Αποστολέας Θέμα: Παναθηναϊκος  (Αναγνώστηκε 164208 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
Απ: Παναθηναϊκος
« Απάντηση #225 στις: 28/09/09, 00:03 »
Νομίζω 3 χωρίς μπαράζ...χάλια μαύρα ήμασταν μετά το 60' κι ας κερδίσαμε...αν είναι δυνατόν να κλείνεσαι με αυτή την ΑΕΚ λες κ παίζεις με τη Μπαρτσελόνα....
Ενώ πριν το 60'.....φυσάγαμε..

Oχι, απλα μετα το 0-1 επρεπε να εκμεταλλευτουμε το οτι η ΑΕΚ θα ανοιγοταν και φτασαμε να κινδυνευουμε να ισοφαριστουμε!!!
Η ομάδα είναι τρελά αδούλευτη.. Period.. Δεν χρειάζεται να δει κάποιος περισσότερα από 2-3 παιχνίδια για να το καταλάβει αυτό, απλά σήμερα φάνηκε σε ολη του τη μεγαλοπρέπεια.. Από τις λίγες αντεπιθέσεις που έκανε ο ΠΑΟ, ο παίχτης που έβγαινε στην κόντρα δεν ήξερε τι να κάνει τη μπάλα και οι συμπαίχτες του, "πέφτανε" πάνω στους αμυντικούς της ΑΕΚ αντί να εξωβελιστούν.. Για αυτοματισμούς ούτε λόγος, τα κόρνερ και τα φάουλ δεν δημιουργούν κανένα απολύτως κίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες, σήμερα ο ΠΑΟ είχε 3 αμυντικά χαφ και παρόλα αυτά έχασε τη μάχη του κέντρου από τον Καφέ και τον Γιαχάνα (ή κάπως έτσι), ενώ αν αντί του Τζόρβα υπήρχε ο Μάριο, θαρρώ ότι σήμερα ο ΠΑΟ θα έχανε από μια κουρασμένη ομάδα που προερχόταν από παιχνίδι την Τετάρτη ενω ο ίδιος ήταν μια βδομάδα ξεκούραστος.. Αν όλα αυτά δεν είναι ικανά να κρούσουν τα καμπανάκια στην Παιανία, ας περιμένουμε τότε την επόμενη τριάρα στην Ευρώπη..

Το αστείο με τον Παϊτέρη έχει παραγίνει και έχει καταντήσει αηδία.. Δεν θα είναι κάθε μέρα του Αϊ Γιαννιού.. Θα το πουλήσουν πάλι στον ΟΣΦΠ και το φετινό πρωτάθλημα..

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: 28/09/09, 00:59 »
Νομίζω 3 χωρίς μπαράζ...
:(
Μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει/διαψεύσει?
(σόρυ που χαλάω το thread)

Αποσυνδεδεμένος Panos the Greek

• Παλιός
  • Unforgettable, Irreplaceable, Immortal
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: 28/09/09, 02:00 »
Ναί gers είναι όντως 3 χωρίς μπαράζ.

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: 28/09/09, 16:28 »
Μερικά γενικά σχόλια μετά από 5 αγωνιστικές.

1. Βλέπουμε μακράν τη χειρότερη μπάλα των τελευταίων ετών. Όλες οι ομάδες από τις μικρότερες μέχρι τις μεγαλύτερες κυνηγάνε το αποτέλεσμα, στήνονται για το μηδέν στην άμυνα και ότι βγει από εκεί και πέρα. Τραγικό ποδόσφαιρο!

2. Αν και είναι ακόμη νωρίς, πάλι φαίνεται ότι ο τίτλος θα είναι υπόθεση 2 ομάδων. Η ΑΕΚ είναι ήδη στο –8, ο ΠΑΟΚ κουβαλάει παιδικές ασθένειες και μακριά από την Τούμπα όλα τα γήπεδα έχουν ανηφόρα και ο Άρης του 1-0 με την ψυχή στο στόμα στου Χαριλάου με μικρομεσαίες ομάδες δεν με πείθει.

3. Πολλά από τα ατού ή τις ηχηρές μεταγραφές των μεγάλων ομάδων είναι χαμένα στο διάστημα. Σισέ, Ντούντου, Ντιόγκο, Μπλάνκο, Σκόκο και αρκετοί άλλοι.

4. Κάποιοι αναστήθηκαν: Σίλβα, Μπράβο.

5. Κάποια κενά δύσκολα έως αδύνατο να καλυφθούν: Κυριάκος, Μπελούτσι.

6. Πέρα από τις 5-6 "μεγάλες ομάδες" το χάος. Δεν μου λέει τίποτε ότι η Καβάλα φαίνεται σήμερα να πάει για Ευρώπη και ο Πανιώνιος να πέφτει. Αυτά μπορεί σε 3-4 αγωνιστικές να είναι εντελώς αντίθετα. Το ζητούμενο είναι ότι το ποδόσφαιρο που παίζουν είναι αναχρονιστικό, παθητικό και αφάνταστα αντιαισθητικό.
« Τελευταία τροποποίηση: 28/09/09, 16:35 από indie-anos laternative »
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • SEX, NO DRUGS AND ROCK N ROLL!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: 29/09/09, 00:07 »
θα συμφωνήσω με τον indie-ano ότι προς το παρόν το ποδόσφαιρο που βλέπουμε είναι άθλιο....

όσο για τον παναθηναικό... μπορεί να έχουμε κάνει το 5 στα 5 αλλά θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα για να λέμε ότι έχουμε ομάδα... κατα τη γνώμη μου η ομάδα θα ''δείξει'' τον νοέμβριο.... γιατί παίκτες έχουμε (το καλύτερο ρόστερ τουλάχιστον των τελευταίων 5 χρόνων )... να τους κάνουμε ομάδα δεν μπορέσαμε ακόμα... αφού δεν μας κόστισε ακόμα τυχεροί είμαστε....
BE SOMEBODY NOT EVERYBODY...

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #230 στις: 02/10/09, 09:41 »
ενταξει.... η μπαλα που ειδαμε χθες ηταν για κλαματα... ντρεποσουν που εβλεπες το παιχνιδι...
δλδ τι πηγε να κανει ο ολλανδος? να κρατησει το χ? αν ηταν ετσι γιατι δεν παρεταξε αλλη 11αδα?
απεναντι στην dinamo οποιαδηποτε συνθεση του παναθηναικου θα μπορουσε να παρει καποιο αποτελεσμα...
αντι αυτου και τους βασικους του  κουρασε, και μπαλα δεν παιχτηκε...  κουτσου κουτσου ενα γκολ απο ενα πολυ κουρασμενος καραγκουνη...

Αποσυνδεδεμένος vagtanplan

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • My name is TONIC.....Pentatonic .....!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: 02/10/09, 10:47 »
Εμενα παντως σε οσους αγωνες εχω παρακολουθησει και τραγουδισει το Χορτο το μαγικο ...απο τον καναπε.... με δυσκολια καταφερα να μην πατησω το κουμπι του PS3 να πλακωθω στο PRO μπας και δω την ομαδα να πεταει....το ιδιο και χειροτερο εχθες.

και στα βραζιλιανικα...
http://www.youtube.com/watch?v=vgozJ80DwMI
Χαου μπλου κεν γιου γκετ.....

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: 02/10/09, 13:58 »
πάλι άθλιο ποδόσφαιρο χθες... όντως μεγάλη μαλ***α του τεν κάτε που δεν μπήκε κατευθείαν για να πάρει το παιχνίδι παίζοντας με μια τόσο μέτρια ομάδα.... νευρίασα πάρα πολύ με τους καραγκιόζηδες τους ρουμάνους με τις κόρνες και για ένα μεγάλο διάστημα έβλεπα το ματς χωρίς ήχο....
τέσπα, πάντως καλύτερα άθλιο ποδόσφαιρο και θετικά αποτελέσματα από άθλιο ποδοσφαιρο και αρνητικά αποτελέσματα  :P ;D :P

Αποσυνδεδεμένος Panos the Greek

• Παλιός
  • Unforgettable, Irreplaceable, Immortal
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: 02/10/09, 16:18 »
Εμενα παντως σε οσους αγωνες εχω παρακολουθησει και τραγουδισει το Χορτο το μαγικο ...απο τον καναπε.... με δυσκολια καταφερα να μην πατησω το κουμπι του PS3 να πλακωθω στο PRO μπας και δω την ομαδα να πεταει....το ιδιο και χειροτερο εχθες.

και στα βραζιλιανικα...
http://www.youtube.com/watch?v=vgozJ80DwMI

Τί μας έβαλες torcida do Fluminense ρε vag? Δες εδώ http://www.youtube.com/watch?v=ZCbm8dPB_GA&feature=related
Sorry για το off topic :)

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: 02/10/09, 16:23 »
Μπαλα και παλι τιποτα, παλι καλα που η τυπαρα εκλεψε το ματς...αν συνεχισουμε, ομως, ετσι, τοτε δεν αργουν τα στραβοπατηματα και φοβαμαι πως θα ειναι αρκετα...

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #235 στις: 02/10/09, 18:38 »
ρε kamelot φανηκε απο την αρχη οτι δεν ειχαν ορεξη... δεν μπορω να καταλαβω γιατι κουρασε τους παιχτες... ας εβαζε 4 νεα προσωπα... οι αλλοι ξυλοκοποι ηταν...

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #236 στις: 18/10/09, 21:36 »
Λοιπόν, το πράγμα δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο >:(.. Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα τον Σισέ να πανηγυρίζει έξαλλα το βαθμό της ισοπαλίας σε ένα ματς με την Καβάλα!!!! Απόλυτη ξεφτίλα.. Φέτος ντρέπομαι που υποστηρίζω αυτή την ομάδα.. Πραγματικά δεν παίζει μπάλα, δεν κάνει ευκαιρίες, οι παίχτες περπατάνε αντί να τρέχουν, τρώει τριάρες στην Ευρώπη, έχει κάνει άμυνα χωνί... Τι να πω.. Τραγική κατάσταση.. Μοναδικός υπαίτιος ο Τεν Κάτε ο οποίος είναι και ηλίθιος και άμπαλος και δεν φτάνουν όλα τα άλλα, του φταίνε πάντα οι παίχτες και το παίζει και ιστορία και από πάνω.. Με τέτοιο υλικό, ο καθένας μας να ήταν προπονητής, είμαι 100% σίγουρος ότι η ομάδα θα έπαιζε καλύτερο ποδόσφαιρο.. Μην μου πει κανείς ότι φταίνε και οι παίχτες γιατί οι ίδιοι παίχτες (άλλης ομάδας) που έφαγαν 5 από τον Εργοτέλη, οι ίδιοι έχουν κάνει 2 νίκες σε εκτός έδρας ντέρμπι (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), 1 νίκη στο CL και έχουν ρίξει μερικές τριάρες σε Λεβαδειακό και Αστέρα.. Δεν ξέρω με τι ασχολούνται τόσοι "Πρόεδροι" που έχουν μαζευτεί στον ΠΑΟ αλλά αν δεν διώξουν τον Τεν Κάτε γρήγορα, θα χάθει πάλι νωρίς το πρωτάθλημα με τις μικρές ομάδες και πάλι θα κλαίγονται ότι τους φταίει η άμυνα, η διαιτησία, κλπ.. Φαρσοκωμωδία έχει καταντήσει..

Πραγματικά μερικές φορές απορώ.. Δεν έχουν ίχνος εγωισμού αυτοί οι άνθρωποι; Δηλαδή νιώθουν άνετα που ο ΟΣΦΠ έχει κατακτήσει τα 13 από τα 14 τελευταία πρωταθλήματα; ΟΚ, να θεωρήσω φυσιολογικό ότι ο Σισέ κάνει τούμπες στο 2-2 με την Καβάλα, διότι ο άνθρωπος έχει ζήσει δυνατά πρωταθλήματα όπου γκέλες έκαναν όλοι οι μεγάλοι οπότε το θέμα κάπου εξομαλύνεται.. Στην Ελλάδα που γκέλες κάνουν συνέχεια ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και όχι ο ΟΣΦΠ, τι θα σκέφτεται σήμερα ο Πατέρας, που σιγά-σιγά διαφαίνεται για ακόμα μια φορά ότι θα χαθεί το πρωτάθλημα πριν τα Χριστούγεννα; Δεν έβλεπε την ομάδα να σέρνεται; Δεν έβλεπε την ομάδα να χλευάζεται επειδή δεν δόθηκε πέναλτι στον Άρη; Δεν έβλεπε που με την άσημη Δυναμό Βουκουρεστίου δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία; Δεν έβλεπε που με ΑΕΚ νίκησε κατά τύχη; Από Όσιμ, Μπέγκστον, Πεζάολο καταντησαμε να μας κοουτσάρει ο Τεν Κάτε; Η ομάδα δεν έχει πλάνο και αυτό φαίνεται.. Οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στο Β' Ημίχρονο προέκυψαν όλες από ατομικές εμπνεύσεις Καραγκούνη ή Νίνη.. Πέραν τούτου τίποτε.. Πραγματικά η τωρινή διοίκηση του ΠΑΟ είναι χειρότερη και από την εποχή του Τζίγκερ.. Από την άλλη, αν ήταν ο "Καπετάνιος" δεν θα υπήρχε Τεν Κάτε, από πέρυσι κιόλας, αλλά ο Ολλανδός βρίσκει και τα κάνει.. Όσον αφορά τον Σουηδό, ήμουν κατά 20% αμφίβολος αλλά σήμερα σιγουρεύτηκα.. Το παιδί δεν είναι (ακόμα) για την πρώτη ομάδα του ΠΑΟ.. Είναι εντελώς άπειρος.. Τόσο καιρό παρακολουθούσα τον τρόπο που μπαίνει στις φάσεις και μου θύμιζε τη πρώτη μας πρόβα σε μια παλιά μπάντα που έχουμε τον ενισχυτή μας χαμηλωμένο για να μην ακούγονται τα λάθη μας.. 'Ετσι και ο Μπιέρσμιρ.. Δεν θέλει να κάνει τάκλιν, να μπει δυνατά σε μια φάση γιατί φοβάται ότι αν "φάει" τη ντρίπλα, χάσει τη φάση και μείνει δεκάδες μέτρα μακριά από τον παίχτη του, θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα.. Αντί αυτού προτιμάει το safe side "μαρκάρω-με-τα-μάτια" όπου είναι σίγουρος έτσι, ότι θα μείνει κοντά στη φάση και κανείς δεν θα του πει και τίποτα..

Anyway, αρκετά γκρίνιαξα και το ποδόσφαιρο δεν είναι να λυπάσαι/χαίρεσαι πάνω από 10-15 λεπτά.. Με ενοχλεί πάντως που ενώ πέρυσι δεν έπαιζε καθόλου μπάλα ενώ είχε χαλάσει και την άμυνα του, μετά από ένα χρόνο, η ομάδα έχει μπει μέσα από τις μεταγραφές και δεν έχει αλλάξει τίποτα.. Βύντρα και πάλι Βύντρα..
« Τελευταία τροποποίηση: 18/10/09, 22:28 από faser »

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #237 στις: 19/10/09, 10:48 »
πες τα ρε faser... ευτυχως που δεν ειδα τον αγωνα δηλαδης...
αλλα οχι... αυτο μας αξιζει... οταν υπαρχουν ακομα ατομα που λενε οτι ο τεν κατε ειναι καλος..
ενω απο περυσι φωναζαμε πως ο ανθρωπος δεν ξερει τι κανει...

οσος για τους πατερες που καταντησαν μανες... ενα μου περνα απο το μυαλο...
μπουγαδα σε μαυρα χρηματα...

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: 20/10/09, 13:07 »
Συμφωνώ σε όλα με τον faser αλλά θέλω να πω ότι η καβάλα είναι η μεγάλη έκπληξη φέτος, χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τίποτα...
Το είπα και θα το ξαναπώ... υλικό έχουμε, ομάδα ακόμα όχι...

οσος για τους πατερες που καταντησαν μανες... ενα μου περνα απο το μυαλο...
μπουγαδα σε μαυρα χρηματα...

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα υποστήριζα τον τζιγγερ αλλά τελικά όπως αποδείχθηκε πολύ λίγοι άνθρωποι νοιάζονται πραγματικά για το ποδόσφαιρο στην ελλάδα... ο βγενόπουλος μας έδειξε και με το παραπάνω ότι η όλη ενασχολησή του με την ομάδα αφορούσε μόνο προσωπικά συμφέροντα και ο πατέρας φαίνεται αρκετά άπειρος για να διαχειριστεί μια μεγάλη ομάδα...

Αποσυνδεδεμένος vagtanplan

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • My name is TONIC.....Pentatonic .....!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: 20/10/09, 14:00 »
To μονο που μου θυμιζει Παναθηναϊκο ειμαστε οι τρελλαμενοι στις εξεδρες να τραγουδαμε ακομα ....Ειμαστε (ολοι οι παναθηναϊκοι) η μοναδικη ταυτοτητα της ομαδας.......
Χαου μπλου κεν γιου γκετ.....

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: 25/10/09, 23:08 »
Αγαπητε Φειζερ ξερεις οτι σε συμπαθω...αλλα τα ποστ σου σχετικα με το ΠΑΟ ειναι πληρως απαξιωτικα...συγνωμη κιολας αλλα μου θυμιζεις τον Δομαζο που οσο παιχταρας ηταν τοσο τραγικος εχει καταντησει...δεν ειναι ετσι οι φιλαθλοι του παναθηναικου(η οι καθε φιλαθλοι)...στηριζεις την ομαδα και στα καλα και στα ασχημα και στα μετρια...Αλλα βεβαια ποτιστηκαν ολοι οι "υγιεις" φιλαθλοι απο τις φυλλαδες...
ΔΩΣΕ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΙΖΕΡΙΑ
κλασσικο μοτο για να πουλησεις φυλλα και να γεμισεις τις σελιδες ενος φορουμ...

Εγω μεχρι στιγμης εχω δει μια ομαδα που θελει δουλεια...που μπορει να βελτιωθει ειδικα στην αναπτυξη απο τα πλαγια..αλλα αυτα που λες ειναι τελειως εκτος πραγματικοτητας...οχι και Βυντρα και παλι Βυντρα...εχει βελτιωθει ολη η αμυντικη λειτουργια με το Σουηδο και θα βελτιωθει κι αλλο...οσο για τις εποχες Τζιγγερ η Καπετανιου ας μην αναφερθουμε καλυτερα γιατι μιλαμε για τις πολυ σκοτεινες περιοδους του παναθηναικου...ΤΟ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΕ 2-3 ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ...δε μπορει να μη τα βλεπεις...πες μου οτι διαβαζεις και DERBY...αυτο μονο τελος...

ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #241 στις: 26/10/09, 12:46 »
Blackie, θα ξεκινήσω λέγοντας ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία.. Όσο για το αν διαβάζω Derby, δεν το κάνω, όπως και δεν διαβάζω καμία αθλητική εφημερίδα πέραν από τα πρωτοσέλιδα στο internet τα πρωινά (όπου συνήθως γελάω)..

Τώρα για τα επιμέρους.. Ο Δομάζος νομίζω δικαιούται να μιλάει για όλους και για όλα στον ΠΑΟ διότι αποτελεί ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωντανής ιστορίας της ομάδας.. Δυστυχώς δεν τον πρόλαβα αλλά έχω δει videos όπου όντως ήταν ευτύχημα για τον ΠΑΟ που τον είχε στις τάξεις του.. Ο συγκεκριμένος παλαίμαχος, όντως πονάει την ομάδα με εμφανή ανιδιοτέλεια (δεν νομίζω ότι κρατάει κάποιο πόστο στην ΠΑΕ) και γενικά λέει τα πράγματα έξω από τα δόντια.. Τα ίδια πράγματα δεν μπορώ να πω για τον Αντωνίου, για παράδειγμα, ο οποίος ήταν φωτιά και λαύρα πέρυσι με τον Τεν Κάτε και τις επιλογές του, μέχρι που του ανακοινώθηκε από τον Πατέρα ότι αν φύγει ο Τεν Κάτε, θα φύγει και ο Αντωνίου πακέτο, οπότε από εκείνη τη στιγμή και μετά, τα βλέπει όλα μια χαρά στην ομάδα.. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι κρίνοντας τη θέση του καθενός και τις συνθήκες στις οποίες βρίσκεται, αξιολογείς καλύτερα αυτά που λέει.. Να στο πω αλλιώς: Άλλη βαρύτητα δίνω στα λόγια του Αντωνίου που φοβάται για τη θέση του, άλλη βαρύτητα δίνω στα λόγια του Γκόντζου που υποστηρίζει τον Τζίγγερ και άλλη βαρύτητα δίνω στα λόγια του Δομάζου που δεν περιμένει κανένα όφελος από αυτά που λέει..

Τώρα για αυτό που λες για τον ΟΣΦΠ, κάνεις ένα σημαντικό λάθος.. Συγκρίνεις μία ομάδα πλήρης, με πολλούς ποδοσφαιριστές σε αντίστοιχες θέσεις και μεγάλο budget, με μια ομάδα (αφημένη στη μοίρα της από τον Κόκκαλη φέτος) η οποία δεν έχει καθαρόαιμο αριστερό εξτρέμ και που αναγκάζεται να παίξει με μοναδικό σέντερ φορ τον Μήτρογλου για τον οποίο δεν έχει παίχτη να τον κάνει αλλαγή μέσα στο παιχνίδι.. Η ομάδα αυτή λοιπόν, μέχρι στιγμής στέκεται πολύ καλύτερα από τον ΠΑΟ (δεν λέω ότι παίζει ασύγκριτα καλύτερα) και έχει βγάλει εις πέρας δυσκολότερο πρόγραμμα.. Και η τύχη είναι μέσα στο παιχνίδι.. Και εσύ λόγω τύχης νίκησες τη Δυναμό (ας μην έχανε το πέναλτι και θα τρέχαμε μετά), τον Άρη (διότι ο διαιτητής δεν έδωσε το 100% πέναλτι του Σαριέγκι), την ΑΕΚ (με την οποία έκανες μία μόνο φάση) και όλους τους άλλους δεν τους νίκησες κιόλας επειδή τους πάτησες.. Σκέψου ότι για να ρίξεις 4 στη Λάρισα έπρεπε ο Βύντρα να το βάλει στο 45' και να σε ξεαγχώσει, αλλιώς ακόμα θα άλλαζανε Σίλβα-Κατσουράνης-Καραγκούνης τη μπάλα στο κέντρο σαν χαμένοι..

Η ομάδα είναι όντως αδούλευτη.. Δεν έχει αξιόπιστη άμυνα.. Δεν έχει καθόλου καλή ανάπτυξη.. Δεν αξιοποιεί τον Σισέ για τον οποίο έδωσε ένα σκασμό χρήματα.. Θες και άλλα; Έχει στην... Παιανία (παροπλισμένους) αξιόπιστες λύσεις όπως ο Κλέιτον και ο Μάντζιος.. Έδωσε τον Ίβανσιτς ο οποίος αγοράστηκε κοντά στα 2 εκατ. για κάτι ψωροχιλιάρικα.. Το ίδιο έγινε και με τον Μελίσση και τον Μάτος (η επένδυση χάνει την αξία της με τον να τον δίνεις δανεικό).. Πραγματικά σου μιλάω και επειδή έρχομαι καθημερινά σε επαφή με managers και διοικητικά στελέχη.. Αν μια εταιρία είχε διευθυντή(ες) που θα έκαναν τόσα λάθη μαζεμένα και έμεναν πίσω σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους, θα είχαν γίνει ήδη καπνός.. Αντί για αυτού, ο Τεν Κάτε παραμένει και το παίζει και winner από πάνω.. Δεν νομίζω ότι αυτά τα λένε οι εφημερίδες (το αντίθετο μάλιστα, τα ωραιοποιούνε).. Ευτυχώς μάτια έχουμε και λίγο ποδόσφαιρο ξέρουμε.. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι ο ΠΑΟ θέλει σαν τρελός το πρωτάθλημα φέτος και επομένως να χάνει ένα ημίχρονο (και ίσως και κάτι παραπάνω) για πλάκα σε κάθε παιχνίδι δεν είναι χαρακτηριστικό που θα του δώσει το πρωτάθλημα στο τέλος.. Τα βλέπω πολύ σκούρα τα πράγματα, αν δεν γίνουν αλλαγές σε πολλά σημεία..

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: 26/10/09, 13:59 »
Παμε λοιπον: ;) ;)
ΔΟΜΑΖΟΣ:Τεραστιος παικτης...ουτε εγω τον προλαβα...λιγα χρονια μικροτερος σου ειμαι...αλλα δε νομιζω οτι δειχνει ανιδιοτελεια η σταση του εν λογω παλαιμαχου...κρυβει χολη και μιζερια...και λογω του οτι δεν πηρε ΠΟΤΕ θεση στην ομαδα αφου τελειωσε η καριερα του...αντιθετα με το Τοτη,τον Οικονομοπουλο και του υπολοιπους παλαιμαχους...Δε θεωρω τυχαιο οτι εμφανιζεται μετα τις γκελες...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΤΥΧΗ:Ο ολυμπιακος εχει σταθει πολυ τυχερος μεχρι στιγμης,φυσικα και ειναι στο παιχνιδι αλλα δες πως θεοποιειται αυτη η τυχη...μη μου πεις οτι ο ολυμπιακος ειναι δουλεμενος η οτι δεν ηταν να φαει 2-3 γκολ απο τον Εργοτελη...(Ντιναμο-ειμασταν πολυ καλυτεροι,ΑΕΚ-ειχαμε 3 μονο ευκαιριες μετα με το Σισε,Αρης-ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ,επειδη οριζοντιωθηκε και επεσε δεν ριναι πεναλτι)

ΑΔΟΥΛΕΥΤΗ ΟΜΑΔΑ:Μονο εγω βλεπω τη συνεργασια Γκαμπριελ-Σαλπιγγιδη πανω στη δεξια γραμμη? Το χτεσινο γκολ δεν ηταν δουλεμενο?Η κινηση του Κοτσουρανη σε θεση φορ ερχομενος απο πισω δεν ειναι δουλεμενη?

ΠΑΙΚΤΕΣ:Το θεμα του Ματζιου δε το αγγιζω καν...ο ανθρωπος ειναι τουριστας...αντε να παει στη Βερντερ το χειμωνα...ο Ιβανσιτς ειναι καλος για μια μικρομεσσαια ομαδα της Γερμανιας...σα το Γκεκα που βγηκε πρωτος σκορερ με τη μποχουμ και με τη Λεβερκουζεν ειναι 4η επιλογη...για το Μελισση ισχυουν τα ιδια...ο ματτος θα τον ηθελα κι εγω αλλα προφανως δεν ηθελε να ειναι 3-4 επιλογη και απ'οτι φαινεται μεχρι στιγμης στη Βραζιλια ο Τεν κατε μονο λαθος δεν εκανε που τον αφησε...

ΕΤΑΙΡΙΑ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ:Ο αθλητισμος δεν ειναι σαν επιχειρηση...υπαρχει ο παραγων τυχη,υπαρχει παρασκηνιο και αλλα πολλα...Ο Μπενιτεθ στη Λιβερπουλ εδω και τοσα χρονια "αποτυγχανει" αλλα ενας τετοιος προπονητης ειναι κεφαλαιο και αργα η γρηγορα θα αποδωσει...Καλα κανουν και το κρατανε...ειναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ο καλυτερος προπονητης που εχει ερθει στο Παναθηναικο εδω και πολλα χρονια...δε θα πω δεκαετιες...εκτος αν προτιμας το Μπακε...

Εχει κανει λαθη ο προπονητης,δεν υπαρχει προπονητης που δε κανει...αλλα δεν ειναι δυατον να μη βλεπουμε πως δεν υπαρχει μια πορεια και μια βελτιωση...

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: 26/10/09, 15:31 »
...Αρης-ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ,επειδη οριζοντιωθηκε και επεσε δεν ριναι πεναλτι...

...ο Ιβανσιτς ειναι καλος για μια μικρομεσσαια ομαδα της Γερμανιας...

...Καλα κανουν και το κρατανε...ειναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ο καλυτερος προπονητης που εχει ερθει στο Παναθηναικο εδω και πολλα χρονια...δε θα πω δεκαετιες...

Ε όχι ρε συ blackie... :-\

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #244 στις: 26/10/09, 15:37 »
Ο Δομάζος δεν εμφανίζεται μόνο μετά τις γκέλες, απλά οι δηλώσεις του "μεγεθύνονται" από τους δημοσιογράφους μετά τις γκέλες γιατί πολύ απλά πουλάνε περισσότερο.. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια, μόνο γκέλες και κακό ποδόσφαιρο βλέπει (βλέπουμε) οπότε τι καλό να πει;

Και ο Ολυμπιακός έχει τύχη, αλλά στο ματς με τη Σταντάρ έπαιξε με μια ικανή ομάδα και από το 75 και μετά το "έψηνε" το γκολ.. Νομίζω ότι φαινότανε διά γυμνού οφθαλμού αυτό.. Η τύχη θέλει και λίγο σπρώξιμο και μετά τον Κετσπάγια ο ΟΣΦΠ...την σπρώχνει την τύχη του.. Δεν είπα ότι ο Ολυμπιακός είναι δουλεμένος, αλλά σίγουρα δεν πετάει ημίχρονα χωρίς υποψία ευκαιρίας στα σκουπίδια όπως κάνουμε εμείς..

Φίλε Blackie, δεν υπάρχει καμία συνεργασία και σχέδιο στο παιχνίδι του ΠΑΟ.. Σε παρακαλώ υπόδειξε μου ένα επιτυχημένο αιφνιδιασμό όπου απέφερε κάτι (ευκαιρία ή γκολ).. Ούτε για δείγμα.. Οι παίχτες δεν ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται στην επίθεση.. Όλα τα goal προέρχονται από ατομικές ενέργειες (κυρίως του Νίνη και του Σάλπι).. Τώρα τα goal του Κατσουράνη (που φαίνονται σαν να έχουν δουλευτεί έτσι ώστε ο Κατσουράνης να παίζει ως δεύτερος επιθετικός) προέρχονται όλα γιατί ο συγκεκριμένος παίχτης "διψάει" για το goal και αν παρατηρήσεις, τις περισσότερες φορές βρίσκεται μέσα στη μεγάλη περιοχή παρά στη περιοχή ευθύνης του (που είναι το κέντρο του γηπέδου).. Και στην ΑΕΚ και στη Μπενφίκα το ίδιο έκανε.. Σκόραρε με μεγαλύτερη συχνότητα από έναν τυπικό αμυντικό μέσο.. Δεν είναι θέμα Τεν Κάτε αυτό.. Το χθεσινό 2ο goal ήταν πολύ ωραίο σε εκτέλεση αλλά απέχει πολύ από το να πεις ότι είναι δουλεμένο στη προπόνηση (αν ήταν έτσι, γιατί άραγε δεν βλέπουμε 3-4 τέτοια σε κάθε παιχνίδι αλλά 1 τέτοιο ανά 3-4 παιχνίδια;).. Πραγματικά τώρα, δεν μπορώ να συμμεριστώ το πως βλέπεις συνεργασίες μεταξύ Γκάμπριελ και Σαλπιγγίδη όταν έχουν παίξει μαζί το πολύ 2-3 παιχνίδια μαζί και προβλέπεται άλλωστε και ο Γκάμπριελ να παραγκωνιστεί όταν ετοιμαστεί ο Σειταρίδης.. Απλά μερικές φάσεις που βγαίνουν προκύπτουν επειδή ο Σάλπι είναι "σβούρας" και κυνηγάει το να ξεμαρκαρίζεται.. Αν το συγκεκριμένο pattern το βλέπαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα θα έλεγα ότι έχεις δίκιο, αλλά τώρα;

Ο Ίβανσιτς είναι καθαρόαιμο 10άρι και ως τέτοιο έπρεπε να χρησιμοποιηθεί.. Τώρα το γεγονός ότι ο Τεν Κάτε δεν είχε παίχτες αριστερά και τον θυσίαζε εκεί δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός παίχτης (μην τρέφουμε αυταπάτες ότι στην Ελλάδα αξίζουμε καλύτερους παίχτες από τον Αυστριακό) και εν πάσει περιπτώσει χίλιες φορές να κρατήσεις ένα τέτοιο παίχτη, παρά να τον πουλήσεις φθηνά.. Τώρα για τους άλλους που αναφέρεις, επί πρώτης χρονιάς Τεν Κάτε αγοράστηκαν οπότε δεν είναι εντελώς αμέτοχος στα όσα συνέβησαν με Μάτος και Μελίσση..

Συγνώμη άρχοντα μου, αλλά βελτίωση δεν βλέπω από πέρυσι.. Μόνο αποτελέσματα παίρνεις και τίποτε άλλο.. Κάποτε όμως θα σταματήσουν και αυτά και τότε θα τρέχουν όλοι στη Παιανία.. Αλλά μην το πάμε μακριά.. Σε ένα μήνα έρχεται το παιχνίδι ΟΣΦΠ - ΠΑΟ στο οποίο προβλέπω ότι ο ΠΑΟ θα έχει προλάβει να χάσει τουλάχιστον 3-4 βαθμούς μέχρι τότε..

Τέλος να πω ότι βλέπαμε καλύτερη μπάλα επί Κυράστα και Αναστασιάδη.. Αυτοί όμως ήταν Έλληνες και με την πρώτη στραβή απομακρυνόντουσαν νύχτα.. Ο Τεν Κάτε όμως είναι Ολλανδός και έχει δουλέψει στη Τσέλσι και στη Μπαρτσελόνα.. Έχει διαφορά...

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #245 στις: 27/10/09, 16:20 »
blackie sorry αλλα εισαι off... με καλυψε ο faser...

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: 28/10/09, 16:48 »
Παιδες διαφωνω...το εχω πει οτι μπαλα δε βλεπουμε, αλλα ειναι τραγικο να γκρινιαζουμε...δηλαδη, ΕΛΕΟΣ!!! Καλα κανουν και μας κοροιδευουν, εχουμε καταντησει τον ΠΑΟ μικρη ομαδα και φταιμε εμεις κι οχι οι παικτες και οι προπονητες γι΄αυτο...8/9 εχουμε, προς τι η μιζερια? Ημαρτον, που θα ελεγε κι ενας Γεωργιου. Απο το γαυρο πιστευω οτι παταμε καλυτερα στο χορταρι.

Τον Τεν Κατε κι εγω δεν τον θεωρω καλο προπονητη, αλλα δεν εχουμε δικαιωμα φετος να τον κραζουμε. Μια χαρα μας παει και πιστευω πως με τον καιρο, θα βελτιωθουμε.
Οσο για το Δομαζο, καταντησε ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!!! Προσωπικα, τον σιχαινομαι. Προκειται για καραγκιοζη που περιφερεται σε πρωτοσελιδα. Κριμα!! Και το λεω γιατι καθε χρονο κραζει τον ΠΑΟ...ακομα και τη χρονια που φτασαμε στους 8 της Ευρωπης, το θυμαμαι σαν τωρα, μεχρι το Νοεμβρη εβγαινε και ελεγε οτι αυτος δεν ειναι Παναθηναικος. Παρε πουλο Μιμη, μας ζαλισες!

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #247 στις: 28/10/09, 19:25 »
Τον Τεν Κατε κι εγω δεν τον θεωρω καλο προπονητη, αλλα δεν εχουμε δικαιωμα φετος να τον κραζουμε. Μια χαρα μας παει και πιστευω πως με τον καιρο, θα βελτιωθουμε.
Οσο για το Δομαζο, καταντησε ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!!! Προσωπικα, τον σιχαινομαι. Προκειται για καραγκιοζη που περιφερεται σε πρωτοσελιδα. Κριμα!! Και το λεω γιατι καθε χρονο κραζει τον ΠΑΟ...ακομα και τη χρονια που φτασαμε στους 8 της Ευρωπης, το θυμαμαι σαν τωρα, μεχρι το Νοεμβρη εβγαινε και ελεγε οτι αυτος δεν ειναι Παναθηναικος. Παρε πουλο Μιμη, μας ζαλισες!
Βρε συ Kamelot, ο Δομάζος όταν έπαιξε στον ΠΑΟ (1960-1978) η ομάδα κατέκτησε 10 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και φυσικά έπαιξε τελικό πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης (από μόνο του απίστευτη εμπειρία).. Ο άνθρωπος ξέρει τι θα πει επιτυχία και το μόνο που βλέπει τα τελευταία 15 χρόνια είναι τον ΟΣΦΠ ισόβιο πρωταθλητή.. Δεν είναι λογικό να του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν βλέπει τέτοιες αδυναμίες συγκρίνοντας με το ένδοξο παρελθόν του; Ο καθένας στη θέση του το ίδιο θα έκανε..

Τώρα όσον αφορά τη φετινή σύγκριση ΠΑΟ - ΟΣΦΠ.. Πραγματικά μου θυμίζει τον κάτοχο μιας Ferrari ο οποίος έχει βάλει μπλοκέ διαφορικό, Garett turbo, ημιαξόνια Calmini, Greddy σκούπα, τετραπλή εξάτμιση Remus και μπαίνει σε κόντρα με ένα εργοστασιακό VW Polo όπου έρχονται ισοπαλία.. Είναι δυνατόν να είναι ευχαριστημένος ο κάτοχος της Ferrari με το γεγονός ότι δεν προσπεράστηκε από το Polo; Έτσι και ο ΠΑΟ.. Έχει φέτος το πληρέστερο ρόστερ των τελευταίων 20 ετών (όσο δηλαδή τον θυμάμαι) και κανονικά θα έπρεπε όχι μόνο να κερδίζει, αλλά να μπαίνει μέσα στο γήπεδο και ο αντίπαλος όχι να μην ελπίζει καν, αλλά ούτε να σκέφτεται ότι μπορεί να πάρει κάτι από το αγώνα.. Αντί για αυτό, αγκομαχάς να κερδίσεις στο Β' Ημίχρονο ομάδες όπως Ξάνθη, Πανθρακικό, την (λαβωμένη φέτος) ΑΕΚ, κλπ.. Και μην επαναπάυστε στο 8/9 γιατί είδατε τι έπαθε ο ΟΣΦΠ.. Κάποτε η τύχη θα σου γυρίσει τη πλάτη και τότε αν είσαι ξιπόλυτος στους αχινούς δεν θα σου αρέσει..

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: 30/10/09, 20:57 »
Δεν εχει να κανει, φιλε Faser...αν εισαι Παναθηναϊκος, τοτε δεν κοιτας να κλωτσησεις την ομαδα, ειδικα οταν παει να ανεβει ή οταν ειναι μισοπεσμενη...αυτο ειναι απαραδεκτο, ειδικα αν λεγεσαι Δομαζος...αν ειναι ετσι, ας παει να γραφει στο Φιλαθλο, παρεα με Μπαζινες, Γεωργιου κλπ.

Οσο για την παρομοιωση που κανεις, με ολο το σεβασμο, τη βρισκω αταιριαστη με την περιπτωση ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Στατιστικα, η πορεια που εχουμε μεχρι στιγμης, ειναι πορεια τιτλου. Εννοειτε οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος απο τη μπαλα που παιζουμε, αλλα εχουμε πεταξει 10+ χρονια στα σκουπιδα προσπαθωντας να παιξουμε μπαλα. Αυτα θελουν συνεχη δουλεια σε βαθος χρονου πολλων περιοδων για να επιτευχθουν, εκτος αν εχεις προπονητη τον sir Alex. Ας γινουμε λιγοτεροι μιζεροι, θα ελεγα εγω...

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #249 στις: 30/10/09, 22:12 »
Σύμφωνοι, πολλές φορές (μην πω τις περισσότερες) πρέπει να κοιτάζεις το αποτέλεσμα, αλλά δεν συμφωνώ στο ότι έχουμε πετάξει τόσα χρόνια για να φτιάξουμε ομάδα.. Επί Κυράστα, παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και επίσης επί Αναστασιάδη είχαμε φτιάξει ένα σύνολο που μπορεί να μην είχε την "γυαλάδα" της ομάδας του Κυράστα ή του Ρότσα, αλλά ήταν δυσκολοκατάβλητο, τεχνικά δουλεμένο και επίσης 5-6 κλασικές ευκαιρίες στον αγώνα τις έκανε.. Εδώ και 2 χρόνια υπάρχουν παιχνίδια που δεν έχουμε κάνει ούτε μία κλασική ευκαιρία, αλλά 2-3 μικρές ή και καμία (ειδικά αν παίζαμε με αντίπαλο που εφάρμοζε σύστημα 11-0-0).. Εντάξει, αν είναι μόνο να υποστηρίζεις μια ομάδα για να το "σηκώνει" όπως-όπως έτσι ώστε να έχεις κάτι να κάνεις πλάκα στους φίλους σου, τότε πάω πάσο.. Το θέμα είναι να δούμε και λίγο τόπι όμως, δεν συμφωνείς;