Όσοι έχετε τη δυνατότητα, ρίξτε ένα άκουσμα στο DVD. Μου άρεσε αρκετά. Αποδίδει εξάλλου την "τζαμάρουμε" ατμόσφαιρα που υποβόσκει στο δίσκο,πολύ καλύτερα. Και δε μιλάω για την εικόνα. Υπάρχει διαφορετικός ήχος στο DVD. Μετά από αρκετά ακούσματα γεννάται μια καλή εικόνα του δίσκου. Λυπάμαι που κι εγώ αρχικά τον έθαβα. Καμία σχέση βέβαια με τα παλιά...
Μουσικά υπάρχει μεγάλη τάση προς System of a down,αλλά ΟΧΙ, δεν είναι nu-metal. Ο Ulrich αποδεικνύει ότι κάτι έμαθε από drums 20 χρόνια τώρα (αν και ο κουβάς που βαράει για ταμπούρο,είναι λίγο εκνευριστικός).Ο Het πετάει τα παράφωνά του πάλι, χωρίς να μεγαλουργεί συγγραφικά. Τα riffs είναι...είναι... anger,anger,anger! Δολοφονικά! O Hammet (πολύ ταλαντούχος κατ'εμέ κιθαρίστας) θάβεται κανονικά καθώς οι κιθάρες μοιάζουν και οι δύο ρυθμικές. Στο μπάσο (στο DVD) ο Trujillo δίνει ρέστα,ενώ ο Rock (στο cd) κα-αλός είναι.
Τελικά,νομίζω πως απευθύνεται στους παλιούς καλούς fans καθώς και σε ηλικίες 12-16. Πάρτε το δίσκο. Είμαι σίγουρος πως δεν θα είναι ο χειρότερος στη δισκοθήκη σας.