Καλα ολα αυτα ρε παιδια... αλλα πιστευω οτι το να στηνεις μια συναυλια, εμμεσως πλην σαφως, μονο για τους φανατικους, ειναι αν μη τι αλλο εκμεταλλευση και κοροιδια.
Εγω δεν πηγα σε καμμια μερα του φετινου Rockwave κυριως λογω χρηματων αλλα κ διπλης εξεταστικης. Ειχα παει ομως περισυ και γνωριζω το ποσο αθλια διοργανωνουν...
Η αποψη μου ειναι η εξης: Θα εδινα 80Ε για τη δευτερη μερα (γιατι με τα 60 απο οσο ξερω δεν βλεπεις τιποτα) λογω των πολλων "βαριων" ονοματων... αλλα με βαρια καρδια και παλι, γιατι μαζι με ολα τα παρελκομενα (μεταφορα-νερο-τιποτα να φαω) θα μου εβγαινε κονδυλι γυρω στα 110Ε. Ε δυσκολα δινω τοσα για μια συναυλια.
Δεν ειμαι φανατικος των Μεταλλικα, εντουτοις ηταν μια συναυλια που απο την ανακοινωση της την ειχα στα "σιγουρα" υποψιν μεχρι που εμαθα την τιμη... αν ηταν λιγο πιο φτηνα θα πηγαινα. Αλλα το θεωρω προσβλητικο να ζητανε τοσα χρηματα (κ δυστυχως ή ευτυχως κατακρινω και το συγκροτιμα και τους διοργανωτες, διοτι ειναι γνωστο το ποσο ταλιροφονιαδες ειναι οι πρωτοι...) για να πας να δεις μια συναυλια, ειδικα αφου θα φας τοση ταλαιπωρια. Να το εκανα στο ΟΑΚΑ ξερω γω με τα ιδια λεφτα, θα ηταν και παλι πολλα, αλλα ισως να τα εδινα πιο ευκολα, ξεροντας οτι μπορω να γυρισω στο σπιτι μου διχως να δωσω εναν σκασμο λεφτα στα μεταφορικα και να υποστω τετοια ταλαιπωρεια οση στο Terra Vibe. Το να χτυπας ομως τον φανατικο,ο οποιος γνωριζεις οτι θα δωσει οσο οσο και θα υποστει του Ιησου τα παθη για να δει ενα συγκροτημα, ειναι το λιγοτερο ανηθικο.
Για την επαρχια που ειπωθηκε παραπανω, δυστυχως ειναι παντου ετσι, οχι μονο στην Ελλαδα... δηλαδη οταν ενα μεγαλο συγκροτημα παει σε μια ξενη χωρα, θα παιξει στην πρωτευουσα, αντε και στην 2η μεγαλυτερη πολη... σπανια θα παει αλλου, εκτος εαν υπαρχει εκει ενα φεστιβαλ πολυ γνωστο που τραβαει πολυ κοσμο και δινει πρεστιζ στις μπαντες.
Το θεμα δεν ειναι να "Ας ξεκινήσουμε τις θυσίες για ένα καλύτερο αύριο σε άλους τομείς της ζωής μας...Ας αφήσουμε τη διασκέδαση στην άκρη!" οπως ειπε ο Zeppelin ειρωνευομενος, αλλα να απαιτουμε το σεβασμο που μας αξιζει, ως πελατες στην τελικη...