Όπως είδα (τώρα που κατάφερα να κοιτάξω τις απαντήσεις) έχουμε διάφορες απόψεις.Καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!
Karhariasgr συμφωνώ μαζί σου για το θέμα της προσωπικής γνώμης αλλά αν κάποιος έχει αγοράσει μια συγκεκριμένη μάρκα και είναι ευχαριστημένος,με βάση τα δικά του κριτήρια,από αυτή δε μπορεί να "παινέψει" μια άλλη.Σωστά;Αυτό είναι και το δύσκολο μέρος όταν ζητάς μια γνώμη...Φυσικά,εσύ μάλλον εννοείς ότι δε χρειάζεται να είναι κανείς απόλυτος (βλ. πάρε αυτή γιατί το λέω εγώ

) και όντως έχεις δίκιο.
Κάτα τύχη έπεσε στα χέρια μου ένα φυλλάδιο προχτές με ηλεκτρικές και δε μπορώ να πω ότι με αφήσανε αδιάφορο κάτι "ταυράκια" Epiphone αλά Dark Tranquillity (αν δε βοηθάω κανένα,είναι ένα κάποιο συγκρότημα τεσπα).Αυτή η κιθάρα έχει κάτι που με κάνει να τη θέλω

.Ωστόσο απογοητεύτηκα όταν έμαθα ότι είναι θυγατρική της (απλησίαστης) Gibson αλλά έρχομαι να (ξανα)ρωτήσω:έκανα καλά (που απογοητεύτηκα);Θα μου πεις και καλά να μην έκανες αφού λεφτά για Gibson δεν έχεις,κάτι πρέπει να κάνεις.Είναι καλή επιλογή μια Gibson?Το ταυράκι εννοείται....

.Από άποψη "ρεπερτορίου" εννοώ αλλά και "ποιότητας λόγω θυγατρικότητας".lol.
Και για να κλείσω και το θέμα με τον Karhariasgr,ίσως εγώ δεν το ξεκαθάρισα από την αρχή,αλλά πάνω κάτω αυτό ζητούσα φίλε.Αν όχι τόσο μία καθαρά προσωπική γνώμη,τουλάχιστον μια κατασταλαγμένη γνώμη όσον αφορά τη μάρκα.Πάρε Jackson π.χ. γι'αυτό,γι'αυτό και γι'αυτό.Και γι'αυτό (τέταρτη φορά σε μιάμιση γραμμή.lol),το ερώτημα μου ψιλοπαραμένει γιατί θέλω να καταλήξω σε μια μάρκα για αρχή και μετά μοντελα και τιμές έρχονται.Συνοψίζοντας,γιατί νομίζω ότι δε θέλω (μπορείς να πεις και υποσυνείδητα) να ψάξω κάτι άλλο εκτός από Ibanez,Jackson ή Epiphone,ας μου πει κάποιος γι'αυτές τις 3 μάρκες αλλά και για κάποιο μαγαζί,θέμα για το οποίο δεν είπε κάποιος μια γνώμη.Thanx!
Δυστυχώς δεν έχω πάθος με τα forums και μάλλον το να γράφεις εκθέσεις κάθε φορά (βλ. εμένα) δεν είναι μες τους κανόνες,αλλά κάθε φορά που έχει τύχει να γράψω,κάνω το ίδιο πράγμα....Anywayz...sorry και πάλι αν κούρασα