Photoz coming soon

(καλα μήν φανταστείτε τπτ για 3-4 μιλάμε) To καινούριο έσκισε, αν και μακάρι να μπορούσα να διακρίνω καλύτερα ηχητικά.... Σε σημεία βούιζε απίστευτα (ειδικά στο Internal Contrust)... Το κοινό μας τα πρηξε λίγο (ποιά ήταν αυτή η Τζούλια τελικά ρε παιδιά?

), ο ηχολήπτης σχοινοβατούσε απο ικανοποιητικά επίπεδα σε ολίγον τι χάος, ο Άρης υποθέτω στο στοιχείο του (μπάσο, V for Vendetta, Ε!ΜΑ, ε, μα τι άλλο θέλει??

) έστω και για ένα κομμάτι, ο drummer επίσης όπως πάντα ζωγράφιζε (απλά δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερα γραμμένα τύμπανα για τα τραγούδια)... Με λίγα λόγια κάτι απο την απόλαυση κάθε φοράς που βλέπω CL!

Τέσπα, είδαμε με τον Diver και Μάρθα Φριτζήλα (μιας και μιλάμε για το ίδιο fest

), η οποία ήταν βεβαίως φοβερή... Πραγματικά, τραγούδια που δεν μπορώ να ακούσω επειδή παραείναι "ακραία" για το αυτί μου απο την Μάρθα μπορώ να τα ακούω με τις ώρες! Έπαιξαν 3-4 του Θανάση Παπακωνσταντίνου (αυτά τέλος πάντων που αντιλήφθηκα: 360 χλμ., Περσεφόνη;, Αερικό), και απο εκεί και πέρα δικά τους και άλλες διασκευές, που δυστυχώς ήταν απο μουσικό τομέα πέραν της τωρινής εμβέλειάς μου!
Υ.Γ.: Το σίγουρο ήταν οτι το πρώτο σας κομμάτι ήταν Disney, τώρα θα με δικαιώσετε στο guess μου οτι ήταν απο το Pocahontas?