vagtanplan εισαι φάουλ...
δεν μπορεις να εισαι μπροστα +14 και να βρισκεσαι στο -9 και να μιλας για διαιτησια...
και πες οτι καπου ευνοηθηκε ο παναθηναικος σαν γηπεδουχος, το ιδιο γινεται και στο σεφ
Εδω φιλτατε Nick θα διαφωνησω. Καταρχας να τονισω τα αυτονοητα (που στην Ελλαδα μονο τετοια δεν ειναι). Τετοιες κινησεις των καφρων το μονο που κανουν ειναι να ξενερωνουν δυο απο τα καλυτερα παιδια (αναφερομαι στους Αγγελοπουλους) και να υπαρχει κινδυνος να αποχωρισουν απο τον Ολυμπιακο και το μπασκετ γενικοτερα.
Επειτα πιστευω πως το φετινο πρωταθλημα μου εδωσε την εντυπωση οτι ΕΠΡΕΠΕ να το παρει ο Παναθηναικος ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. Ειδικα φετος, σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τα προηγουμενα χρονια που ηταν ανωτερος ο Παναθηναικος, ΔΕΝ υπηρχε διαφορα μεταξυ των ομαδων. Ο Παναθηναικος ειναι σε πτωτικη πορεια και η κατακτηση του Πρωταθληματος ηταν ο ιδανικος τροπος για τα αδερφια (που νοιαζονται για το καλο του μπασκετ οσο ο Κοκκαλης για του ποδοσφαιρου) για να κλεισει μια κατα τ'αλλα μετρια χρονια για τα stadar του Παναθηναικου.
Εννοειται πως ΜΕΓΑΛΕΣ ευθυνες εχει και ο Γιαννακης (που δειχνει ανικανος να κρατησει ηρεμους τους παικτες και να διαχειριστει υπερ του ματς) αλλα αυτα που εγιναν στο τριτο ματς με εκαναν και ενιωσα ΑΗΔΙΑ (οπως ετσι εχουν νιωσει και αντιπαλοι μου στο ποδοσφαιρο, δε φοραω κοκκινα γυαλια ουτε Πρωταθλητη διαβαζω).
Το μπασκετ φιλοι μου ειναι αθλημα ΡΥΘΜΟΥ. Οταν αφηνεις τη μια ομαδα να παιζει ΞΥΛΟ επι 12 λεπτα στο ματς της Τεταρτης (χαρακτηριστικο ειναι οτι στην 4η περιοδο ΔΕΝ καναμε ουτε ΜΙΑ διείσδυση χωρις να πεσει ΦΑΠΑ) τοτε ακομα και αγωνα 24 ποντων θα γυρισει και προφανως υπαρχει ΘΕΜΑ ανισης ματαχειρισης.
Οταν για παραδειγμα ΧΘΕΣ τον Μπουρουση τον αντιμετωπιζεις σα ΣΚΑΤΟ (χρεωνοντας του κατι αστεια κινητα σκριν και ως αποκορυφωμα σε αυτα την ΤΑΠΑ στο Μπατιστ σε κρισιμο σημειο τη δινεις ΦΑΟΥΛ) και τους ΠΕΚΟΒΙΤΣ, ΜΠΑΤΙΣΤ τους αντιμετωπιζεις σα Χακιμ Ολαζουον και τους αφηνεις να αλωνιζουν τουρλωνοντας τα οπισθια τους σε καθε σκριν τοτε εγω βλεποντας τα νιωθω μια πικρα ρε πο*στη μου...
Μια πικρα για τους Αγγελοπουλους τους οποιους ΠΟΛΥ συμπαθω, ΟΧΙ γιατι ειμαι Ολυμπιακος, αλλα γιατι στα ματια τους βλεπω δυο ΤΡΕΛΑΜΕΝΑ και ΔΙΨΑΣΜΕΝΑ, ΕΥΓΕΝΙΚΑ και ΣΟΒΑΡΑ παιδια που θελουν να κανουν κατι καλο με την ΑΞΙΑ τους. Δεν τα καταφεραν επι Γκερσον με μια ΤΡΕΛΗ ομαδα (με κατι νον κολ σε φαουλ του Διαμαντιδη) δεν τα καταφεραν περυσι αν και με πλεονεκτημα ΕΔΡΑΣ ελεω Γιαννακη αλλα και μεγαλυτερης ετοιμοτητας ΠΑΟ (με τον Παπαλουκα βεβαια στο τελευταιο lay up στον 1ο αγωνα του ΣΕΦ ακομα να περιμενει να εκτελεσει βολες) και δεν το καταφεραν ουτε ΦΕΤΟΣ τελικα (αν και τουλαχιστον πηραν ενα φτωχο κυπελλακι)
Το ξερω οτι πολλοι απο εσας θα πεσετε να με φατε. Η αληθεια ειναι οτι ΔΕΝ εχω συνηθισει να μιλαω για διαιτησιες. Παντα ημουν μετριοπαθης και οταν χαναμε απο ανωτερο αντιπαλο το ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΟΥΝ. Αλλα ειδικα φετος παιδια διαφορα δεν υπηρχε. Και γενικα για μενα ως μπασκετικο φιλαθλο και μετα οπαδο του ΟΣΦΠ ο κομπος εχει φτασει στο χτενι με τη διαιτητικη ευνοια. Μου θυμιζει κατι εποχες που ο Ολυμπιακος στη ΜΠΑΛΑ το επαιρνε επειδη ετσι ΕΛΕΓΕ ο ΘΕΙΟΣ.
Συγγνωμη για το εντονο υφος που μαλλον πρωτη φορα υιοθετω αλλα εχω βαρεθει εδω και 4 χρονια (που διεκδικουμε ΣΟΒΑΡΑ το πρωταθλημα) τους παικτες του Ολυμπιακου να τους αντιμετωπιζουν σα ΣΚΑΤΑ το ξαναλεω. Λιγος σεβασμος ρε παιδια με τα γκριζα ρουχα. Ολοι ξερουμε οτι οι αφοι Γιαννακοπουλοι ειναι οι ΣΩΚΡΑΤΗΔΕΣ του συγχρονου μπασκετ αλλα καπου κατανταει και αηδια αυτο το σκηνικο.
Για τα χθεσινα απαραδεκτα επεισοδια ενα εχω να πω. Ιδου τι γινεται οταν η ΚΑΦΡΙΛΑ αναμειγνύεται με ΟΡΓΗ.
Μεγα λαθος των διαιτητων που αφησαν να συνεχιστει ο αγωνας. ΕΠΡΕΠΕ να τον διακοψουν στο 42-50.
Αφου και οι ΙΔΙΟΙ το ειχαν αποφασισει να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ το πραγμα ΕΚΕΙ (οσοι ειδατε πως παιξαν μετα το καταλαβαινετε πιστευω και μετο δικιο τους αφου ειχαν νευρα εναντιον του ΟΣΦΠ, δε χαθηκε χθες ομως ο τιτλος). Γιατι να θεσουν σε κινδυνο τη σωματικη ακεραιοτητα των παικτων?
Θα τελειωσω με μια ευχη.
Ελπιζω οι Αγγελοπουλοι να μην αποχωρισουν απο τον ΟΣΦΠ. Τους εχει αναγκη ΟΛΟ το ελληνικο μπασκετ. Εχουμε μπουχτισει απο ΣΩΚΡΑΤΗΔΕΣ και ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ. Ας αφησουμε ΜΙΑ φορα 2 ΝΕΟΥΣ και ΤΙΜΙΟΥΣ ανθρωπους να παιξουν με ισους ορους.
Φιλοι Παναθηναικοι τα ειλικρινη μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το ...8ο (εχω χασει πλεον το λογαριασμο) πρωταθλημα ΑΝ και οι πιο μπασκετικοι (και οχι αυτοι που πανε γηπεδο με φανελα ΣΙΣΕ και σε καθε τριποντο φωναζουν ΓΚΟΛ)
θα συμφωνησετε με ΠΟΛΛΑ απο αυτα που εγραψα. Οι παικτες σας εχουν ΧΤΙΣΕΙ νοοτροπια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗ με αυτα και με τα αλλα και οποιος καινουριος ερχεται αποκτα ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ και το καταλαβαινει απο την πρωτη στιγμη... Οπως ο Παντος και κατι αλλα φιλοτιμα παιδια στη μπαλα με τη βοηθεια του Σωκρατη.
Αντε του χρονου με προπονητη που δε ΦΟΒΑΤΑΙ να ειναι μπροστα στο σκορ και που ξερει να εκμεταλλευτει τα δυνατα σημεια των καλων παικτων.