Αποστολέας Θέμα: ποιος ειναι για σας ο εκνευριστικοτερος ανθρωπος στην ελληνικη μουσικη σκηνη???  (Αναγνώστηκε 175343 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui

(ασε που το βλεπω χλωμο να ξερει περισσοτερη μουσικη απο εμας, τες πα!)

Έχεις ακούσει το Νταλάρα να παίζει σόλο κιθάρα?  ;)
Για να τα λέμε και όλα, είναι από τους λίγους "φτασμένους" τραγουδιστές, που ταυτόχρονα είναι και πολύ καλός μουσικός.
Έχει και δισκογραφική συνεργασία με τον Eric Clapton.. Ε, όσο να' ναι δεν μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε αυτό.

Έχει δίκιο ο Constantine*. Όσο αχώνευτος και αν είναι σε πολλούς, έχει παίξει μαζί με τον Σεγκόβια και τον Αλ Ντι Μεόλα, οπότε μάλλον ξέρει παραπάνω μουσική από εμάς.
"Experience is the name someone gives to his mistakes" - Oscar Wilde

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
θα συμφωνησω και εγω..αν και τον αντιπαθο..δεν σημαινει οτι επειδη δεν μπορω να τον ακουω δεν ειναι καλος τραγουδιστης
απο που βγηκε αυτο το συμπερασμα..αλλο εκενυριστικος τραγουδιστης αλλο κακος καλλιτεχνης ???
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Να προσθέσω  τον Αλκαίο κ τον άλλον που λέει το τραγούδι "η πίπα της ειρήνης"
« Τελευταία τροποποίηση: 10/06/08, 01:05 από moonchild* »

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
να προσθεσεις , να προσθεσεις...

Αποσυνδεδεμένος Mrs Brightside

• Illusion User
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...as we kiss goodbye the sun sets...
    • Προφίλ
...when the hardest part is over we'll be here and our dreams will break the boundaries of our fear...

http://www.facebook.com/TheKillersGreekFanClub
https://www.facebook.com/killersnerdia

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Why should I sit and sigh...
    • Προφίλ
 Ουδεις πιστευω αμφισβητει το ποσο καλος μουσικος και ποσο επαγγελματιας ειναι ο Νταλαρας. Το γνωριζω και λιγο καλυτερα μιας και ο τωρινος του μπουζουξης ειναι γνωστος μου. Ομως το ποσο κοσμο βαζει μεσα στο Ο.Α.Κ.Α η οι συνεργασιες που εχει κανει δεν ειναι παντα αποδειξη του ποσο καλος μουσικος ειναι (κι ο Ρακιτζης συνεργαστηκε με το Ian Gillan...). Ομως ο Νταλαρας ηταν και ειναι το "Καρφουρ" της Ελληνικης μουσικης σκηνης (λιγο ρεμπετικο, λιγο εντεχνο, λιγο λατιν, λιγο ροκ, λιγο Μπρεγκοβιτς και δε συμμαζευεται) και ως τετοιος εχει μεγαλη απηχηση αλλα αυτο δε μου λεει και πολλα.. Και οπως παντα εχει αποψη επι παντως επιστητου!
 Οσον αφορα στον Di Meola αν δεν απατομαι τοτε που εκανε το δισκο μαζι του, το ονομα του Al περασε στα ψιλα και ολοι νομιζαν πως ολα αυτα τα φοβερα κιθαριστικα μερη τα επαιζε ο ιδιος ο Νταλαρας!! Αφηστε που... αν κανει συναυλια η Μπεζαντακου με  Βας-Βας και Κατελη στο ΟΑΚΑ τι λετε; Θα το γεμισουν η οχι; ;)
The most important second of our lives is the last one...

Αποσυνδεδεμένος sof1a

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • https://www.facebook.com/SummerCampTheBand/
Παράθεση
αν κανει συναυλια η Μπεζαντακου με  Βας-Βας και Κατελη στο ΟΑΚΑ τι λετε; Θα το γεμισουν η οχι; Wink

??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? :o :o :o :o :o :o :o  Θέλω ακόμα να ελπίζω πως ΟΧΙ!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Σκίρων

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ... γιος της φωτιας της βροχης και της σταχτης
    • Προφίλ
Παράθεση
αν κανει συναυλια η Μπεζαντακου με  Βας-Βας και Κατελη στο ΟΑΚΑ τι λετε; Θα το γεμισουν η οχι; Wink

??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? :o :o :o :o :o :o :o  Θέλω ακόμα να ελπίζω πως ΟΧΙ!!!!!!!!!!!

Αμα συμμετεχει και ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ, τιγκα θα ειναι το μαγαζι  ;D  ;D  ;D

Αποσυνδεδεμένος Σκίρων

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Ουδεις πιστευω αμφισβητει το ποσο καλος μουσικος και ποσο επαγγελματιας ειναι ο Νταλαρας. Το γνωριζω και λιγο καλυτερα μιας και ο τωρινος του μπουζουξης ειναι γνωστος μου. Ομως το ποσο κοσμο βαζει μεσα στο Ο.Α.Κ.Α η οι συνεργασιες που εχει κανει δεν ειναι παντα αποδειξη του ποσο καλος μουσικος ειναι (κι ο Ρακιτζης συνεργαστηκε με το Ian Gillan...). Ομως ο Νταλαρας ηταν και ειναι το "Καρφουρ" της Ελληνικης μουσικης σκηνης (λιγο ρεμπετικο, λιγο εντεχνο, λιγο λατιν, λιγο ροκ, λιγο Μπρεγκοβιτς και δε συμμαζευεται) και ως τετοιος εχει μεγαλη απηχηση αλλα αυτο δε μου λεει και πολλα.. Και οπως παντα εχει αποψη επι παντως επιστητου!
 Οσον αφορα στον Di Meola αν δεν απατομαι τοτε που εκανε το δισκο μαζι του, το ονομα του Al περασε στα ψιλα και ολοι νομιζαν πως ολα αυτα τα φοβερα κιθαριστικα μερη τα επαιζε ο ιδιος ο Νταλαρας!! Αφηστε που... αν κανει συναυλια η Μπεζαντακου με  Βας-Βας και Κατελη στο ΟΑΚΑ τι λετε; Θα το γεμισουν η οχι; ;)
Εγω το αμφισβητω ... (για το ποσο καλος μουσικος ειναι)

Συμφωνω όμως με το επαγγελματιας ..  ;D ;D ;D ότι μπορει κανει ο ανθρωπος για τη δοξα και τα χρηματα! Υπηρξε μια εποχη που δε κυκλοφορουσε κατι αν δεν ειχε συμμετοχη ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ...
και όπως λεει και μια αταλαντη μπαντα που δε ξερει μουσικη ..

Είμαι τεράστιος, είμαι ουρανός
Είμαι ο ένας, ο σπουδαίος, ο λατρεμένος
Δεν είμαι απόμακρος, ούτε ψυχρός
Μπροστά απ' τις κάμερες σου γνέφω λιγωμένος
Είμαι ένας άξεστος, είμαι ένας θρίαμβος
Είμαι ασταμάτητα ερωτοχτυπημένος
Μη με φοβάσαι, μη με φοβάσαι
Είσαι δικιά μου όσο πιο βαθιά κοιμάσαι

Κύριε ευλόγησε τις ζόρικες καριέρες μας
Και τα ακριβά πολυτελή μας καταφύγια
Με δόξα στόλιζε τις νύχτες και τις μέρες μας
Να ξελογιάζουμε νεκρά ακροατήρια
Κύριε σήκωνε ψηλότερα τις μύτες μας
Κάνε τα μούτρα μας να αστράφτουνε μυστήρια
Με χρήμα γέμιζε τις μέρες και τις νύχτες μας

Είμαι θεός, σκιά λαμπερή
Είμαι θεός, μια ανοιγμένη πληγή

Είμαι υπέροχος και ταπεινός
Ο ήρωας ολονών ο αγαπημένος
Είμαι ευαίσθητος και τρυφερός
Όποιο σκουλήκι με ενοχλεί στο διάολο το στέλνω
Είμαι ένας θρίαμβος χρυσός και πλατινένιος
Όσοι κι αν είστε σας περιμένω
Για την πατρίδα και την τέχνη απ' την κούνια μου φτιαγμένος

Είμαι θεός, σκιά λαμπερή

Ξημερώνει, που να κρυφτώ;
Δεν αντέχω, δεν αντέχω, δεν αντέχω τόσο φως

(τι να κανω που οταν το ακουω ενα απο τα προσωπα που σκεφτομαι ειναι ο .. νταλαρας???)
« Τελευταία τροποποίηση: 12/06/08, 12:05 από Σκίρων »

Αποσυνδεδεμένος sof1a

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Αλήθεια υπάρχει αυτό  ??? Θα τρελαθούμε τελείως?? 

Αποσυνδεδεμένος paloukwths

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
Ο Φοιβος χωρις δευτερη σκεψη :P :P :P

Everyone I know is either dead or in prison

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
ρε παιδια ενας επαγγελματιας ειναι που εχει διασυνδεσεις με ομιλο Λαμπρακη, Mega και ολα τα ισχυρα ονοματα ως γα την προωθηση του.... ενα καλος ερμηνευτης ειναι ... τον εχουν κανει ολοι τον Παβαροτι της Ελλαδος μη τρελαθουμε κι ολας...
τα ιδια και τα ιδια καθε φορα.... πηγε να πρωτοτυπισει με δυο παπουτσια πανινα και τον επιασε ο πανουσης στο στομα του και δεν τον αφησε σε χλωρο κλαρι.....
και να σας πω κατι.... βαρεθηκα να ακουω συνεχεια οτι ο νταλαρας παει μεγαρο.... δλδ το μεγαρο δεν ειναι για αλλους χαρισματικους μουσικους??για πιο λογο να πηγαινει συνεχεια η γαλανη, ο παριος, και ενα σωρο βολεμενοι???
ειμαι καθετος σε αυτο.... μου αρεσε που πηγαν οι πυξ λαξ... οχι γιατι ειναι καμια υπερμπαντα αλλα γιατι ακουστηκε και κατι διαφορετικο... μπορουν να γινουν πολλα ανοιγματα αλλα οι λαμογιες ποτε δεν ελειψαν....

Αποσυνδεδεμένος Nikos Les Paul

• Θαμώνας
    • Προφίλ
οι συνεργασιες που εχει κανει δεν ειναι παντα αποδειξη του ποσο καλος μουσικος ειναι (κι ο Ρακιτζης συνεργαστηκε με το Ian Gillan...)

Λίγα λόγια για τον Ρακιτζή. 8)

Αποσυνδεδεμένος Mistral

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • 7 se pairnei aristera, mhn to zorizeis...
    • Προφίλ
Πρέπει να το έχω ξαναπεί αλλά είναι πολλά posts για να ψάχνω...
Θα το ξαναπώ όμως για να το εμπεδώσουμε...
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης...Και το γεγονός πως έχει δίπλα του την Δ.Ολυμπίου
τον καθιστά ακόμα πιο σιχαμερό για μένα!:)
Απ'τους τυφώνες κι αν γλυτώσεις, στην στενομυαλιά των στεριανών, θε να πελαγώσεις

Αποσυνδεδεμένος sof1a

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Πρέπει να το έχω ξαναπεί αλλά είναι πολλά posts για να ψάχνω...
Θα το ξαναπώ όμως για να το εμπεδώσουμε...
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης...Και το γεγονός πως έχει δίπλα του την Δ.Ολυμπίου
τον καθιστά ακόμα πιο σιχαμερό για μένα!:)

Η Αλήθεια είναι οτι κι εμένα, ενω μου ψιλοάρεσε ο Χατζηγιάννης οταν πρωτοβγήκε, τώρα έχει καταντήσει κι αυτός να είναι ένα ακόμα αντικείμενο για την αγορά... Με ρώτησαν πριν απο λίγες μέρες πως και δεν έχει βγάλει καινούριο δίσκο, και πραγματικά η μόνη απάντηση που μπόρεσα να δώσω ήταν "γιατί έβγαλε καινούρια διαφήμιση ο ΟΤΕ;;;"  :(

Αποσυνδεδεμένος Joevaicci

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα πάντα Riff...
    • Προφίλ
ρε παιδια ενας επαγγελματιας ειναι που εχει διασυνδεσεις με ομιλο Λαμπρακη, Mega και ολα τα ισχυρα ονοματα ως γα την προωθηση του.... ενα καλος ερμηνευτης ειναι ... τον εχουν κανει ολοι τον Παβαροτι της Ελλαδος μη τρελαθουμε κι ολας...
τα ιδια και τα ιδια καθε φορα.... πηγε να πρωτοτυπισει με δυο παπουτσια πανινα και τον επιασε ο πανουσης στο στομα του και δεν τον αφησε σε χλωρο κλαρι.....
και να σας πω κατι.... βαρεθηκα να ακουω συνεχεια οτι ο νταλαρας παει μεγαρο.... δλδ το μεγαρο δεν ειναι για αλλους χαρισματικους μουσικους??για πιο λογο να πηγαινει συνεχεια η γαλανη, ο παριος, και ενα σωρο βολεμενοι???
ειμαι καθετος σε αυτο.... μου αρεσε που πηγαν οι πυξ λαξ... οχι γιατι ειναι καμια υπερμπαντα αλλα γιατι ακουστηκε και κατι διαφορετικο... μπορουν να γινουν πολλα ανοιγματα αλλα οι λαμογιες ποτε δεν ελειψαν....

E, ξεφύγαμε λίγο. Όταν ο Νταλάρας ξεκίνησε την καριέρα του και συνεργάζονταν με τους μεγαλύτερους συνθέτες και στιχουργούς, ο όμιλος Λαμπράκη κα το Mega δεν υπήρχανε. Όταν συνεργάζονταν με Ξαρχάκο, Θεωδοράκη, Κουγιουμτζή και αναρίθμητους άλλους ανάλογης αξίας καλλιτέχνες δεν είχε την υπόγεια στήριξη κανενός. Όταν έπαιξε με Segovia και Al DiMeola το Μega του έκλεισε τη συνεργασία? Χώρια που έχει αναδείξει και ταλέντα, όπως ο Φραγκούλης, τον οποίο είχε και τη μαγκιά να τον βάλει δίπλα του ενώ ο Φραγκούλης πετούσε τις κορώνες του ''θάβοντας'' τον Νταλάρα. Πόσοι Έλληνες τραγουδιστές θα το καναν αυτό? Όχι ότι δεν έχει κάνει μπινιές με ντεμέκ φιλανθρωπικές συναυλίες. Όχι ότι δεν πρωωθείται τώρα υπογείως, όχι ότι δεν έχει πολύ καιρό να κάνει κάτι αξιόλογο, αλλά μην ισοπεδώνουμε και όλη την καριέρα του.
''My advice to aspiring guitarists? -Always wear sunblock and use a condom!'' - Steve Vai

Αποσυνδεδεμένος Σκίρων

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ

E, ξεφύγαμε λίγο. Όταν ο Νταλάρας ξεκίνησε την καριέρα του και συνεργάζονταν με τους μεγαλύτερους συνθέτες και στιχουργούς, ο όμιλος Λαμπράκη κα το Mega δεν υπήρχανε. Όταν συνεργάζονταν με Ξαρχάκο, Θεωδοράκη, Κουγιουμτζή και αναρίθμητους άλλους ανάλογης αξίας καλλιτέχνες δεν είχε την υπόγεια στήριξη κανενός. Όταν έπαιξε με Segovia και Al DiMeola το Μega του έκλεισε τη συνεργασία? Χώρια που έχει αναδείξει και ταλέντα, όπως ο Φραγκούλης, τον οποίο είχε και τη μαγκιά να τον βάλει δίπλα του ενώ ο Φραγκούλης πετούσε τις κορώνες του ''θάβοντας'' τον Νταλάρα. Πόσοι Έλληνες τραγουδιστές θα το καναν αυτό? Όχι ότι δεν έχει κάνει μπινιές με ντεμέκ φιλανθρωπικές συναυλίες. Όχι ότι δεν πρωωθείται τώρα υπογείως, όχι ότι δεν έχει πολύ καιρό να κάνει κάτι αξιόλογο, αλλά μην ισοπεδώνουμε και όλη την καριέρα του.
μα δε μπορουμε εμεις να ισοπεδωσουμε τη καριερα κανενος!
Μονοι τους βγαλανε τα ματια τους ... ::)
δε διαφωνω οτι ο νταλαρας θα μπορουσε να ειναι εθνικο συμβολο ...
εχει τραγουδησει αξεχαστα τραγουδια απο αξεχαστους τραγουδοποιους ...
και ας μην ακουω τετοια τραγουδια, οφειλω να παραδεχτω καποια πραγματα ...
εγω φταιω όμως για την εξελιξη του ?
λυπαμαι ..
« Τελευταία τροποποίηση: 12/06/08, 13:06 από Σκίρων »

Αποσυνδεδεμένος newGuitarMan

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Και για ένα μιρκό trivia να σας πω πως ο Νταλάρας έχει συνεργαστεί και με τους Nostradameus στο album pathway!
Το έχει ο Santa και γράφει στο booklet ότι τον ευχαριστούνε. Επίσης έχω την εντύπωση ότι έχει συνεργαστεί στενά και με τους Grave Digger! Και τα δύο συγκροτήματα είναι καθαρά heavy metal ;D :o
Τώρα δεν ξέρω τι συνεργασίες ήταν αυτές αλλά αφού και εκεί βρίσκεις Νταλάρα τι να πω...

Αποσυνδεδεμένος Joevaicci

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα πάντα Riff...
    • Προφίλ
Βασικά κάποιο μέλος των Grave Digger είχε πάει σε συναυλία του και μετά στα παρασκήνια για να τον γνωρίσει και ήτανε μεθυσμένο και μάλλον δεν έκανε και την καλύτερη εντύπωση στον Νταλάρα. Σε μια συνέντευξη παλιά στο Χάμερ ή στο Ροκ Χαρντ το 'χα διαβάσει.
''My advice to aspiring guitarists? -Always wear sunblock and use a condom!'' - Steve Vai

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ

Είμαι τεράστιος, είμαι ουρανός
Είμαι ο ένας, ο σπουδαίος, ο λατρεμένος
Δεν είμαι απόμακρος, ούτε ψυχρός
Μπροστά απ' τις κάμερες σου γνέφω λιγωμένος
Είμαι ασταμάτητα ερωτοχτυπημένος
Μη με φοβάσαι, μη με φοβάσαι
Είσαι δικιά μου όσο πιο βαθιά κοιμάσαι

Είμαι θεός, σκιά λαμπερή

Είμαι υπέροχος και ταπεινός
Ο ήρωας ολονών ο αγαπημένος
Είμαι ευαίσθητος και τρυφερός
Όποιο σκουλήκι με ενοχλεί στο διάολο το στέλνω
Είμαι ένας θρίαμβος χρυσός και πλατινένιος
Όσοι κι αν είστε σας περιμένω
Για την πατρίδα και την τέχνη απ' την κούνια μου φτιαγμένος

Είμαι θεός, σκιά λαμπερή

Τρύπες!
Recordings!! Make your demo..

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ
Βασικα εχετε ξεφυγει απ'το θεμα οποτε να επανερθω εγω.

Ο εκνευριστικοτερος ανθρωπος στην ελληνικη μουσικη σκηνη ειναι ο Στεφανος Χιος και με τεραστια διαφορα απ'τον δευτερο.

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ

Ο εκνευριστικοτερος ανθρωπος στην ελληνικη μουσικη σκηνη ειναι ο Στεφανος Χιος και με τεραστια διαφορα απ'τον δευτερο.
??? λαλει εκτος απο τα πρωϊνα και στις πιστες αυτος; :P
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ

??? λαλει εκτος απο τα πρωϊνα και στις πιστες αυτος; :P
Οχι.
Μονο πρωινη παιζει.Και γ**ω τους οργανοπαιχτες λεμε.

Αποσυνδεδεμένος *stefanos*

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
    • stefanos
Μαζωνάκης, Βέρτης, Τσαλίκης, Πετρέλης, Πλούταρχος, Χατζηγιάννης.