Λοιπόν, λοιπόν....η αλήθεια είναι ότι από πέρσι ακόμα που είχα..."φαντασιώσεις" για το πως θα είναι ο καινούργιος δίσκος του Σωκράτη έπεσα λίγο εως πολύ έξω. Σίγουρα βέβαια δε περίμενα πάλι το ύφος που είχε στο άδειο δωμάτιο. Αλλά ούτε τόσο λαϊκό τον περίμενα.
Τώρα πιο ειδικά για τα τραγούδια....ααααχ, ρε Σωκράτη....όχι ο στίχος δεν μου αρεσει τόσο όσο μου άρεσει για παράδειγμα στο "Ένα". Ξεχωρίζω τα "σπίτια" με το οποίο έχω κολλήσει άσχημα, το "νυχτερινό", το...του Σωκράτη "παραστρατήματα" και το "σούμα".
Το "Ξωτικά" από την άλλη, μου τα ακούμε τόσες μέρες και στους διάφορους σταθμούς όπου ισχυρίζονταν ο καθένας ότι τα μετέδιδε κατ'αποκλειστικότητα, μου θυμίζουν με βάση τη μελωδία τους ένα πιο παλιό τραγούδι του Σωκράτη...δεν έχω προσδιορίσει ακομα πιο.
Όσον αφορα στη συμμετοχή της Αλεξίου, νομίζω ότι στη συγκεκριμένη δουλειά, λόγω του λαϊκότροπου χαρακτήρα της δουλειά αυτής, ταιριάζει...αλλά γενικά με το Σωκράτη δε θα έλεγα ότι ταιριάζει! Και φυσικά, όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται, δε θα ήθελα να τους δω του χρόνου σε καμιά συναυλιακή περιοδεία μαζί! Αρκέτο ήταν το φετινό με τον Αλκίνοο! Περιμένω να δω ξανά το γνωστό Σωκράτη...

Βέβαια όλα αυτά, εντελώς σχετικά και υποκειμενικά...
Θα επανέλθω....άλλωστε τρωγοντας σου 'ρχεται η όρεξη κι όσες δουλιές του βιάστηκα να "κρίνω" αργότερα έλιωσα τους δίσκους ακούγωντας ξανά και ξανα σχεδόν όλα τα τραγούδια...
Αυτάάάάάά!
Υ.Γ. Χθες από ότι έμαθα ο Σωκράτης έκλεισε τα 49 του χρόνια! Εγω βέβαια άνετα θα τον έκανα για 30! Δε βλέπω καμια διαφορά τώρα από εκείνο το βιντεο κλιπ με τη Μελίνα στα "Μεταξωτα" πριν τόόόόόσα χρόνια! Χρόνια του καλά λοιπόν!