Παιδια επειδη εχω παει αρκετες φορες θα σας πω τα εξης...
Οι τιμες ειναι περιπου ιδιες με ολα τα οργανωμενα καμπινγκ.Εγω ας πουμε πληρωνω για μια σκηνη μεγαλη,4 ατομα,ηλεκτρικο και αυτοκινητο διπλα στη σκηνη περιπου 28-30 ευρω.Εχει πισινα που γινεται ο μεγαλος χαβαλες,εστιατοριο self service με πολυ καλο και φτηνο φαγητο.Ψησταριες που μπορειτε να ψηνετε μονοι σας,ψυγεια και πολλες και καθαρες τουαλλετες-μπανια.Το εστιατοριο το βραδυ μετατρεπεται σε ψησταρια(με πεντανοστιμα μπιφτεκια

) και η πισινα σε ιταλικο restaurant(με χαμηλο φωτισμο κλπ).Στον ιδιο χωρο της πισινας βρισκεται και το μπαρακι που παιζει μεχρι πρωιας μουσικη και με ενα φανταστικο φωτορυθμικο που κανει βολτες μεσα στο νερο

.
Η θαλασσα βρισκεται στα 100-150 μετρα με πολυ μεγαλη παραλια(μαυρη αμμος) αλλα λιγο βαθια θαλασσα.Ιδανικο μερος για beach party...
Το καμπινγκ περιβαλλεται απο πευκα με ωραια μονοπατια που μπορειτε να τα περιδιαβειτε ακομα και με αλογα.
Περιπου 500-1000 μ βρισκονται τα μαγαζια...Σουπερ μαρκετ,φουρνοι,μπαρακια κλπ.Πολυ κοντα στο καμπινγκ(5-10 λεπτα με το αυτοκινητο) βρισκεται η φανταστικη παραλια Αχλαδι..αξιζει να την επισκεφτειτε(αν προλαβετε βεβαια

)
Φανταζομαι οτι θα βρειτε θεσεις αλλα για καλο και για καλο

παρτε κανα τηλ να κλεισετε...
Εγω δυστυχως αν και θα βρισκομαι κοντα σας(1 ωρα αποσταση) δεν θα ειμαι εκει λογω οικογενειακων υποχρεωσεων

.Υπαρχει μια περιπτωση να σας επισκεφτω το σαββατο η τη κυριακη,χωρις να ειναι σιγουρο...

Ειμαι σιγουρος οτι θα περασετε τελεια...