2 πραγματα θυμαμαι για την μουσικη μου πορεια
Στα πολυ νιατα μου θυμαμαι ακουγα και εγω οτι ηταν τα χιτ εκεινης της εποχης... vanilla ice,alice cooper, NKOTB ,INXS,technotronic και αλλα τετοια...καπου στην δευτερα γυμνασιου, και εχοντας λιωσει πια τους scorpions και κινουμενος σε πιο ροκ μονοπατια, μου εδωσε ενας συμμαθητης μου μια κασετα με κατι μεταλλαδες που ειχε ενα μπλε φοντο και εναν σκελετο να κραταει ενα μωρο στο χερι του... δεν εδωσα πολυ σημασια γιατι ξενερωσα με το εξωφυλλο και ειπα " νταξει ρε μαχο, θα το ακουσω..." Πηγα σπιτι και μετα απο αρκετες μερες που εμενε στο ραφι εβαλα και ακουσα την κασσετα εκεινη...κολλησα σε dt... σε λιγο καιρο ειχα ολα τα σιντι και οτι μπορουσα εκεινο τον καιρο να το αγορασω...
Σημερα μετα απο απειρες ωρες ακουσματων και προσπαθειας να παιξω τα τραγουδια τους,5 συναυλιες τους, καμια 60αρια σιντι και πολλα memorabillia και λοιπο merchandise μπορω με σιγουρια να πω οτι οι Iron Maiden ειναι για μενα η πιο αγαπημενη μου μπαντα...
Ολα αυτα τα χρονια λοιπον κολληματος με τους maiden μονο ενας καταφερε να με κανει να τους ξεχασω για λιγο...Η μανα μου εχει μια μεγαλη συλλογη απο βινυλια και εγω κατα καιρους την λεηλατουσα απο διαφορα καλα που ειχε... ποτε ομως δεν ειχα ψαξει τα ελληνικα γιατι ημουν στην ηλικια της ξενομανιας... καποια στιγμη λοιπον εψαξα τους παλιους ελληνικους της δισκους...βρηκα εναν απο μια παρασταση,ena concept για να πλησιασω τους μεταλλικους μου ορους, απο ενα εργο του Αριστοφανη.. εχοντας λοιπον διαβασει τοτε τις κωμωδιες του σε κομιξ ειπα να το ακουσω...ο Αριστοφανης που γυρισε απο τα θυμαρακια λοιπον ηταν η εισαγωγη μου στον μεγαλο Νιονιο...απο τοτε λοιπον ξερω ολα τα τραγουδια του,τον εχω δει αμετρητες φορες και πιστευω οτι και αυτος ειναι απο τις λιγες αγαπες που θα μεινουν μαζι μου μια ζωη..
Ο λογος ομως που επιασα κιθαρα ηταν πιο πεζος απο ειδωλα,λατρειες,θεοσταλτες συμπτωσεις και αλλα τετοια... βασικα ειμαι πιανιστας,αλλα το καταραμενο το πιανο δεν μεταφεροταν ευκολα ...

,στις εκδρομες και οπου αλλου ηθελα( μιλαω για την τρυφερη ηλικια των 15)... και ενω μπορουσα να παιξω τα "παντα" στο πιανο,κατι τυπακια που ξεραν 5 ακορντα στην κιθαρα παιρναν ολα τα κοριτσια... ετσι ειπα λοιπον να ξεκινησω και εγω κιθαρα μιας και το κολπο λειτουργουσε...και ξεκινησα... και λειτουργησε ..

Κατοπιν εορτης βεβαια δεν επρεπε να παρατησω το πιανο η επρεπε ακομα καλυτερα να ξεκινησω ακορντεον...ειμαστε πολλοι οι κιθαριστες πια και το κολπο δεν πιανει...