ακομα κ ο σνουπ ντογκ...Τεσπα...Ειδα πριν λιγο κ εγω την αλλη μεταλ μερα...ακομα δν εχω καταλαβει για ποιο λογο χαιρομαστε/σαστε βλεποντας τα ονοματα....

Heaven And Hell ίσως;;;
The world is full of kings and queens,
who will blind your eyes and steal your dreams,
IT'S HEAVEN AND HELL!

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: 27/02/07, 11:34 »

Χαιρόμαστε μάλλον διότι με αυτά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα... Τουλάχιστον τώρα έχουμε ένα αξιοπρεπές έστω σετ...

Αποσυνδεδεμένος sepsis

• Θαμώνας
  • Λατρεύω το Το Στέκι των Κιθαρωδών!
    • Προφίλ
    • Sepsis Forum
« Απάντηση #235 στις: 27/02/07, 11:41 »
επίσης, θα πρέπει να λάβετε υπ'όψιν ότι τέτοια φεστιβάλ απευθύνονται και σε νέα παιδιά όπως εγώ με μηδαμινή εμπειρία live και όχι μόνο στους ψαγμένους που θέλουν τρελά πράγματα

Αποσυνδεδεμένος Apollon18

• Παλιός
  • Watch the weather change.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: 27/02/07, 14:24 »

Τραγικό... δεν έχω λόγια να περιγράψω το θέαμα (και το άκουσμα)...

Ουτε ο κατελης δεν τραγουδαει ετσι ;D ;D ;D ;D ;D
All you know about me is what I've sold you
I sold out long before you ever heard my name
I sold my soul to make a record....And you bought one!!!

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: 27/02/07, 14:40 »
Ειδα πριν λιγο κ εγω την αλλη μεταλ μερα...ακομα δν εχω καταλαβει για ποιο λογο χαιρομαστε/σαστε βλεποντας τα ονοματα....
αυτη η μιζερια ειναι αξιολυπητη.καθε μερα εχουμε αυτο το setlist και δεν υπαρχει λογος να χαιρεται κανεις.σιγα το φεστιβαλ.ας φορεσουμε μαυρες πλερεζες...

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: 27/02/07, 16:40 »
Δηλώνω τρισευτυχισμένος αν προλάβω, πριν με πάρει ο χάρος, να απολαύσω στο rockwave τους Europe και Def Leppard.

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Έκπτωτος Άγιος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Elen sila lumenn omentielvo
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: 27/02/07, 16:46 »
παιδια....off topic μαλλον....αλλα....CANDLEMASSSSSSSSS κουνησου ρε θα χασουμε Sabbath + Dio !!! ξεκινα απο τωρα!!!!!! ερχονται οι Sabbath me Dio ρε !!!!!!!!εχω χασει τη μπαλααααααααααα ποιοι μεταλλικα ποιοι αλλοι...μονο αυτοι!!!!!!!! και μετα DT,  Anathema, Iced Earth....παει....οποιος πει κατι για αυτην την συναυλια ειναι ...για μενα αφελης μεχρι αηδιας!!!!!!!!! dreams come true....ελπιζω μονο   να μην εχω εξετασεις εκεινη την μερα...αναθεμα τις καταληψεις μου...
My spirit is crying for love so tired of being alone
I Remember He came here to steal, and You are his stealer of souls

http://img74.imageshack.us/img74/4245/53408797vz8.jpg

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Έκπτωτος Άγιος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: 27/02/07, 16:47 »
schizm> καπου πηρε το αυτι μου οτι οι europe ειανι reunited....που ξερεις...;D

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: 27/02/07, 16:56 »
Θα γινω αφελης κ θα πω οτι φερνουν χεβεν εντ χελ που ντα3 οκ μπορει να τους ειδαμε κ περισυ αλλα τωρα εχουν ντιο που τον ειδαμε κ αυτον μονο του... ::) κ απο κατω 4 μπαντες εκ των οποιων οι 2 ερχονται μερα παρα μερα στην ελλαδα(ειδικα οι αναθεμα παιζει να εχουν νοικιασει κ κανα σπιτι εδω) η αλλη ειναι ελληνικη, κ η αλλη ειναι ακουσον ακουσον ..OI ICED EARTH!!!!!!!Που εχουν ποσα χρονια να βγαλω δισκο,που κανεις δν ξερει τι κανουν κ τους φερνουν ροκγουειβ μπας κ ξυπνησουν καναν οπαδο...κ χαιρομαστε...οπως κ περισυ με τους twisted sister  κ το reunion δεινοσαυρικο rockwave...

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: 27/02/07, 16:59 »
Ε, δε θα ιδρώσει και τ' αυτί μου πια...αν μας σνομπάρουν κι οι Europe, να σκάσουν μύτη οι America, ή έστω να ρίξει τη μούρη του ο David Sylvian και να επανασχηματίσει τους Japan. Κάποιο κρατίδιο/ήπειρος πρέπει να μας τιμήσει πάντως. Άσε που τους Europe όλο και κάπου θα τους ακούσουμε μετά από επιτυχία εθνικής στο μπάσκετ.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: 27/02/07, 16:59 »
Θα γινω αφελης κ θα πω οτι φερνουν χεβεν εντ χελ που ντα3 οκ μπορει να τους ειδαμε κ περισυ αλλα τωρα εχουν ντιο που τον ειδαμε κ αυτον μονο του... ::) κ απο κατω 4 μπαντες εκ των οποιων οι 2 ερχονται μερα παρα μερα στην ελλαδα(ειδικα οι αναθεμα παιζει να εχουν νοικιασει κ κανα σπιτι εδω) η αλλη ειναι ελληνικη, κ η αλλη ειναι ακουσον ακουσον ..OI ICED EARTH!!!!!!!Που εχουν ποσα χρονια να βγαλω δισκο,που κανεις δν ξερει τι κανουν κ τους φερνουν ροκγουειβ μπας κ ξυπνησουν καναν οπαδο...κ χαιρομαστε...οπως κ περισυ με τους twisted sister  κ το reunion δεινοσαυρικο rockwave...

είπαμε...εμείς είμαστε σε αναμονή για την 2η μέρα μπας και δεήσει... ;)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: 27/02/07, 17:02 »
Κ εγω τα ιδια πετρε...μπας κ δω τπτ το οποιο δν με παει πισω 39408 χρονια αλλα μπροστα...

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Έκπτωτος Άγιος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: 27/02/07, 17:03 »
να σου πω....μπορει και να εχεις δικιο....μπορει και να εχεις δικιο..αλλα Dream theater δεν με νοιαζει ποσες φορες εχουν ερθει...ειναι μεγαλοι μουσικοι που και για να σου τρεχουν τα σαλια πας....αναθεμα, γουστα ειναι αυτα...μερικοι πανε καθε φορα. Iced Earth με αλλο τραγουδιστη, τους εχεις ξαναδει; και συγνωμη κιολας...αλλα τους sabbath με Dio δεν τους ειδες περυσι....και στανταρ αν δεν ξαναρθει το σχημα ( εγω περυσι ελεγα οτι αν ερθιουν και με Dio θα αναψω λαμπαδα ) δεν θα ξανακουσεις αυτα τα κομματια. Εδω σε bootleg και ειανι δυσκολο να τα βρεις. και τελος...αν ηταν να κρινουμε τις συναυλιες απο το αν εχουν ξαναρθει....τοτε...καηκαμε...Για μενα αυτα τα ονοματα είναι χαλαρα επαξια φεστιβαλ εξωτερικου. Αν δεν συμφωνεις...ενταξει...αποψη σου.
αν και θα αποκαφρωθω και θα σου πω οτι Sabbath και Dio ....ειναι εμπειρια...περυσι ηταν μια απο τις πιο πολύπληθεις συναυλιες λογω sabbath και εσυ λες "sabbath νταξ" ...επειδη ηρθαν και περυσι; μου φαινεται το εχουμε χασει το μπαλακι...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: 27/02/07, 17:07 »
Αρχικα ειμαι σιγουρος οτι δν πηγες DEpeche mode κ μιλας για κοσμο..Επισης Σαμπαθ περισυ ειχα κατουρηθει απ τη χαρα μου κ οταν το εμαθα κ οταν πηγα..οπως κ οταν ειχα παει Iced EArth κ Dream Theater..Αλλα καθε χρονο τα ιδια γμτ?Περιμενεις στο ροκγουειβ,εγω τουλαχιστον,να δω κατι οπως τους μεταλλικα που φερνουν την αλλη μερα κ οχι κατι που χαλαρα θα παιξει κ στο ΦΑΖ μια μερα του Νοεμβριου...Γκρινιαζαμε για Τουλ κ δν γκρινιαζουμε που κανει ΚΡΑ κ ΜΠΑΜ κ οτι αλλο η ευκολη λυση..ακους εκει Iced Earth...

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Έκπτωτος Άγιος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: 27/02/07, 17:13 »
με αυτην την λογικη συμφωνουμε..αλλα αφου βλεπεις οτι δεν συμβαινει....ας δεχτουμε οτι ερχονται και ας μην μειωνουμε το γεγονος επειδη δεν γινονται αλλες συναυλιες..για μενα και για ελλαδα ειναι σημαντικο ακομα και ετσι. Οσο για depeche mode oντως εχεις δικιο το καλοκαιρι τετοια εποχη σπανια ειμαι αθηνα και δεν μαρεσουν κιολας...Να σου πω...αν οι metallica το κανουν οπως οι maiden που παιζουν ολο τον καινουριο δισκο και 5 παλια...και παιξουν ολο το st anger...στο καλο να πατε παιδια και με την ευχη μου...Αν παιξουν παλια οκ...δεχομαι..αλλα με την λογικη σου και οι metallica εχουν ερθει...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: 27/02/07, 17:22 »
Πως δεν συμβαινει ρε Συμεον?Για θυμησου που εχουν παιξει πριν οι 3 απο τις 5 μπαντες...Οσο για τους Μεταλλικα ειχαν ερ8ει πριν ποσα χρονια...Κ δν νομιζω να παιξουν ολο το Στ ανγκερ..Αντε το ομωνυμο κ το φραντικ...μακαρι να φερουν κατι τη ροκ μερα για να τους παραδεχτει ολος ο κοσμος..

Αποσυνδεδεμένος Apollon18

• Παλιός
  • Watch the weather change.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: 27/02/07, 18:08 »
Κοιταχτε απο οτι ξερω οι μεταλλικα δεν παιζουν,αντε το πολυ ενα δυο τραγουδια απτο σκαταγκερ(παλι καλα).Απτην αλλη οι αναθεμα οντως εχουν σπιτια στην θεσσαλονικη(τουλαχιστον οι αφοι καβαναγκ ναι) και τελευταιο τα φεστιβαλ εξωτερικου εχουν 20 ονοματα απτα οποια τα 10 λενε αγρια και εχουν ιδιες τιμες οποτε συμεον δεν βλεπω που το ροκγουειβ μοιαζει με τα ξενα φεστιβαλ(ισως μονο στο φεστιβαλ του ονοματος του?) :P :P
All you know about me is what I've sold you
I sold out long before you ever heard my name
I sold my soul to make a record....And you bought one!!!