Σκάω μύτη στις 16:00 (Εγγλέζος !!) αφήνω την 1000αρα κάτω απ την καμάρα μην μου βραχεί σε περίπτωση που βρέξει.. και κοιτάω γύρω..
... Είχε καμιά 40 -50 άτομα εδω και κει που περιμένανε .. η συνηθισμένη εικόνα δηλαδη, που συναντάει κάποιος όταν περνάει απ την καμάρα. Τελεια !!!

Ποιοι απ τα 50 άτομα είναι για την συνάντηση ??

(Ουπς σκούρα τα πράματα

) Αρχίζω και κόβω φάτσες ώστε να αναγνωρίσω πιθανούς κιθαρίστες ανάμεσα στους αγνώστους..

...Μετά απο προσεχτική παρατήρηση για κανα 10λεπτο έχω αρχίσει να απαγοητεύομαι ....κόσμος ερχόταν ...κόσμος έφευγε ....είχε βέβαια κάτι φάτσες που φέρνανε λίγο για κιθαρόβιους ...αλλα ποιοί απ όλους αυτούς μπορεί να ήταν ?? ..
Δεν είχα φανταστεί ότι θα ήταν έτσι ...δύσκολη κατάσταση ... Κάποια στιγμή σκέφτηκα ..
"Ρε μήπως συναντήθηκαν αυτοί και φύγανε ?"
" Μπα .. δεν νομίζω ..."
Είχε περάσει είδη ένα 15λεπτο και έχω αρχίσει να ανησυχώ γιατί υπήρχε κίνδυνος να χάσω την συνάντηση...
..Ποια συνάντηση δηλαδή ..ραντεβού στα τυφλά ήταν αυτό όχι συνάντηση...
Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα ότι είναι καιρός να βάλω μπρος τα μεγάλα μέσα .. !!!
Βγάζω λοιπών απο την τσέπη μία κόλλα Α4 με τα Nicknames όσων είχαν πεί ότι θα έρθουν στην συνάντηση την οποία είχα τυπώσει πρίν φύγω απ το σπίτι .

Ξεκινάω λοιπόν και με την κόλλα Α4 ανα χείρας σπεύδω σε πηγαδάκια με πιθανούς κιθαρωθούς απο το σημείο της καμάρας μέχρι πέρα στην εκκλησία

.
"Γεια σας παιδιά ... να σας ρωτήσω κάτι

"
- Συνήθως τους διέκοπτα απο κάποια συζήτηση ...Γύριζαν με κοιτούσαν με ένα μυστήριο υφάκι γεμάτο περιέργεια και απορία .. και καμιά φορά ενόχληση.

Πριν προλάβουν να πουνε " ναι " ξεδίπλωνα το χαρτί και τους ξαναρωτούσα .
- " Αυτά τα ονόματα ... σας λένε τίποτα ?? "
Οι περισσότεροι προσπαθούσαν να τα διαβάσουν αλλά με δυσκολία ..
"- Geeerman...Rock .. εεεε Chooo rrer ... , eee pale .??

.. Τι είναι αυτά ρε φίλε ?? "
Η κόλα Α4 έκανε μια μικρή γύρα ανάμεσά τους αλλα απο το πρώτο κιόλας άτομο που διάβαζε την λίστα εγώ είχα πάρει το μύνημα ..
Πάλι σε λάθος άτομα έπεσα σκέφτηκα.

" ... Ε ...τίποτα παιδιά ... είναι για μια συνάντηση .... "
Μετά απο πέντε αποτυχημένες απόπειρες είχα είδη αποκλείσει τους ποιο πιθανούς υποψήφιους κιθαρόβιους...

ωραια !! και τώρα τι γίνεται ?
Επέστρεψα λοιπόν πίσω στο σημείο που στεκόμουνα στην αρχή ( δίπλα σε ένα καρτοτηλέφωνο) ώστε να έχω οπτική επαφή σε όλα τα σημεία της καμαρας ...
Πριν απο λίγο είχε πάρει το μάτι μου έναν τύπο με μιά μεγάλη μηχανή (λίγο ποιο μεγάλη απ την δικιά μου) ο οποίος καβάλησε το κράσπεδο στο σημείο πριν απ το φανάρι και ψιλοφορτσάτος διέσχισε τον χώρο για να καταλήξει στην άκρη του τοιχίου όπου πάρκαρε.
Μερικά λέπτά αργότερα να τος ο τύπος στα πέντε μέτρα απο εμένα να κοιτάει εδω και εκεί ..
-"Αυτός πρέπει να ναι δικός μας σκεφτηκα".. και άρχισα να παρακολουθώ διακριτικά τις κινήσεις του

Μετά από λίγο ... τσοοοούπ ... νά σου σκάει και ένας άλλος.... κάτι λένε οι δυό τους χαιρετιούνται και μετά αρχίζουν να κοιτάνε εδώ και εκεί σαν να ψάχνανε κάτι ....
Αν και είχε περάσει σχεδόν ένα 25 λεπτο ..οι ελπίδες ότι θα έβρισκα άτομα απο την συνάντηση άρχισαν να αναζοπυρώνονται

"-Ωρα για δράση .." είπα απο μέσα μου και με μια αποφασιστική κίνηση βγάζω ξανά απο την τσέπη την κόλα Α4...
Κατευθύνομαι ολοταχός προς τα πάνω τους ...τους πλησιάζω και τους ρωτάω την κλασική ερώτηση .
"..παιδιά μήπως γνωρίζετε αυτά τα ονόματα?? "
Η απάντηση ήταν ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ !!!!! ΥΕΑΗΗΗΗ

...για την ιστορία η κολα Α4 με τα ονόματα στην συνέχεια χρησίμευσε και σαν απουσιολόγιο ...
@GermanRock
Επιπλεον, οπως ειναι γνωστο η αντιστατικη αγωγιμοτητα ειναι αντιστροφως αναλογη της αντιστασεως της ροης ηλεκτρονιων που διαρρεουν εναν αγωγο στου οποιου τα ακρα εφαρμοζεται ταση με αποτελεσμα να δημιουργειται το φαινομενο του διαιρετη ρευματος σε περιπτωση διαρροης ηλεκτρικης ενεργειας ή κατα την ενωση 2 μη ισοδυναμικων σημειων (κοινως βραχυκυκλωμα) . Κατα συνεπεια η κατα τακτα χρονικα διαστηματα διακοπη κι επαναφορα της ροης της εντασης του δυναμικου πεδιου ενος κυκλωματος μπορει να δημιουργησει επιπλοκες στο συστημα οι οποιες μπορει να ειναι ειτε υπερεντασεις ειτε υπερτασεις με αποτελεσμα την υπερθερμανση της αντιστασεως του λαμπτηρα πυρακτωσεως μιας μοτοσυκλετας των χιλίων κυβικων στα πισω φωτα πορειας και την τελικη καταστροφη του εν λογω λαμπτηρα........δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανετε τοσο μεγαλο θεμα......ειναι τοσο απλο

Τελικά συνάδελφε Chorrer το πρόβλημα με την λάμπα δεν ήταν και τόσο σύνθετο ....!!

....Απλά δεν πατούσε κάλά ...την κούνησα λίγο και άναψε

Ρε 'συ GermanRock μπας και τα ουίσκια που τους πότισες ήταν μπόμπες