Παιδιά,δε θέλω να το παίξω ιστορία αλλά,πόσο καιρό ασχολείστε με τη σκηνή αυτή;Μπορεί και παραπάνω από μένα δε λέω,δεν είμαι και κανένας γερο-μέταλλος,απλά μου φαίνεται προφανέστατο:
Είναι όλα θέμα marketing.Όχι;
Πείτε μου δηλαδή ότι όλα(κι αν όχι όλα,είμαι περίεργος να ακούσω έστω 2-3) τα συγκροτήματα έχουν μία απαράβατη ιδεολογία που τη στηρίζουν και την τιμούν με κάθε τους πράξη κι άλλα τέτοια και δεν κοιτούν να βγάλουν τίποτα...
Δε συγκρίνεται η ποιότητα της μουσικής ή των στίχων του ενός ρεύματος με το άλλο,το αποσαφήνισα αυτό στο πρώτο μου post,αλλά,τώρα τα πράματα δεν έιναι όπως παλιά.Μην πέσουμε και σε πισωγυρίσματα όμως...
Προτείνω να δείτε το ενθαρρυντικό για μεταλάδες ντοκιμαντέρ: "Metal: A Headbanger's Journey" και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας... Εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ,αισθάνθηκα μέχρι περήφανος ως μεταλάς(ήμουν;είμαι;θα γίνω;δεν έχει σημασία),αλλά ταυτόχρονα με έβαλε σε έντονες σκέψεις...
Κι επειδή έχουμε ξεφύγει λίγο απ το αρχικό θέμα,μεταξύ Tarja και Anette ψηφίζω Nightwish και καλή μουσική!
Και στα δικά μας!!!