Απ' ότι έχω διαβάσει στο F.A.Q. είναι δύο άτομα που επομίζονται το κόστος τις που**νας της ΑΕΠΙ το οποίο δεν είναι και ευκαταφρόνητο, Δεν είναι κάπως γαϊδουριά

από μέρους όλων εμάς των απλών χρηστών που έχουμε καρπωθεί τόσα πολλά απ' αυτό το θεόσταλτο site χάρη στην ακούραστη προσπάθεια αυτών των παιδιών και άλλων να μην μπορούμε κι εμείς να προσφέρουμε ένα χρηματικό λιθαράκι σ' αυτό το site; Θέλω να πώ: Όλοι μας λίγο-πολύ έχουμε κατεβάσει στίχους, έχουμε συμμετάσχει στα threads, έχουμε κάνει φιλίες στο chat και πάμπολλα άλλα. Επίσης γνωρίζω ότι αριθμεί χιλιάδες μέλη πολλά εκ των οποίων είναι ενεργά με την έννοια ότι ενδιαφέρονται για το site και μπαίνουν και συνεισφέρουν τακτικά. Θα πρότεινα λοιπόν:
Να δωθεί μια αναλυτική οικονομική κατάσταση του site απ τους διαχειριστές του σε όλους εμάς κι εμείς με τη σειρά μας, και με κάποιον τρόπο να μοιραστούμε τα έξοδα.
Το site είναι και δικό μας. Κατανοώ τη δυσκολία του όλου εγχειρήματος καθώς και ότι πολλοί από σας δεν μπορούν ν' ανταπεξέλθουν το "βαλάντιο". Συμφωνώ σε όλα. Απλά θέτω την άποψη μου στην αντίληψή σας...
Και πάλι θερμά συγχαρητήρια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιθύνοντες της Κιθάρας.
Φιλικά σε όλους τους φίλους μου τους κιθαρωδούς.