Φίλε Μάκη κάπως ρομαντικά μας τα λες...Στην Ελλάδα του λαικο ποπ και του σκυλάδικου και από τη στιγμή που οι μεγάλες εταιρείες ρίξανε φάσκελο στο Ελληνικό ροκ, ότι και να κάνετε δεν πάει πουθενά.Κατανάλωση για πενήντα -εκατό άτομα η όλη ιστορία.Ωραία τα τραγούδια σας αλλά....Τέλος πάντων.
και τι σημαινει αυτο ? οτι η εκαστοτε μπαντα θα πρεπει να παραδωσει τα οπλα ?σε πληροφορω φιλε μου οτι οταν δημιουργεις κατι το οποιο πραγματικα αγαπας- ειτε λεγεται μουσικη, ειτε γλυπτικη ,ειτε οτιδηποτε αλλο-λιγη σημασια εχει η πωληση.
Να θυμηθουμε για παραδειγμα τις Τρυπες,που στις πρωτες εμφανισεις τους ειχαν μηδαμινο σε αριθμο κοσμο.τοτε απλα ηταν μια ασημαντη μπαντα.ενα ματσο losers ή και ψωνια.σιγα σιγα ολη η Ελλαδα αρχισε να μιλα γι αυτους..ειδαμε ποιοι γιναν μεταγενεστερα..το καταλαβαν και το εκοψαν πριν χαρακτηριστει αυτο που δημιουργησανε μετα απο τοσο κοπο και ιδρωτα ''αρπαχτη''..χρονια πολλα περασανε απο τοτε ομως..
μετα λες οτι οι εταιρειες ριξανε το βαρος στα σκυλαδικα..με γεια τους και με χαρα τους! αυτο ειναι ισως που κανει το ελληνικο ροκ πιο αξιοπιστο,πιο ειλικρινες,πιο αξιοπρεπο.δε θα καθησουμε να βαλουμε μυαλο εμεις στον κοσμο,σωστα? και αν θες να το παμε λιγο πιο περα,αν παρατηρησεις τις καινουργιες λαικο ποπ ''επιτυχιες'',θα παρατηρησεις πολυ πιο γκαζωμενους τους ενισχυτες στα τραγουδια τους...αυτο τι 8ελει να μας πει?οτι νοσταλγησανε κατι απο την ''αλητεια'' του ροκ ?οτι το κομματι ειναι πιο ΙΝ σε αυτο το στυλ?
ακουσα τα τραγουδια των Μερες,τους ειδα live,ναι με πικρανε καπως να μη βλεπω αμετρητο κοσμο,αλλα αυτο που ειδα και ακουγα με αγγιζε με ειλικρινεια μεσα μου και ως μουσικη και ως νοημα στιχων,εκανα νεους φιλους και αισθανομαι κερδισμενος σε μεγαλο βαθμο που ασχοληθηκα,κανοντας το μυαλο και την ψυχη μου να δουλευει (δεν ξερω αν με εννοεις)
ο τυπου ''ωχαδερφισμος'' ποτε δε βοηθησε σε καμια εξελιξη.καλο θα ηταν ο ρομαντισμος που λες πιο πανω να τυγχανε μαλιστα και καποιων ασφαλιστικων μετρων και να ενισχυονταν και περισσοτερο,ποσο μαλλον στις μερες μας.θα σου συνιστουσα (απ τη στιγμη που δηλωνεις σε καποιο μελος της παραπανω μπαντας ''φιλος'' και παραπονιεσαι που δε ''βρεθηκατε στο τηλεφωνο'') να στηριξεις την προσπαθεια αυτη του φιλου σου οπως μπορεις..ετσι μονο θα τον κανεις καλυτερο καλλιτεχνη / μουσικο.