Ετσι για να ξεφυγουμε απο τη μιζερια των τσακωμων τν φαν κλαμπ Αλκινοου κλπ ας μαθουμε και μερικα πραγματα για τον τρισμεγιστο..(αλλωστε στο θεμα για το ποιον αντιπαθουμε απο την ελληνικη σκηνη ακουστηκαν ασχετοσυνες για τον dickinson

)
--Καταρχας ειναι τραγουδιστης ενος εκ των μεγαλυτερων χεβι μεταλ συγκροτηματων..Τους iron maiden.
--Κατα δευτερον αποτελεσε μερος του nwobhm(προσκυναμε

) τοσο με τους μειντεν στο number... αλλα περισσοτερο με τους samson στους δυο δισκους τους head on και shock tactics.Το head on κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλος δισκος.
--Κατα τριτον απο τα 90s μεχρι και σημερα εκανε μια πολυ καλη σολο καριερα.Σε ορισμενες περιπτωσεις ξεπερασε τους Μειντεν μαλιστα.Το 1990 εβγαλε το tattoed millionaire,οσο ακομα ηταν και στους μειντεν, εναν δισκο πολυ διαφορετικο των μειντεν σε πιο χαρντ ροκ κατασταση με πολυ ωραια τραγουδια οπως son of a gun,tattoed millionaire(Βριζει τος ποζεραδες

),born in 58(υμνος!!),gypsy road,all the young dudes(διασκευη)..Κιθαριστας του εκει ηταν ο gers των μειντεν!Μετα ενω εφυγε απο το συγκροτημα εβγαλε εναν ακομα πιο ωραιο δισκο!Το balls to Picasso.Εκει παιζει και ο roy z.Παλι ο δισκος απεχει απο τους μειντεν αλλα και απο τον προηγουμενο δισκο.Δειχνει απο τη μια ενα προγκρεσιβ προσωπο(cyclops.hell no,gods of war,tears of the dragon) και απο την αλλη ενα περιεργο προσωπο οπου μαλλον μου φαινεται οτι θελει να ακολουθησει την εποχη του(shoot all the clowns,sacred cowboys)..Επισης περιεχει και μια απο τις αγαπημενες μου μπαλαντες και ηρεμα τραγουδια γενικως το change of heart!
Μετα εβγαλε το skunkworks το οποιοι δεν εχω ακουσει περισστερο λογω της προκαταληψης απο τα ακακ λογια που εχω ακουσει..
Παρολαυτα τα πραγματα γυρισαν ο smith τον ακολουθησε και μαζι εβγαλαν δυο απο τους καλυτερους heavy metal δισκους των 90s και κατα πολυ ανωτερους των μειντεν εκεινης της εποχης.Το accident of birth Και το chemical wedding πραγματικα αξιζουν την προσοχη καποιου που του αρεσει το μεταλ.
Ο Bruce εκανε το reunion με τους μειντεν αλλα εβγαλε και αλλον προσωπικο δισκο to τυραννυ of souls που προσωπικα μου φαινεται παρα πολυ καλο αλλα χωρις τον smith

..
Αυτα για τα μουσικα του.Γενικως παντως τον θεωρω πολυ ενταξει τυπο μακρια απο ροκσταριλικια και αηδιες(ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΩ

) αν και καποιες δηλωσεις του μου φαινονται λιγακι πως να το πω..(φιλοπολεμες να το πω?

)..Επισης παλι λογω προσωπικου γουστου τον παω γιατι τουλαχιστον τα τελευταια αρκετα χρονια φαινεται να απεχει απο καταχρησεις κλπ σπαζοντας για αλλη μια φορα το προτυπο του ροκ σταρ..
Εκτος αυτου στην Αγγλια απο οτι εχω καταλαβει τον εχουν σε αρκετα υψηλη εκτιμιση αφου ακομα και εκπομπες για το bbc εχει κανει αλλα και τον ακλου συχνα σε εκπομπες πιοκιλου περιεχομενου

Παλι λογω προσωπικου γουστου,αλλα οχι μονο αφου οι φωνητικες ικανοτητες ειναι αντικειμενικο κριτηριο, τον εχω μεσα στην τριαδα των αγαπημενων μου τραγουδιστων μαζι με tate και dio

Γνωμη σας?