(Ο Apollon18 πρότεινε να ονομαστεί το θέμα "ντού στην Ξάνθη"

)
Μετά απο παρότρυνση του Απόλλωνα (Apollon18), στην προσπάθεια για μια οργάνωση ανοίγω αυτό το θέμα και ελπίζω να διευκολύνω πολλούς...
Το ζήτημα τίθεται ώς εξής: Προσωπικά δεν είμαι μεγάλος ανεμιστήρας (fan) κανενός απο τα συγκροτήματα που συμμετάσχουν στο "Metal Healing Festival" (
http://www.metalbolt.com/Website/Forthcoming/Forthcoming.html) που θα διεξαχθεί στην Ξάνθη, 20 - 22 Ιουλίου...
Παρ' όλα αυτά, μιας και είναι ευκαιρία να δώ ένα αρκετά μεγάλο festival, σε (επιτέλους!) λογική τιμή και πολύ περισσότερο να περάσω πολύ καλά, θέτοντας ως προϋπόθεση να είμαι με παρέα, θα πάω σίγουρα! Φυσικά, αυτό ακριβώς είναι και το θέμα, η ύπαρξη και οργάνωση μιας παρέας ατόμων για να πάμε εκεί....
Και μιλώντας με τον Κιράτζο και τον Απόλλωνα, καταλήγουμε στην εξής εύλογη ιδέα: Να οργανωθεί μια παρέα απο το kithara.gr η οποία θα κάνει μια μορφή εκδρομής στην Ξάνθη για να δεί το Festival έτσι ώστε να υπάρξει διευκόλυνση όλων απο άποψη οργανωτική και οικονομική (μιας και θα ταξιδέψουμε ώς group), και φυσικά απο την άποψη του οτι θα περάσουμε θεϊκά σαν γνωστοί!
Δεν ξέρω πόσοι απο εδώ θα θέλατε/θα πάτε σίγουρα ή συμφωνείτε με κάτι τέτοιο, εμείς δώσαμε την ιδέα, και ελπίζω να υπάρξει μια ανταπόκριση! Πιστεύω πως με αυτόν τον τρόπο θα υπάρξει ένας "πυρήνας" στον οποίο μπορεί να βασιστεί όποιος θελήσει να πάει, χωρίς να ψάχνει για φίλους κλπ... Εννοείται πως δεν είναι κάτι κλειστό, ο καθένας φέρνει φίλους κλπ... Απλά για την ώρα ας δούμε την ανταπόκριση και στην πορεία κανονίζουμε την μορφή των εκάστοτε οργανωτικών θεμάτων και λεπτομερειών...
Οπότε.... ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!!!Υ.Γ.: Οι συντονιστές παροτρύνονται αν θεωρήσουν πιο σωστό να μεταφέρουν το θέμα στις "Συναντήσεις" αν και δεν είμαι και πολύ σίγουρος για το αν θα το δεί εκεί το ίδιο ποσοστό ατόμων.... Αυτά!