Εχοντας διαβάσει τις 6 σελίδες έχω να δηλώσω τα εξής:
1) Προφανώς πολλοί από σας δυσκολεύεστε αφάνταστα να αποδεχτείτε την αντίθετη με σας γνώμη. Κρίμα... γιατί παρακάτω γράφω την δικιά μου γνώμη και χέστηκα κιόλας αν την δέχεστε ή όχι.
2) Μη συγκρίνετε Αλκίνοο - Κότσιρα, είναι σαν να συγκρίνετε το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή σας με ένα air condition.
Ο Αλκίνοος έχει κατά πολλούς (και γω μέσα σ'αυτούς), μια πολύ ωραία χροιά και μια ερμηνεία πολύ καλή.
Επίσης ο Αλκίνοος όπως είπε και ο freemind νομίζω εκτός από τον Λάντσια, πλαισιώνεται από σπουδαίους μουσικούς.
Προσωπικά δεκάρα δε δίνω ποιος έγραψε τα κομμάτια, τις κιθάρες, τα βιολιά και τα τουμπερλέκια. Το αποτέλεσμα ακούω αν και αναγνωρίζω ότι είναι κρίμα να θάβονται οι πραγματικά ιθύνοντες και να αναδεικνύονται οι αιώνιοι σταρ.
Για τον Κότσιρα δεν θα αναφερθώ καν, μιλάμε για ένα αγγούρι κρύο κιόλας που καταλαμβάνει χώρο στη σκηνή.
3) Ολα αυτά τα κοριτσάκια που κατά καιρούς ξεπετάγονται ως μουσικές διάττοντες περσόνες, μπορώ να εκφράσω την αμέριστη μου θλίψη, γιατί ενώ πουλιούνται και ξεπουλιούνται κάθε όποτε έχει εκπτώσεις, ίσως να μπορούσαν να συνεχίσουν πέραν του 6μήνου να τραγουδούσαν γιατί κάποιες από αυτές ίσως να έχουν και μια στάλα φωνητικής ύπαρξης.
4) Οσο για τους ποπκλαψογκρινιαροπαραπονιαρικοαγαπησιαρηδες στυλ Πλούταρχου, Μαζωνάκη κλπ καλά να πάθουμε αφού κάθε βράδυ τα μαγαζιά που τραγουδάνε είναι τίγκα και πέφτει πολύ ευρώ στα ποδάρια τους. Μαγκιά τους πάντως!!!
5) Αφιέρωσα μια σπέσιαλ κατηγορία στον "ανεπανάληπτο" Γονίδη!
Ενας μίστερ, γεμάτος μέχρι τις τρίχες των μαλλιών του με κοκαϊνη, φάλτσος όσο δεν πάει, άτεχνος, άμουσος και όλα τα "α" τα στερητικά. Ελπίζω να μη διαβάσω την συνηθισμένη απάντηση που εισπράττω περί ωραίων λαϊκών και ανατολίτικων γυρισμάτων στη φωνή του γιατί δυστυχώς παιδιά μένω σε ισόγειο και δε μπορώ να πηδήξω από το ανύπαρκτο μου μπαλκόνι.
PS: Και επειδή πρέπει λόγω των βεραμάν, πράσινων ή πώς σκατά λέγεται το χρώμα των αστεριών που έχει εκεί στο nickname μου, πρέπει να σας επαναφέρω στη τάξη. Παρακαλώ μην κάνετε τσατ το θέμα, απαντάτε επί τούτου, τα υπόλοιπα με πμ, με sms, με mms, με msn, με σήματα καπνού ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο μπορείτε να σκαρφιστείτε.