Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 333224 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Panos the Greek

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
  • Unforgettable, Irreplaceable, Immortal
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακος
« Απάντηση #775 στις: 28/09/09, 02:11 »
Μέτρια η εμφάνιση του Ολυμπιακού, έδειξε όμως επιθετικές τάσεις - ενδεικτικό το ότι σκόραρε ο... Ζαιρί! Θέλει χρόνο ο Ζίκο, νικήσαμε όμως την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια, από την Άρσεναλ και να χάσουμε (που μάλλον) δεν τρέχει τίποτα, ενώ ακολουθεί η διακοπή, χρονικό διάστημα που θα δώσει στον Ζίκο τη ευκαιρία να δουλέψει την ομάδα λίγο πρισσότερο και κατά το οποίο επιστρέφει ο Γκαλέτι. Νομίζω ότι η τάξη στον θρύλο αποκαταστάθηκε, κρίμα που δεν έφαγε και την ήττα η Πανάθα :)

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Why should I sit and sigh...
    • Προφίλ
« Απάντηση #776 στις: 28/09/09, 09:05 »
 Οταν ο Ολυμπιακος βρει την καταλληλη φυσικη κατασταση, αρα οι παικτες γυμναστουν καταλληλα, ο Ολυμπιακος θα γινει παλι μακραν η καλυτερη ομαδα της Ελλαδας (οχι οτι αυτο σημαινει και τιποτα φοβερο). Εχει το ακριβοτερο και ποιοτικοτερο ροστερ εδω και πολλα χρονια. Οι ανταγωνιστες καλα κανουν βεβαια και φωναζουν για τις παλαι ποτε "παραγκες" αλλα δε συζητουν για την ποιοτητα των δικων τους ομαδων και για το αν θα μπορουσαν να χτυπησουν πρωταθλημα ο ΠΑΟ η η ΑΕΚ η ο οποιοσδηποτε αλλος χωρις αυτες τις παραγκες. Απλα ο "θειος" εχοντας ριξει ΠΟΛΛΑ λεφτα σε μια επενδυση που λεγεται Ολυμπιακος ηθελε να σιγουρευτει οτι θα του αποδοσει...Και ο καλος "επιχειρηματιας" δεν αφηνει τιποτα στην τυχη! Γι'αυτο και στις μεταγραφες περιλαμβανε και μερικους διαιτητες :P Ομως και χωρις αυτους παλι θα τα επαιρνε τα πρωταθληματα και τα νταμπλ. Αν οχι ολα, σχεδον ολα. Και ολοι το ξερουν και καλα θα κανουν να μη φωναζουν τοσο πολυ. Αλλα και παλι... για Ελληνικο πρωταθλημα μιλαμε! Ας φτιαξουν οι καφροοπαδοι πρωτα τα μυαλα τους (με πρωτους και καλυτερους τους Γαυρους/Βαζελους/Παοκια) και μετα ας αρχισουμε να μιλαμε για μπαλα...
The most important second of our lives is the last one...

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • There's no business like show business!
    • Προφίλ
« Απάντηση #777 στις: 29/09/09, 02:50 »
πιστευω οτι ο ολυμπιακος παει για διπλο σημερα. 0-1 με κεφαλια του mellberg στο 34. ακουστε που σας λεω. 8)

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #778 στις: 29/09/09, 10:43 »
πιστευω οτι ο ολυμπιακος παει για διπλο σημερα. 0-1 με κεφαλια του mellberg στο 34. ακουστε που σας λεω. 8)

Μπορω να δικαιολογησω την αισιοδοξια για νικη, αλλα και με μηδεν παθητικο στο Emirates???

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #779 στις: 29/09/09, 11:07 »
Εγώ πάλι προβλέπω 2-0, Van Persie στο 60' και Vermaelen με κεφαλιά στο 73'!

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #780 στις: 29/09/09, 14:14 »
Ακόμα κι αν σταθείτε πολύ τυχεροί/φορμαρισμένοι.. Το λεπτό που βάζεις τα χαλάει λίγο τα πράγματα γιατί δεν μπορώ να πιστέψω πως μια Άρσεναλ θα καθήσει 56' με εις βάρος της σκορ...
« Τελευταία τροποποίηση: 29/09/09, 15:24 από gers »

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #781 στις: 29/09/09, 15:22 »

Μπορω να δικαιολογησω την αισιοδοξια για νικη, αλλα και με μηδεν παθητικο στο Emirates???

πιο ευκολο το μηδεν παθητικο στο emirates,παρα εμεις να βαλουμε 2 γκολ στο emirates!

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #782 στις: 29/09/09, 15:28 »
Ποιός είπε ότι θα βάλουμε 2 γκολ στο Emirates!!?

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #783 στις: 29/09/09, 23:52 »
Θυμάμαι μια συζήτηση που είχαμε πριν λίγες μέρες στο forum για τη διαιτησία στη superleague... Ειλικρινά, δε νομίζετε πως σήμερα έπαιξε πολύ έδρα και όνομα ο διαιτητής?
Ενδεικτικά να αναφέρω: κόκκινη κάρτα που δε δώθηκε στον Van Persie (σκόρερ του 1ου γκολ) στο επιτηδευμένο τάκλιν (με τα 2 πόδια και από πίσω) στον Ζαβλάκοφ νομίζω... Καθαρό οφσάιντ το 2ο γκολ των Άγγλων... Κίτρινη κάρτα που δε δώθηκε στον Arshavin όταν κλώτσησε την μπάλα με δύναμη ύστερα από χαμένη μπαλιά... Πολλά -πολλά όμως- φάουλ που δε δώθηκαν υπέρ του ολυμπιακού και ισάριθμα που πήρε η Άρσεναλ χωρίς να είναι...

Ο ολυμπιακός ήταν πολύ τυχερός στο 1ο ημίχρονο και ο Νικοπολίδης -αν και ξεκίνησε με 2-3 κακές εξόδους- ήταν σε καλή μέρα! Απλά όπως και στα περισσότερα ευρωπαικά παιχνίδια, ο ολυμπιακός χωλαίνει στο διάστημα του τελευταίου δεκαλέπτου..   

Υ.Γ. Στην κεφαλιά του Μέλμπεργκ (η ευκαιρεία του ολυμπιακού στο 2ο ημίχρονο) το 1ο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το ποστ του Garvin! ;D

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #784 στις: 29/09/09, 23:53 »
Λοιπόν, βρήκα το σκορ και τον έναν από τους σκόρερ!  ;D
Πέρα απ'τις βλακίες, ειλικρινά θα πάω να ανάψω ένα κεράκι στον Άγιο Αντώνιο το πρωί! Τέτοιο ματς δεν έχει ξανακάνει από το Euro και μετά! Η ομάδα έπαιξε πολύ καλή άμυνα άσχετα από τις πολλές ευκαιρίες της Άρσεναλ (θα μπορούσε να είχε κάνει άλλες τόσες) αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα (εδώ είναι που θέλαμε Μαρέσκα...) παρά το ότι έπαιξε για 45' ο Στολτίδης... Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε καθόλου κυκλοφορία και οι λανθασμένες πάσες ήταν πάρα πολλές, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα δεν είναι ακόμα πολύ δεμένη (αγωνιστικά). Αυτό ο Ζίκο θα μπορέσει να το διορθώσει στην διακοπή λόγω εκλογών. Πιστεύω ότι το 2-0 είναι αξιοπρεπές και δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, δεδομένων των απουσιών, της πρόσφατης αλλαγής προπονητή και της κούρασης της ομάδας. Στα θετικά κάποιες ωραίες ατομικές ενέργειες στο δεύτερο ημίχρονο από Ντιόγκο (έσκασε κάτι τριπλίτσες στον Γκαλάς!), Ντουντού και Τοροσίδη - ειδικά στην τελευταία φάση του Ολυμπιακού που έκανε ποδίτσα στον αμυντικό, αλλά και η καλή συνεργασία Μέλμπεργκ - Αβραάμ σε ορισμένες πολύ δύσκολες φάσεις.
Με χάλασε πολύ το γκολ οφσάιντ του αγαπητού κατά τα άλλα Arshavin γιατί δεν ήταν δα και οριακή φάση, αλλά τί να κάνουμε και αυτά μέσα στην μπάλα είναι, ούτως ή άλλως στο 86' ο Θρύλος δεν έδειχνε ικανός να ισοφαρίσει.

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #785 στις: 30/09/09, 00:27 »
θα μπορουσαμε να ειχαμε παρει ενα βαθμο απο το παιχνιδι. Ο Ζαιρι και ο Ντιογκο ηταν απογοητετικοι. ο Ντουντου κατι εκανε προς το τελος, ο Στολτιδης προσπαθησε αλλα δεν του βγηκαν,η αμυνα και ο Αντωνης πολυ καλοι, αλλα μια ομαδα που ειναι ολη πισω απο τη μπαλα ή τουλάχιστον δε μπορει να βγαλει μια αντεπιθεση σωστη και πουλαει τη μπαλα,καποια στιγμη θα κλαταρει και θα το φαει το γκολ. δεν πειραζει. με την αρσεναλ εκτος παιζαμε ουτως η αλλως..

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #786 στις: 30/09/09, 00:55 »
Πολύ λίγος ο ΟΣΦΠ σήμερα.. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να αξιώσει τίποτε περισσότερο από το να αμύνεται παθητικά.. Όλες οι ελληνικές ομάδες πλέον είναι μια αποτυχία στην Ευρώπη (όχι ότι παλιότερα κάναμε κάτι καλύτερο αλλά δεν παίζαμε και με 11 παίχτες πίσω).. Το έχω ξαναπεί.. Από την μία οι μεγάλες ομάδες παραπονιούνται ότι το επίπεδο των μικρότερων ομάδων είναι πολύ χαμηλό και έτσι δεν λαμβάνουν μέρος σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα έτσι ώστε να είναι αξιόμαχοι στην Ευρώπη, ενώ με τη πρώτη ευκαιρία θα τους καλαρέσει μια εύνοια της διαιτησίας έτσι ώστε να μην κάνουν καμία γκέλα και χάσουν δρόμο στη κούρσα του πρωταθλήματος.. Δεν μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο..

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #787 στις: 30/09/09, 01:56 »
θα μπορουσαμε να ειχαμε παρει ενα βαθμο απο το παιχνιδι.

Σορρυ ρε φιλε αλλα δεν το νομιζω..δεν ειμαι osfp και δεν το βλεπω καθολου οπαδικα.καλυτερα θα ηταν να πεις παλι καλα που ο μπαρμπαντωνης ηταν σε παρα πολυ καλη μερα
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

Αποσυνδεδεμένος darthvader8119

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #788 στις: 30/09/09, 02:23 »
στα παιχνιδια αυτα πρεπει ολα να πανε καλα...

και μεχρι ενα σημειο ολα πηγαν καλα!

αλλα με Γαλλο διαιτητη απεναντι σε Γαλλο προπονητη και 4 Γαλλους βασικους που ειχε η Αρσεναλ ηταν ολα ματαια! 100-0 επαιξε σημερα....

αν ειχε ακυρωσει το εξωφθαλμο οφσαιντ θα ειχαμε 10 λεπτα να πετυχουμε ενα γκολ για την ισοφαριση!

μπραβο στην ομαδα!!!
Rock n Roll all Night and Party every Day

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #789 στις: 30/09/09, 06:10 »
στα παιχνιδια αυτα πρεπει ολα να πανε καλα...

και μεχρι ενα σημειο ολα πηγαν καλα!

αλλα με Γαλλο διαιτητη απεναντι σε Γαλλο προπονητη και 4 Γαλλους βασικους που ειχε η Αρσεναλ ηταν ολα ματαια! 100-0 επαιξε σημερα....

αν ειχε ακυρωσει το εξωφθαλμο οφσαιντ θα ειχαμε 10 λεπτα να πετυχουμε ενα γκολ για την ισοφαριση!

μπραβο στην ομαδα!!!

βασικά......δεν με παιρνει και ούτε θελω να μιλήσω για ποδοσφαιρο.....αλλα ειναι δυνατον να το πιστευεις αυτο το πράμα? ειναι δυνατον να λες μπραβο σε μια ομάδα η οποία 90 λεπτά δεν πέρασε το κεντρο? εβλεπα το ματς με παρεα.....και σε καποια φάση ακουω "αντεπιθεση του ολυμπιακου" και κοιταω και βλεπω εναν ντιογκο περικυκλωμενο απο 5 παικτες της αρσεναλ....αυτή ήταν η μονη σας επιθετικη δραστηριοτητα....να βγαζετε εναν εναντιον πεντε....
συνεχιζω....θα είχατε δέκα λεπτά να πετύχετε την ισοφάριση? :P :P :P ε σαφέστατα....ήταν οφθαλμοφανές απο όλη τη ροή του παιχνιδιού......δεκα λεπτα ολακερα θα κλείνατε την (αχώνευτη κατ'εμε αλλα πολυ τούμπανο) άρσεναλ στα 2/3 του γηπέδου.... :P
όσον αφορά την διαιτησία......είναι πολύ δύσκολο όταν το κοράκι ειναι εναντίον σας ε? τι να κανουμε...............

p.s. μεχρι το 80 χαιρομουν γιατι το χα παιξει 0-0 τελικο σκορ.....τελικα έχασα και τη σταντάρ....αντε γεια.... :P

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #790 στις: 30/09/09, 10:52 »
αλλα με Γαλλο διαιτητη απεναντι σε Γαλλο προπονητη και 4 Γαλλους βασικους που ειχε η Αρσεναλ ηταν ολα ματαια

Ε όχι ρε παιδιά τι άλλο θα ακούσω..

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #791 στις: 30/09/09, 11:10 »
οντως ο διαιτητης φταιει...μαλλον εγω εβλεπα αλλο παιχνιδι εκεινο που η arsenal ηταν συνεχεια στα καρε του osfp και μεχρι το 40 ο osfp ειχε 0 τελικες,0 κορνερ κατοχη μπαλας αστα να πανε.δεν λεω πως καμια αλλη ελληνικη ομαδα θα πηγαινε καλυτερα αλλα το να λεμε οτι ο ospf μπορουσε να χτυπησει το ματσ ειναι καπως
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Why should I sit and sigh...
    • Προφίλ
« Απάντηση #792 στις: 30/09/09, 11:42 »
Να το χτυπησει σιγουρα οχι... να το κλεψει ομως ισως θα μπορουσε. Με μια υποδειγματικη αμυνα και εναν απιστευτο Νικοπολιδη θα μπορουσε να βγαλει μερικες καλες αντεπιθεσεις. Δεν ειμαι ποδοσφαιρολογος αλλα εμενα ετσι μου φανηκε. Απο την αλλη... και 100-0 να κερδιζε η Αρσεναλ, το οφσαιντ ειναι παντα οφσαιντ! Και με τον εποπτη να φαινεται πως ειχε πολυ καλη οπτικη γωνια. Γενικα η διαιτησια επαιξε αρκετα εδρα. Αν ετσι χαιρονται οι Παναθηναικοι και θεωρουν πως περνουν το αιμα τους πισω για τις "παραγκες" του Κοκκαλη τι να πω... Ας παιξουν και αυτοι μια μερα σαν την Αρσεναλ και ας ριξουν και 5αρες στον Ολυμπιακο. Δεν ειναι η διαιτησια αυτη που θα τους σταματησει...
The most important second of our lives is the last one...

Αποσυνδεδεμένος P.D.L.

• unbelievable infaticide
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • The root of all evil....!!!
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/pdlrockallover
« Απάντηση #793 στις: 30/09/09, 11:43 »
βασικά......δεν με παιρνει και ούτε θελω να μιλήσω για ποδοσφαιρο.....αλλα ειναι δυνατον να το πιστευεις αυτο το πράμα? ειναι δυνατον να λες μπραβο σε μια ομάδα η οποία 90 λεπτά δεν πέρασε το κεντρο? εβλεπα το ματς με παρεα.....και σε καποια φάση ακουω "αντεπιθεση του ολυμπιακου" και κοιταω και βλεπω εναν ντιογκο περικυκλωμενο απο 5 παικτες της αρσεναλ....αυτή ήταν η μονη σας επιθετικη δραστηριοτητα....να βγαζετε εναν εναντιον πεντε....
συνεχιζω....θα είχατε δέκα λεπτά να πετύχετε την ισοφάριση? :P :P :P ε σαφέστατα....ήταν οφθαλμοφανές απο όλη τη ροή του παιχνιδιού......δεκα λεπτα ολακερα θα κλείνατε την (αχώνευτη κατ'εμε αλλα πολυ τούμπανο) άρσεναλ στα 2/3 του γηπέδου.... :P
όσον αφορά την διαιτησία......είναι πολύ δύσκολο όταν το κοράκι ειναι εναντίον σας ε? τι να κανουμε...............

p.s. μεχρι το 80 χαιρομουν γιατι το χα παιξει 0-0 τελικο σκορ.....τελικα έχασα και τη σταντάρ....αντε γεια.... :P

Εντάξει, νομίζω ότι είσαι υπερβολικός...
Κατεβάσαμε μία ενδεκάδα (αυτήν που έχουμε 14 μέρες τώρα και παίζει συνέχεια γιατί δεν υπάρχουν άλλοι διαθέσιμοι) οι οποίοι αποτελείται από 8 αμυντικογενές παίκτες. Κάπου είναι λογικό να παίξουμε έτσι όπως παίξαμε. Και να κρατήσουμε όσο μπορούμε πίσω γιατί αυτό το παιχνίδι ήταν το 5ο συνεχόμενο για τους ίδιους 12 παίχτες σε 14 μέρες. Μπορεί οι Άγγλοι να είναι συνηθισμένοι σε αυτούς τους ρυθμούς, αλλά οι Έλληνικές ομάδες δεν είναι. Και μην ξεχνάς master ότι μετά την πίεση της Arsenal στο 14-18 με το δοκάρι του Van Persie και πάει λέγοντας, στο κόρνερ που κερδίσαμε και στην κεφαλιά του Mellberg παραλίγο να γίνει η ζημιά.
Η μόνη μας επιθετική δραστηριότητα ήταν να βγάζουμε έναν εναντίον πέντε; Δεν θα σου πω την άποψή μου...γιατί δεν τίθεται θέμα άποψης αλλά γεγονότων...άσχετα που εσύ εκφέρεις άποψη....τις 2-3 ενέργειες που έκανε ο Τοροσίδης τις είδες ως ένας εναντίον πέντε; Όταν ο Ντουντού πέρναγε το κέντρο και είχε μπροστά τον Ντιόγο, δεξιά τον Ζαιρί και μετά τον Τοροσίδη και αριστερά τον Λεονάρντο ήταν ένας εναντίον πέντε; Θα με ρωτήσεις τώρα εσύ εύλογα: και γιατί ρε μεγάλε δεν κάνατε ευκαρίες;;; Και θα σου απαντήσω:
1. Οι παίκτες της Arsenal είναι από μία μέχρι τέσσερις ταχύτητες πιο γρήγοροι από τους παίκτες του Ολυμπιακού.
2. Ο Τοροσίδης και ο Leonardo, όσο και αν θέλει ο "θείος" να μας πείσει για το αντίθετο, δεν είναι εξτρεμ. Και ο Ζαιρί δεν είναι ακόμα για Champions League. Αν η επόμενή σου ερώτηση είναι γιατί τον πήραμε, θα σου απαντήσω ότι δεν ήταν δικιά μου επιλογή.

Τώρα, σχετικά με την διαιτησία...μία ελληνική ομάδα έπαιζε χτες Champions League...η μοναδική που παίζει φέτος Champions League...και εσύ πετάς την σποντούλα σου για την διαιτησία...κρίμα...γιατί οι Ελληνικές ομάδες που παίζουν φέτος Ευρώπη μαζεύουν βαθμούς και για την Ελλάδα και όχι μόνο για την πάρτη τους...κρίμα πραγματικά...
www.myspace.com/asxoliastoi
www.activeradio.gr κάθε Σάββατο 15:00 - 18:00!!! More News From Nowhere
http://morenowherereviews.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #794 στις: 30/09/09, 11:57 »
Xμμ...Νομιζω πως ο ΟΣΦΠ μπορουσε με λιγη ακομα τυχη να παρει βαθμο χθες...η Arsenal δεν εχασε πανω απο 2-3 μεγαλες φασεις, οι υπολοιπες πηγαν πανω στον Αντωνη, που δικαιως παιρνει credit για τη σταθεροτητα του, αλλα δεν επιασε και τα απιαστα....Η διαιτησια, οντως, επαιξε λιγο εδρα με καποια υπερβολικα φαουλ που καταλογησε υπερ της Αrsenal, ενω βαση κανονισμου το τακλιν του V. Persie σηκωνει κοκκινη καρτα...αλλα και ο ΟΣΦΠ ηταν απαραδεκτος, οχι επειδη επαιξε τοσο αμυντικα (κι ο ΠΑΟ περιπου ετσι εκανε τα μεγαλα του αποτελεσματα), αλλα επειδη δε μπορουσε να κρατησει λιγο τη μπαλα...Ειδικα αυτος ο Ζαιρι δε βλεποταν!

EDIT: Ορθογραφικο λαθος ;D
« Τελευταία τροποποίηση: 30/09/09, 13:29 από _KAMELOT_ »

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #795 στις: 30/09/09, 13:17 »
οι υπολοιπες πηγαν πανω στον Αντωνη, που διακιως παιρνει credit για τη σταθεροτητα του, αλλα δεν επιασε και τα απιαστα....
Το ίδιο πιστεύω κι εγώ και στην αρχή νόμιζα πως ήμουν κι ο μόνος που το έβλεπα έτσι... Αν θυμάμαι καλα, οι πραγματικά δύσκολες επεμβάσεις του Νικοπολίδη ήταν 1) αυτή στο σουτ του Τσέχου με το εξωτερικό φάλτσο, δευτερόλεπτα μετά το δοκάρι και 2) η τρομερή ενέργεια του Αρσάβιν που σε κλάσματα δευτερολέπτου φέρνει τη μπάλα στο αριστερό και σουτάρει σημαδεύοντας την κλειστή γωνία... Φυσικά υπήρξαν και άλλες επεμβάσεις στις οποίες πιθανότατα δε θα είχαν ανταπεξέλθει το ίδιο καλά όλοι οι τερματοφύλακες, όμως δε νομίζω οτι έπιασε και τα απίστευτα...

Αποσυνδεδεμένος darthvader8119

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #796 στις: 30/09/09, 14:13 »
συνεχιζω....θα είχατε δέκα λεπτά να πετύχετε την ισοφάριση? :P :P :P ε σαφέστατα....ήταν οφθαλμοφανές απο όλη τη ροή του παιχνιδιού......δεκα λεπτα ολακερα θα κλείνατε την άρσεναλ στα 2/3 του γηπέδου.... :P

επειδη προφανος εισαι απο τους πελατες που ετρωγαν τα νυχια τους μεχρι το 0-0....

θα σου θυμησω οτι ετσι ειναι η μπαλα! αν παιζεις με μια καλυτερη ομαδα απο σενα πρεπει να περιμενεις την καταληλη στγμη! και τα τελευταια 8-10 λεπτα θα μπορουσανε να γινουνε πολλα! αλλα τα Γαλλακια φροντισανε να το καθαρισουνε το ματσακι!

το νοημα ειναι οτι ο Θρυλος εχει φαει φετος 2 γκολ ολα κι ολα, σε ολες τις διοργανοσεις (το 3-μετρα-οφσαιντ δε το μετραω) με τρομερες απουσιες βασικων παιχτων, κερδισε σε Τουμπα και ΟΑΚΑ, και εχει μια νικη στο CL. εχει τη Στανταρ σε δυο παχινιδια (το πρωτο μεσα) και με νικη ειναι με το ενα ποδι στον επομενο γυρο!!!!

οποτε μια αναμενομενη ηττα με την Αρσεναλ το μονο που κανει ειναι να δεινει χαρα στους "ευρωπεοι" που τρωνε απο 3 γκολακια (Σπαρτα, Ατλετικο, Γαλατα) σε καθε παιχνιδι τους φετος!
Rock n Roll all Night and Party every Day

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #797 στις: 30/09/09, 15:08 »
Φαντομά χαλάρωσε καταρχάς...

1ον) Ο master είναι αεκτζής..
2ον) Εγώ είμαι ''πελάτης'' ;D αν ενδιαφέρεσαι...
3ον) Δεν υπάρχει τπτ πιο οξύμωρο από το να ακούς φίλαθλο του ολυμπιακού να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία! ;D Σα να ακούς ακροδεξιό να διαμαρτύρεται για την είσοδο του ΛΑ.Ο.Σ. στη βουλή!!! :P
4ον) Τι ακριβώς θα μπορούσαν να γίνουν στα τελευταία 10 λεπτά? Ό,τι έγινε και στο μεσοδιάστημα 1ου-2ου γκολ?
Ακόμα κι αν πετυχαίνατε γκολ, ακόμα κι αν νικούσατε κι όλας, τσέκαρε πάλι το (3)...
5ον) Δε σε παίρνει να μιλάς για 3άρες στην Ευρώπη... Αλλώστε 7>3 και πάει λέγοντας...

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #798 στις: 30/09/09, 16:10 »
@ P.D.L.  δέχομαι ότι η ενδεκαδα τα χει παίξει και εχετε κανει καποιους παιχτες λάστιχο (γι'αυτο και δεν θα πατε ούτε εσεις πουθενα φέτος)..αλλα το γούρια στα παγούρια που λες δεν το θεωρώ επιθετική δραστηριότητα......

τώρα για την διαιτησία και τν ελληνική ομάδα που επαιζε στο cl.....μου ειναι παγερά αδιάφορο....συγκεκριμένα ο ολυμπιακος μου ειναι παγερά αδιάφορος....είτε έτρωγε 8...είτε έτρωγε 4 είτε κέρδιζε θα μου κανε την ιδια αίσθηση...

@phantomas7
φιλε μου...δυστυχως για σένα.....αυτο το αντιποδοσφαιρο που ειδες χθες το έχουν δει οι σοβαροι φιλαθλοι του ολυμπιακου (ναι...υπάρχουν και τέτοιοι) και με την ΑΕΚ, και με τον πανιωνιο, και με την καβαλα....τώρα αν εσύ θες να βλέπεις τον ολυμπιακο σαν ομαδα ποιότητας...οκ.....ούτε εγώ δεν λεω τετοιες μαλακιες για την ΑΕΚ.....:P

p.s. κατι τετοια post σαν το δικο σου μου φέρνουν στο μυαλο μια φράση ενος μεγαλου φιλοσόφου: "......γεμισε με οικοδομους ολη η 7......"
       iq <= 7

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #799 στις: 30/09/09, 16:22 »

p.s. κατι τετοια post σαν το δικο σου μου φέρνουν στο μυαλο μια φράση ενος μεγαλου φιλοσόφου: "......γεμισε με οικοδομους ολη η 7......"
       iq <= 7
basically για άλλους λόγους λένε το συγκεκριμένο σύνθημα.

Αγαπάω πράσινη: