Καλησπέρα

Λοιπόν μια μικρή περίληψη για το πως πήγαν τα live από την πλευρά του κρουστού (ντραμερ στην πραγματικότητα, οπότε να με συγχωρέσουν οι κρουστοί αν πω καμιά βλακεία ;P ) τμήματος της μπάντας.
Στο Bad City ο ήχος χάλια. Κανα δύο ώρες τον φτιάχναμε (με τους ηχολήπτες) ε μόλις ξεκινήσαμε να παίζουμε κάποιο κακό ξωτικό έριξε μαγική σκόνη πάνω στα κύματα του ήχου και τα διαστρέβλωσε..Επίσης ο ήχος των e-drums έκοβε βόλτες. ερχόταν και έφευγε..Εγώ προσωπικά που μαι και καινούργια (5 live έχω κάνει όλα κι όλα ) δεν άκουγα τίποτα και δεν μπόρεσα ούτε στο ελάχιστο να παίξω τον συνοδευτικό μου ρόλο, έβλεπα και τις πλάτες και όχι τα χέρια των άλλων δύο, οπότε το χασα το παιχνίδι. Δεν είχε καθόλου κόσμο, μόνο οι παρέες μας. Όμως να τονίσω πως στην πληρωμή το boss ήταν πολύ εντάξει.
Δεύτερο live στο obre. Ο ήχος παραλίγο να γίνει πολύ καλός αν κάποιο αφελέστατο χέρι δεν πείραζε την κονσόλα του μαγαζιού..Ελάχιστοι πελάτες, βέβαια το μαγαζί είναι 2 μηνών και στο Ίλιον, αλλά βγήκε καλό αποτέλεσμα από τη μπάντα. Έτσι το boss μας ζήτησε να πάμε και Σάββατο που υποτίθεται πως θα είχε περισσότερο κόσμο...Η πληρωμή όπως είχαμε κανονίσει. Όλα οκ.
Και τώρα ξεκινά η περιπέτεια! Το τρίτο live (obre) τα όργανα έχουν φτάσει μαζί με τον chorrer στο μαγαζί και πάω και γω να τα στήσουμε. (Ο parlats έχει το φεστιβάλ και ευτυχώς που δεν έγινε superman να ρθει μετά μέχρι το Ίλιον!!) . Ξεκινάω και γω για το μαγαζί ε καπού κοντά στον προορισμό μου τρακάρω (με μηχανή εγώ). Μετά από κανα δύορο νοσοκομεία αστυνομίες κτλ..πάμε να μαζέψουμε τα όργανα απ το μαγαζί. Εγώ με πατερίτσες πλεον. Λέει ο μαγαζάτορας αν μπορούμε να παίξουμε, και όντως παίζουμε γιατί γουστάραμε. Ο ήχος ( τον έφτιαξε ο chorrer και αυτή τη φορά δεν πειράχτηκε τίποτα) μια χαρά, ο κόσμος λίγος αλλά τουλάχιστον καλός..Έλα όμως που παίξαμε 2 αντι 1 ώρες και δεν πήραμε ούτε μισό ευρώ, έστω για τις βενζίνες!!
Εκτός απ την χυδαία κίνηση του τελευταίου μαγαζιού μπορώ να πω ότι 2 απ τα 3 live τα ευχαριστήθηκα.

Και ένα παράπονο...ελπίζω να σας δουμε σε κάποιο live μας!!! Θα ήταν πολύ ευχάριστο για μας