Κοίταξε να δεις
sakman.. Όντως η απειθαρχία σε μια ομάδα είναι πηγή κινδύνων αλλά τα πάντα πρέπει να κρίνονται με γνώμονα τις συνθήκες που επικρατούν την κάθε περίοδο.. Έχεις χάσει ένα (εκ του προοιμίου μάλλον εύκολο derby), δεν έχεις πάρει αμυντικούς το καλοκαίρι, η ομάδα "φωνάζει" ότι εκτίθεται από την άμυνα της, ο Ολυμπιακός δείχνει και φέτος ότι και χωρίς να παίξει μπάλα τα σημαντικά παιχνίδια τα κερδίζει και αφήνεις τον καλύτερο σου αμυντικό στην Αθήνα γιατί έκανε παρεμβατικά σχόλια.. ΟΚ, με τον Άρη παίζεις όμως, όπου προέρχεται από ήττα και έχει πολλά κίνητρα να σε κερδίσει.. Άλλωστε ο Τεν Κάτε και ο Αντωνίου του την "πέσανε" στην προπόνηση, δόθηκαν εξηγήσεις από την πλευρά του παίχτη και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.. Δεν ξέρω, μακάρι να μην του στοιχίσει αυτή η απόφαση.. Επιπρόσθετα ο Γκούμας δεν φαίνεται "καλόπαιδο" (σαν τον Καστίγιο για παράδειγμα) που θα υποπέσει στο ίδιο παράπτωμα ξανά και ξανά.. Είπε συγνώμη και τέλος.. Όταν πέρσι έβγαινε και μίλαγε υπέρ της Διοίκησης όταν την "έκραζαν" όλοι, ήταν ωραία;
Για τον Νίνη, τι να πω.. Δεν ξέρω, αυτός ο παίχτης μου φαίνεται πολύ συμπαθής (μέχρι στιγμής) και φυσικά αξιόλογος.. Δηλαδή δεν μπορείς να πεις ότι είναι παλιοχαρακτήρας ή κακός παίχτης για να μην μπαίνει στη δεκαοχτάδα.. Είναι πολύ περίεργο και σίγουρα λειτουργεί και κατά του παίχτη.. Πόσα χρόνια νομίζουν θα τον έχουν στην ομάδα; Αν όχι τον Δεκέμβρη που μας έρχεται, τον Ιούνιο σίγουρα πιστεύω ότι θα πάρει μεταγραφή σε ομάδα κάποιου καλού πρωταθλήματος του εξωτερικού..
Anyway, μέχρι στιγμής ο Τεν Κάτε μόνο αρνητικές εντυπώσεις μου έχει δημιουργήσει πάντως

..