Εθνικός Σταρ : Ανδρέας Ευαγγελόπουλος
http://www.tinkerbell.gr/Quotes από το site του
"Ευχαριστώ την Paris και ολόκληρη την Αμερική, επίσης υπόσχομαι πως θα ειμαι κοντά της σε όλη μου την ζωή.
Για μένα, φίλη μου Πάρις Χίλτον (Paris Hilton), είσαι η καινούργια Μαίριλυν Μονρόε του κόσμου".
"Σαν επίσημος πρόεδρος των φίλων των Τσιουάουα (Chihuahua) ορίζω ως αντιπρόεδρο τη Χρυσή κληρονόμο και διεθνή Σταρ κυρία Πάρις Χίλτον (Paris Hilton)."
"Ζητώ συνεργασίες και απασχολήσεις ως ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής και δέχομαι οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση ή τυχόν συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.
Μπορώ να συμμετέχω σε θεατρικές παράστάσεις,να τραγουδώ σε νυχτερινά κέντρα ή σε ιδιαίτερες σκηνές,να παρουσιάζω εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.
Επισης παρουσιάζομαι δωρεάν για φιλανθρωπικούς και ζωοφιλικούς σκοπούς.
Δίνω δε συνετεύξεις για μένα αλλα και για την φιλία μου με την καινούργια Μαίριλιν Μονρό (Merilyn Monroe) του κόσμου Παρίς Χίλτον (Paris Hilton).
Επίσης πολάω τα ωραιότερα Τσιουάουα (Chihuahua)σκυλιά του κόσμου με F.C.I γνησιότητας και Κ.Ο.Ε μακρύτριχα και κοντότριχα.
Επίσης λόγο των εννέα διπλωμάτων αστρολογίας που διαθέτω,δέχομαι επισκέψεις απο αξιόλογα άτομα για αστρολογικές προβλέψεις καρμικής αστρολογίας.
Με αγάπη γιατί ανήκω σε όλο τον κόσμο που λατρεύω και αγαπώ χωρίς σύνορα. Είμαστε όλοι αδέλφια. Ζω για να δώσω σε όλο τον πλανήτη."
Μετά από αυτά, ζητώ να τοποθετηθώ διαφορετικά στο θέμα της θανατικής ποινής..
ΥΓ: Μην αρχίσουμε πάλι με τους Θεούς. omg και 3 lol δηλαδή.