Πρωτον, δεν ανηκω σε κανενα κομμα. Εαν πιστευεις πως υποστηριζω ΛΑΟΣ, εισαι γελασμενη. Εδω, πριν τις εκλογες, εδωσα ολοκληρο αγωνα για να εξηγησω γιατι δεν πρεπει να ψηφισουμε ΛΑΟΣ ( βασικα γιατι δεν επρεπε να ψηφισουμε κατι ).
Οπως θα τα "χωνω" στο ΚΚΕ, στο ΣΥΡΙΖΑ, στο ΠΑΣΟΚ, στη ΝΔ, ετσι θα τα χωνω και στο ΛΑΟΣ και οποιον πειραζει, ποσως με νοιαζει
Αυτη ειναι η δικη μου αντιδραση σαν πολιτης. Να μπορω ελευθερα και χωρις κανενα οριο, καμια παρωπιδα, κανενα "μονοπατι", να τα "χωνω" στα κομματα. Αυτο εξαλλου ειναι και η δημοκρατια του λογου. Και απο τη στιγμη που ειμαι απελευθερωμενος απο "κομματικες" πεποιηθησεις, ειμαι απελευθερωμενος και απο αυτο-λογοκρισια για το πως θα κρινω τα κομματα αυτα!
Εγινα κατανοητος; Ωραια..παμε παρακατω.
Η αριστερα ειναι μεγαλο κομματι της ελληνικης ιστοριας. Δεν διαφωνησα ποτε. Μαλιστα ειπα το εξης:
"Η αριστερα πεθανε ΜΕΤΑ το Πολυτεχνειο" ( εννοω στη διαρκεια της Μεταπολιτευσης ). Και αυτο εγινε, γιατι απο ιδεολογια εγινε κομματικη θεση και καρεκλα..Και η καρεκλα κανει κακο, οπως το αποδεικνυει και η θεωρια του κοσμου!
Υπαρχουν λιγοι πραγματικοι αριστεροι και πρεπει να εχουν αποστασιοποιηθει απο ολα, με αυτα που γινονται στο χωρο της αριστερας!
Εαν με ρωτουσατε "Η Παπαρηγα, ο Αλαβανος, ο Κωσταντοπουλος, η Δαμανακη ( εδω γελαμε ), ειναι πραγματικοι αριστεροι;" θα ελεγα οχι..Και μαλιστα δεν θα χρειαζοταν να πω τιποτα εγω. Με εξαιρεση την Παπαρηγα που πραγματικα μερικες φορες την παραδεχομαι οταν τα "Χωνει" στα προβληματα της κοινωνιας μας, ολοι οι υπολοιποι "αριστεροι" ειναι για τα κλαμματα.
Επαναλαμβανω πως ο Τσιπρας δειχνει πολυ καλα σημαδια. Σοβαρος, συγκρατημενος, ξερει να μιλαει ( οχι οπως ο Αλαβανος που μερικες φορες θελει λεξικο ), ειναι παιδι που μεγαλωσε μεσα στο λαο και κραταει χαμηλο προφιλ. ΚΑι γι'αυτο ειπα "Μακαρι να γινει προτυπο και για αλλους πολιτικους".
Η πορεια δηλαδη, διορθωσε τα παντα. Συγνωμη, αλλα οσοι ψηφισαν, ψηφισαν για να βαλουν τον καθε κομμα στη Βουλη...Δηλαδη ο Αλαβανος και ο καθε Αλαβανος εχει το δικαιωμα να καταργει το Κοινοβουλιο και να λεει "Αντε βουρ, στο δρομο να λυσουμε τα προβληματα;"
Τοτε να σας ελεγε "Μην μας ψηφισετε ρε αδερφε..καθε μερα, στις 12:00 θα ειμαστε στο Συνταγμα για την πορεια της ημερας"...
Καταλαβες γιατι πεθανε η αριστερα; Εκανε την αγωνιστικοτητα των παλιων γενεων, πιπιλα που υποτιθεται λυνει ολα τα προβληματα!
Ε, αυτο ειναι λαθος...Γι'αυτο και το ΛΑΟΣ βρισκεται στη Βουλη..Επειδη ο προεδρος του, ξερει να χειριζεται τη μαζα του λαου...Και ελπιζω να μην ειμαι προπομπος κακων νεων, αλλα εαν η αριστερα συνεχιζει την ιδια απαθη σταση, μαλλον θα δουμε και μεγαλυτερα ποσοστα στις επομενες εκλογες για την ακροδεξια!
Παρτε το χαμπαρι..Ο λαος βαρεθηκε τα λογια και τις επαναστασεις χωρις αιτια!! Ας ενωθει πια αυτη η καημενη αριστερα, που την εχουν χωρισει σε 800 χωραφια και αντε να βρουν ακρη οι φουκαραδες οι ψηφοφοροι!!