Αποστολέας Θέμα: Βόρεια....  (Αναγνώστηκε 2152 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος The Seed Of The Desolate

• Περαστικός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • From presence to Silence We flow...
    • Προφίλ
Βόρεια....
« στις: 06/11/07, 16:51 »
Θέλησα να με ξέχασεις, αλλά πάντοτε προσπαθούσα να μη λησμονηθώ. Είμαι εκεί, βόρεια, μακριά απο εσένα...δεν με φτάνεις, δεν μπορείς να με φτάσεις. Δεν ξέρω αν με θυμάσαι, αν με σκέφτεσαι...γιατί πάντοτε η αγάπη να είναι η μεγαλύτερη πληγή;
From where I stand at the crossroads edge,
there's a path leading out to sea. And from somewhere deep in my mind sirens sing out loud songs of doubt as only they know how.
But one glance back reminds and I see someone else not me. I keep looking back...

Αποσυνδεδεμένος Μ.Π

• Θαμώνας
  • Ένας χρόνος μετά είναι λίγο πιο λίγο απ'το λίγο...
    • Προφίλ
Απ: Βόρεια....
« Απάντηση #1 στις: 06/11/07, 19:04 »
Λίγα μόνο θα σου πω... Αφενός πρέπει να είναι πολύ όμορφα στο Στρασβουργο...
Και θα εισαι καλά...
Και κάποια στιγμή το σταυροδρόμι θα είναι αυτόνομο στην σκέψη σου και θα συνδεεται με νέα πραγματα,όχι με παλια...
Περιμενω(-ουμε)κι αλλα...
Θέλει, αστέρι μου, ατέλειωτα νυχτέρια
Να γίνει η κάμπια χρυσαλίδα και μετάξι

Αποσυνδεδεμένος The Seed Of The Desolate

• Περαστικός
  • *
  • From presence to Silence We flow...
    • Προφίλ
Απ: Βόρεια....
« Απάντηση #2 στις: 06/11/07, 20:04 »
Αγαπητέ μου Α.Π.
Το Στρασβούργο είναι καταπληκτικό, δεν χωράει καμία συζήτηση. Απλώς μερικές φορές αυτός ο νόστος που ακούμε στις ταινίες και στις τηλεοράσεις μας σε πιάνει και είναι πάρα πολύ δυνατός. Πολύ περισσότερο όταν σκέφτεσαι και σχεδιάζεις τη ζωή που άφησες πίσω σου για να αρπάξεις μια ευκαιρία...
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου.
From where I stand at the crossroads edge,
there's a path leading out to sea. And from somewhere deep in my mind sirens sing out loud songs of doubt as only they know how.
But one glance back reminds and I see someone else not me. I keep looking back...