Αποστολέας Θέμα: Ευνουχισμός παιδεραστών  (Αναγνώστηκε 37029 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
Απ: Ευνουχισμός παιδεραστών
« Απάντηση #50 στις: 07/12/07, 23:28 »
Ποιος εβαλε το φασιστικο κομμα μεσα στη βουλη Μικα?
Και αν στην Ολλανδια ξαναλεω οι ανωμαλοι βαλουν το παιδεραστικο κομμα στη βουλη πρεπει να το δεχτουν και να το σεβονται??

Εκανα ενα edit στο απο πανω post.

Περα απο αυτο, ξαναεπαναλμβανω..

Η Βουλη και οι Εκλογες δεν ειναι δημοκρατικοι θεσμοι;
Πραγματικά φριμαιντ, δεν άντεξα και θα στο πω..!Φαίνεται από τις απαντήσεις σου ότι είσαι εκτός τόπου και χρόνου...!! Δεν ξέρεις καν τη είναι αριστερά και βγάζεις πύρινους λόγους εναντίον της...! Επίσης, υποστηρίζεις μονίμως τα ίδια πράγματα, ουδεμία αλλαγή καν επιχειρημάτων τόσο που γίνεσαι βαρετός και κοινότυπος..!Δεν ανταλάσσεις απόψεις παρα πυροδοτείς την συζήτηση με απόψεις που είναι γνωστό ότι σηκώνουν αντιδράσεις...!

Ενω εσυ Μικα, εισαι 40 χρονων και την αριστερα την εχεις ζησει στο πετσι σου;

Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Aλχημιστής

• Θαμώνας
  • Μια μερα ολα αυτα θα μοιαζουν με χρωματιστες ευχες
    • Προφίλ
    • το myspace μας....
« Απάντηση #51 στις: 07/12/07, 23:29 »
Και πρεπει αυτοι που δεν τα σεβονται σαν θεσμους να πατανε στις αδυναμιες των ιδιων θεσμων για να εκφρασουν ακραιες και αντιδημοκρατικες αποψεις??
Κ συ που καποτε να κοιμηθεις φοβοσουνα...
Τωρα φοβασαι να ξυπνησεις...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #52 στις: 07/12/07, 23:30 »
Συγνωμη Αλχημιστη, αλλα δεν απαντησες..

Το ΛΑΟΣ μπηκε με καποιο πραξικοπημα στη Βουλη; Ψηφιστηκε κανονικα απο μια μεριδα του εκλογικου σωματος;
Δηλαδη αυτοι που ψηφισαν ΛΑΟΣ, δεν αξιζουν να μενουν μαζι σου, αφου και το ΛΑΟΣ δεν αξιζει να εχει λογο μεσα στη βουλη,ετσι;

Και μην μιλαμε για σεβασμο, γιατι ο Αλαβανος πρωτος σεβαστηκε παρα πολυ το διαλογο οταν ειπε:
"Ολα θα λυθουν στους δρομους"..

Τοσο επιρρεπης αυτος ο ανθρωπος στις πορειες..Ας κατσει και λιγο!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Aλχημιστής

• Θαμώνας
  • Μια μερα ολα αυτα θα μοιαζουν με χρωματιστες ευχες
    • Προφίλ
    • το myspace μας....
« Απάντηση #53 στις: 07/12/07, 23:38 »
Και γω σου λεω οτι δεν τους ψηφισαν ανθρωποι που σεβονται τους δημοκρατικους θεσμους οποτε δεν θεωρω παραλογο καποιο κομμα να μην τους δεχεται στο διαλογο.Βαρεθηκα να λεω συνεχεια τα ιδια!Επισης λεω να τα δεχονται ολα..ειδικα το ασφαλιστικο και να μην κανουν πορειες.Μακαρι να μην χρειαστει να διαμαρτυρηθεις ποτε για κατι!Μακαρι να εφταιγε ο Αλαβανος για ολα..
Κ συ που καποτε να κοιμηθεις φοβοσουνα...
Τωρα φοβασαι να ξυπνησεις...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #54 στις: 07/12/07, 23:46 »
Δεν ειπα πως φταιει ο Αλαβανος. Ισα ισα που και αυτος οπως βλεπετε, επιτελεσε το σκοπο του, τωρα αφηνει τη σκυταλη στο επομενο "σκυλακι"-προεδρο που θα κανει τα χουγια των μεγαλων κομματων.

Λυπηθηκα πολυ οταν εμπλεξαν τον Τσιπρα σε αυτο τον αγωνα διεκδικησης της προεδρειας, λες και το παληκαρι δεν ειχε αποδειξει πως περισσοτερο εργο κανει παρα μιλαει. Και μακαρι καποια στιγμη να αποτελεσει υποδειγμα για ολους τους πολιτικους που ερχονται, γιατι κραταει την αξιοπρεπεια του. Μια μικρη παρενθεση, γιατι θα ηταν αδικια εαν θαβαμε και καποιους νεους πολιτικους, μαζι με τους ασπρομαλληδες "χαρτιαδες" του ΣΥΡΙΖΑ...

Αυτοι οι ανθρωποι που λες Αλχημιστη, απο καπου "εφυγαν", ετσι δεν ειναι; Γιατι ξαφνικα αποκτησαμε ακροδεξιο λαο; Δεν νομιζω!
Οταν βλεπουν μια κεντρο..δεξια που ειναι αντι-λαϊκη..Οταν βλεπουν ενα κεντο..αριστερο κομμα που σερνετα..Και μια αριστερα ( ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ) που μαλωνουν για το ποιος θα την πει σε ποιον, πεφτουν στη παγιδα του καλυτερου image. Kαι κακα τα ψεμματα, ο Καρατζαφερης, ξεροντας πως δεν μπορουσε ποτε να βγει πρωτο κομμα, ελεγε κι ελεγε αφοβα πραγματα, που "αρεσουν" στο αυτακι του Ελληνα.
Εκτος εαν ξαφνικα αυξηθηκαν οι "κρυφοι" Χρυσαυγιτες και ανεβασαν το ποσοστο!

Απο τη στιγμη λοιπον, για να επανελθουμε στο θεμα, που ειναι κομμα της Βουλης απο μια μεριδα του λαου ειναι υποχρεωμενοι ΟΛΟΙ οι υπολοιποι να ακουνε ο,τι μπουρδα και εαν εχει να πει ο καθε εκπροσωπος του ΛΑΟΣ.
Εκφρασεις του τυπου "Δεν μιλαμε με δεξια στοιχεια", δεν δειχνουν δημοκρατικοτητα, ουτε και απο αυτους που διατεινονται πως την υπερασπιζονται!
Απλως, δεν δινεις σημασια, δεν διογκωνεις το θεμα και δεν κανεις το τοσο--τοσοοο...

Και ξαναρωτω..Εαν η αριστερα ηταν σε καλη κατασταση, δεν θα επρεπε να επικεντρωθει στο να δειξει στον ελληνικο λαο τι κακο φερνει με την ακροδεξια;

Ποτε το εκανε κατα τη διαρκεια των εκλογων; Εγω μονο ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ εβλεπα να τσακωνονται..
Αυτους που τωρα τοσο ευκολα υποστηριζετε, κανονικα πρεπει να τους κατηγορειτε! Γιατι εαν ηταν πραγματικοι αγωνιστες, δεν θα παλευαν για το 3-4%, αλλα για την κοινωνικη κατασταση και παρακμη της Ελλαδας!

Τελοσπαντων, βλεπω πως ειναι ανουσια η κουβεντα, γιατι αυτα ψηφισατε και αυτα αξιζουμε να παθουμε..Φατε τωρα και σιωπη :P
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: 07/12/07, 23:50 »

Πραγματικά φριμαιντ, δεν άντεξα και θα στο πω..!Φαίνεται από τις απαντήσεις σου ότι είσαι εκτός τόπου και χρόνου...!! Δεν ξέρεις καν τη είναι αριστερά και βγάζεις πύρινους λόγους εναντίον της...! Επίσης, υποστηρίζεις μονίμως τα ίδια πράγματα, ουδεμία αλλαγή καν επιχειρημάτων τόσο που γίνεσαι βαρετός και κοινότυπος..!Δεν ανταλάσσεις απόψεις παρα πυροδοτείς την συζήτηση με απόψεις που είναι γνωστό ότι σηκώνουν αντιδράσεις...!

Ενω εσυ Μικα, εισαι 40 χρονων και την αριστερα την εχεις ζησει στο πετσι σου;

Δεν είπα αυτό εννοείται!! Φυσικά και δεν έχω ζήσει την αριστερά και όλα τα κόμματα όσο εσύ που με περνάς 7 χρόνια!Αλλά κατηγορείς εμας για φερέφωνα των κομμάτων ενώ στην ουσία είσαι και ο ίδιος ένα φερέφωνο της ομάδας με τα ίδια πιστεύω με σενα!Τοσο καιρό που μιλάμε γιαυτά και δεν έχεις φέρει κάποιο καινούριο επιχείρημα πέρα από κοινότυπες εκφράσεις και επιθέσεις στην αριστερά και στα κόμματα της! Αριστερά δεν είναι μόνο κκε και συριζα, αλλά ολόκληρη ιδεολογία!Οι άνθρωποι αυτών των κομμάτων δεν βγηκαν ποτέ να πούνε αντιδημοκρατικά λόγια, πράγματα που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ανθρωπινες αξίες και να καλύπτουν με κάθε τρόπο βρωμοδουλειές γεμίζοντας κουμπαριές...!!
 Αντίθετα, αυτά τα κομματα είναι τα μόνα που μιλανε για την Παιδεία, για την αναδάσωση των καμμένων εκτάσεων, για το ασφαλιστικό και για όλα τα μείζοντα και φλέγοντα προβλήματα του τόπου που κανένας άλλος δεν ενδιαφέρεται να πιάσει και να ασχοληθεί και όταν τα πιάσουν τα κάνουν ακόμα χειρότερα!!!! Επίσης, ''ο δρόμος'' φίλε μου, είναι μια μορφή διαμαρτυρίας!Από τη στιγμή που δεν υπαρχει άλλο μεσο για να δείξουμε τη δυσαρέσκεια μας ένταντι των κυβερνώντων- βαμπίρ που κάνουν αφαίμαξη τον λαό τόσα και τόσα χρόνια, το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να βγούμε στους δρόμους και να φωνάξουμε,να ζητήσουμε,να απαιτήσουμε τα δικαιώματα μας!!
 Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω επιτέλους τί θέλεις να πεις και πού θέλεις να καταλήξεις!Δηλαδή εσύ νομίζεις ότι επειδή δεν ψήφισες στις εκλογές έκανες τη μέγιστη ανίδραση και τελείωσε η δράση σου σαν πολίτης??

« Τελευταία τροποποίηση: 07/12/07, 23:51 από Mίκα ! »

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #56 στις: 08/12/07, 00:03 »
Πρωτον, δεν ανηκω σε κανενα κομμα. Εαν πιστευεις πως υποστηριζω ΛΑΟΣ, εισαι γελασμενη. Εδω, πριν τις εκλογες, εδωσα ολοκληρο αγωνα για να εξηγησω γιατι δεν πρεπει να ψηφισουμε ΛΑΟΣ ( βασικα γιατι δεν επρεπε να ψηφισουμε κατι ).
Οπως θα τα "χωνω" στο ΚΚΕ, στο ΣΥΡΙΖΑ, στο ΠΑΣΟΚ, στη ΝΔ, ετσι θα τα χωνω και στο ΛΑΟΣ και οποιον πειραζει, ποσως με νοιαζει :D
Αυτη ειναι η δικη μου αντιδραση σαν πολιτης. Να μπορω ελευθερα και χωρις κανενα οριο, καμια παρωπιδα, κανενα "μονοπατι", να τα "χωνω" στα κομματα. Αυτο εξαλλου ειναι και η δημοκρατια του λογου. Και απο τη στιγμη που ειμαι απελευθερωμενος απο "κομματικες" πεποιηθησεις, ειμαι απελευθερωμενος και απο αυτο-λογοκρισια για το πως θα κρινω τα κομματα αυτα!

Εγινα κατανοητος; Ωραια..παμε παρακατω.

Η αριστερα ειναι μεγαλο κομματι της ελληνικης ιστοριας. Δεν διαφωνησα ποτε. Μαλιστα ειπα το εξης:
"Η αριστερα πεθανε ΜΕΤΑ το Πολυτεχνειο" ( εννοω στη διαρκεια της Μεταπολιτευσης ). Και αυτο εγινε, γιατι απο ιδεολογια εγινε κομματικη θεση και καρεκλα..Και η καρεκλα κανει κακο, οπως το αποδεικνυει και η θεωρια του κοσμου!
Υπαρχουν λιγοι πραγματικοι αριστεροι και πρεπει  να εχουν αποστασιοποιηθει απο ολα, με αυτα που γινονται στο χωρο της αριστερας!
Εαν με ρωτουσατε "Η Παπαρηγα, ο Αλαβανος, ο Κωσταντοπουλος, η Δαμανακη ( εδω γελαμε ), ειναι πραγματικοι αριστεροι;" θα ελεγα οχι..Και μαλιστα δεν θα χρειαζοταν να πω τιποτα εγω. Με εξαιρεση την Παπαρηγα που πραγματικα μερικες φορες την παραδεχομαι οταν τα "Χωνει" στα προβληματα της κοινωνιας μας, ολοι οι υπολοιποι "αριστεροι" ειναι για τα κλαμματα.

Επαναλαμβανω πως ο Τσιπρας δειχνει πολυ καλα σημαδια. Σοβαρος, συγκρατημενος, ξερει να μιλαει ( οχι οπως ο Αλαβανος που μερικες φορες θελει λεξικο ), ειναι παιδι που μεγαλωσε μεσα στο λαο και κραταει χαμηλο προφιλ. ΚΑι γι'αυτο ειπα "Μακαρι να γινει προτυπο και για αλλους πολιτικους".

Η πορεια δηλαδη, διορθωσε τα παντα. Συγνωμη, αλλα οσοι ψηφισαν, ψηφισαν για να βαλουν τον καθε κομμα στη Βουλη...Δηλαδη ο Αλαβανος και ο καθε Αλαβανος εχει το δικαιωμα να καταργει το Κοινοβουλιο και να λεει "Αντε βουρ, στο δρομο να λυσουμε τα προβληματα;"
Τοτε να σας ελεγε "Μην μας ψηφισετε ρε αδερφε..καθε μερα, στις 12:00 θα ειμαστε στο Συνταγμα για την πορεια της ημερας"...
Καταλαβες γιατι πεθανε η αριστερα; Εκανε την αγωνιστικοτητα των παλιων γενεων, πιπιλα που υποτιθεται λυνει ολα τα προβληματα!
Ε, αυτο ειναι λαθος...Γι'αυτο και το ΛΑΟΣ βρισκεται στη Βουλη..Επειδη ο προεδρος του, ξερει να χειριζεται τη μαζα του λαου...Και ελπιζω να μην ειμαι προπομπος κακων νεων, αλλα εαν η αριστερα συνεχιζει την ιδια απαθη σταση, μαλλον θα δουμε και μεγαλυτερα ποσοστα στις επομενες εκλογες για την ακροδεξια!

Παρτε το χαμπαρι..Ο λαος βαρεθηκε τα λογια και τις επαναστασεις χωρις αιτια!! Ας ενωθει πια αυτη η καημενη αριστερα, που την εχουν χωρισει σε 800 χωραφια και αντε να βρουν ακρη οι φουκαραδες οι ψηφοφοροι!!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος twist 1N my Sobriety

• Παλιός
  • χαλαρα θα εμενα στην tri-island area...
    • Προφίλ
    • έχουμε και Myspace...
« Απάντηση #57 στις: 08/12/07, 02:46 »
Επειδη μονο απο την παραθεση καποιος μπορει να μην βγαλει νοημα επετρεψε μου να διευκρινησω κατι...

Η διαφωνια μας freemind εγκειται στο οτι για μενα δεν αρκει το γεγονος οτι εκλεχθηκαν απο τον ελληνικο λαο μεσω δημοκρατικων διαδικασιων, για να χαρακτηρισω ενα κομμα δημοκρατικο η μη, νομιζω ειναι κατανοητο αυτο.
Δεν μπορω να καταλαβω που διαφωνεις με αυτο... Ασε την αριστερα εκει που ειναι και πες μου αν πιστευεις οτι το ΛΑΟΣ εχει δημοκρατικες θεσεις. Η αποψη μου ειναι οτι οι βουλευτες του συγκεκριμενου κομματος εκμεταλλευονται το θεσμο της δημοκρατιας.

Μα τι ειρωνια ειναι αυτη; "Ολοι οι αλλοι ειναι βλακες επειδη δεν ειναι με εμας"...Ειναι χειροτερη σκεψη απο το "Ειμαι φιλοζωος, γι'αυτο αγαπαω τους δεξιους"..Ντροπη!

Νομιζω πως κρινεστε απο αυτα που λετε με τοση ευκολια...Εγω δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.

Παρατηρω οτι βγαζεις πολυ ευκολα συμπερασματα για ατομα και αυτο για μενα ειναι ακρως προσβλητικο. Εχω ολη την καλη διαθεση να συννενοηθουμε αλλα οταν με αντιμετωπιζεις -εμενα η οποιονδηποτε αλλο- ως "εναν ακομα βλακα αριστερο" χωρις να εχεις την παραμικρη ιδεα για τις πολιτικες μου πεποιθησεις γινεται πολυ δυσκολο. Αν θελεις να μαθεις ποια ειναι η γνωμη μου ακριβως για τους "δεξιους" και τους "αριστερους" μπορουμε να το αναλυσουμε σε μια αλλη κουβεντα. Επισης αν αποφυγεις τις γενικευσεις και τους ευκολους χαρακτηρισμους ισως καταλαβεις καλυτερα τι θελω να πω γιατι οι παραθεσεις και τα σχολια σου δειχνουν το αντιθετο. Οπως εγω εχω την προθυμια να κατανοησω οτι δεν εισαι απλα ενας οπαδος του ΛΑΟΣ και ουτε καν υποστηρικτης του θα ηθελα και εσυ να εχεις την διαθεση να κατανοεις καλυτερα τους συνομιλητες σου.
Η μουσική μου στο http://www.myspace.com/ogatoulas

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #58 στις: 08/12/07, 08:19 »
Twist, εχω πει πολλες φορες πως κακως το ΛΑΟΣ βρισκεται στη Βουλη. Αν θελεις, το λεω αλλη μια φορα, για να πειστεις πως δεν εχω κατι να χωρισω με σενα σε αυτο το θεμα!
Παρολαυτα, σαν κομμα μπηκε στη Βουλη γιατι καποιοι το ψηφισαν..Και ενω επιμενετε ολοι σας πως "δεν τιμουν τη δημοκρατια", δεν προσεξατε κατι αλλο που ειπα πολλες φορες.
Η αριστερα φταιει που αυτη τη στιγμη το ακροδεξιο στοιχειο εχει αποκτησει ισχυ στην Ελλαδα. Με την "απουσια" της απο τη σοβαρη πολιτικη ζωη, επιτρεπει σε οποιοδηποτε ακροδεξιο στοιχειο να μην εχει κανενα συνομιλητη με επιχειρηματα για αντιπαραθεση και αποδειξη ποσο αθλιοι ειναι...Εχω αδικο σε αυτο;

ΚΑι ξαναρωταω. Στην προεκλογικη περιοδο, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ δεν ηταν αυτοι που "τρωγονταν" μεταξυ τους, αντι να ενωθουν σε μια "ουδετερη" ( ας το πουμε ) αντιμετωπιση του ακροδεξιου στοιχειου;

Twist, κανεις μεγαλο λαθος στην τελευταια σου παραθεση.
Εσεις ειστε αυτοι που θεωρειται τους ακροδεξιους του ΛΑΟΣ, βλακες.
Μαλιστα το ειπες μονος σου:

Παράθεση
Ή μηπως φερεσαι το ιδιο ρατσιστικα προς τη μεριδα αυτων των ανθρωπων που εχουν δεξιες ιδεες και απαξιωνεις τελειως την υπαρξη τους;
Καθολου ρατσιστικα, δεν εχω κανενα προβλημα με τους δεξιους αν δεν ειναι φασιστες η βλακες.
Παρολαυτα, συμφωνα με τα οσα εχουμε πει μεχρι στιγμης, κανενας ακροδεξιος δεν ειναι σοβαρος για να μπορει να θεωρηθει ικανος για διαλογο. Εδω το ΣΥΡΙΖΑ απεκλεισε τελειως το διαλογο μαζι τους...δεν θα το κανουν οι απλοι "οπαδοι" του;
Και εαν ισχυει το αντιθετο, πες μου ενα μελος του ΛΑΟΣ που ειναι σοβαρο και θα ηθελες να κανεις διαλογο μαζι του.

Προφανως μπερδεψες αυτο που ηθελα να πω, και για να ειμαι ξεκαθαρος, επαναλαμβανω:

"Ολοι οι αλλοι ειναι βλακες επειδη δεν ειναι με τη δικη μας αριστερα"..
Δεν ονομασα εσενα βλακα, απλως δανειστηκα το χαρακτηρισμο που μονος σου ειπες πιο πριν.
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Cuenca_60R

• Παλιός
  • Gainta lover!!!Ο εραστής του άσκ**λου.
    • Προφίλ
    • Cuenca's web-place!!!
« Απάντηση #59 στις: 08/12/07, 11:28 »
Καταρχήν χαίρομαι που είχε τόσο απήχηση το θέμα μου και λυπάμαι που δεν προλαβαίνω να να συμμετάσχω και εγώ, λόγω υποχρεώσεων.

Κάποιο φιλαράκι ανέφερε κάτι για το ΛΑΟΣ ότι θα προτείνει την θανατική ποινή ως τιμωρία... Κι όμως, αν είναι με τα καλά τους, στις προγραμματικές διατάξεις του κόμματος αυτό προβλέπεται...Τώρα δεν ξέρω εάν υπάρχουν ακόμα στο δίκτυο οι προγραμματικές διατάξεις, αλλά το προβλέπουν!  :o

Κάποια άλλη στιγμή θα δείτε και τις δικές μου απόψεις... ;)
Για να εξασφαλίσουμε το μέλλον μας πρέπει να διαφυλάξουμε το παρελθόν μας.

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: 08/12/07, 11:47 »
Σε όλους μας, έχουνε γυαλίσει , μικρά πιπινάκια.......
Τι πρέπει δηλαδή .....να μας αφαιρέσουνε το μυαλό ? ? ?

+1000

Όχι βρε παιδιά, δεν χρειάζονται τέτοιες ακραίες πρακτικές! Θα το κάνουμε όπως στην Ολλανδία: Αλλάζουμε τους ορισμούς, ορίζουμε ως όριο ανήλικότητας το 14χρονο και αυτομάτως το 16χρονο γίνεται ενήλικο!

Που κολλάτε.... τσ, τσ, τσ.
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος Louminis

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: 08/12/07, 15:16 »
Υποθέστε ότι κάποιος παιδεραστής έκανε αυτό στο παιδί σας (υποθετικά πάντα, να μη συμβούν ποτέ τέτοια πράγματα)

Θα συμφωνούσατε γι'αυτόν τον άνθρωπο με τον κ .Πλεύρη ή όχι;

(Δν ειπα ότι συμερίζομαι την άποψή του, θέλω να δω όμως την απάντησή σας)

Αποσυνδεδεμένος Mrs Brightside

• Illusion User
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...as we kiss goodbye the sun sets...
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: 08/12/07, 15:21 »
Υποθέστε ότι κάποιος παιδεραστής έκανε αυτό στο παιδί σας (υποθετικά πάντα, να μη συμβούν ποτέ τέτοια πράγματα)

Θα συμφωνούσατε γι'αυτόν τον άνθρωπο με τον κ .Πλεύρη ή όχι;

(Δν ειπα ότι συμερίζομαι την άποψή του, θέλω να δω όμως την απάντησή σας)

Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε κανείς υποθετικά να ξέρει πως θα αντιδρούσε σε τέτοια περίπτωση...  ::) ::) :)
...when the hardest part is over we'll be here and our dreams will break the boundaries of our fear...

http://www.facebook.com/TheKillersGreekFanClub
https://www.facebook.com/killersnerdia

Αποσυνδεδεμένος twist 1N my Sobriety

• Παλιός
  • χαλαρα θα εμενα στην tri-island area...
    • Προφίλ
    • έχουμε και Myspace...
« Απάντηση #63 στις: 08/12/07, 16:28 »
Twist, εχω πει πολλες φορες πως κακως το ΛΑΟΣ βρισκεται στη Βουλη. Αν θελεις, το λεω αλλη μια φορα, για να πειστεις πως δεν εχω κατι να χωρισω με σενα σε αυτο το θεμα!
Σου ειπα το εχω καταλαβει αυτο.

Παράθεση
Η αριστερα φταιει που αυτη τη στιγμη το ακροδεξιο στοιχειο εχει αποκτησει ισχυ στην Ελλαδα. Με την "απουσια" της απο τη σοβαρη πολιτικη ζωη, επιτρεπει σε οποιοδηποτε ακροδεξιο στοιχειο να μην εχει κανενα συνομιλητη με επιχειρηματα για αντιπαραθεση και αποδειξη ποσο αθλιοι ειναι...Εχω αδικο σε αυτο;
ΚΑι ξαναρωταω. Στην προεκλογικη περιοδο, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ δεν ηταν αυτοι που "τρωγονταν" μεταξυ τους, αντι να ενωθουν σε μια "ουδετερη" ( ας το πουμε ) αντιμετωπιση του ακροδεξιου στοιχειου;

Σαν να ψιλοπιανω τον τροπο σκεψης σου αλλα η αριστερα δεν ειναι μονο μια αντιθεση στην ακροδεξια. Το οτι αυξανονται τα ακροδεξια στοιχεια ειναι κοινωνικο φαινομενο και εχει να κανει με πολλα.

Παράθεση
Εσεις ειστε αυτοι που θεωρειται τους ακροδεξιους του ΛΑΟΣ, βλακες.
Οπως μπορω να πω οτι και καποιοι αριστεροι ειναι βλακες ή/και επικινδυνοι, αυτο πιστευω και για τους ακροδεξιους του ΛΑΟΣ. Απλα με καποια ατομα ο διαλογος δεν εχει καμια ουσια δυστυχως, απο οποιο "στρατοπεδο" και να προερχονται. Εχω κανει κουβεντες με αριστερους, δεξιους, ακροαριστερους και ακροδεξιους (παρ' ολες τις εμφανεις διαφωνιες), σε καμια περιπτωση με ανεγκεφαλους και επικινδυνους ομως. Ειναι η δικη τους ανικανοτητα για διαλογο που τους κανει βλακες, οχι η δικια μου απροθυμια.

Δεν ξερω αν ειναι ικανοι για διαλογο οι βουλευτες του ΛΑΟΣ, συμφωνω μαζι σου ομως οτι εφ΄οσον δεν υπαρχει καποιος να τους "βαλει στη θεση τους", τοτε αυτοι βρισκουν προσφορο εδαφος. Αυτο ομως δεν ειναι αποκλειστικη αρμοδιοτητα της αριστερας αλλα καθε σκεπτομενου πολιτη. Με την προυποθεση οτι δεν εχουν βουλωσει τα αυτια τους ακομα και υπαρχει ακομα η λυση του διαλογου.
Η μουσική μου στο http://www.myspace.com/ogatoulas

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #64 στις: 08/12/07, 16:46 »
Μα δεν διαφωνουμε πουθενα!!
Αυτο που "ψιλοεπιασες" ειναι και το κεντρικο νοημα των οσων λεω. Σιγουρα δεν φταιει μονο η αριστερα, αλλα μην την μετατρεπουμε και σε ηρωιδα, ενω δεν ειναι...
Δυστυχως, μονο εαν καταλαβουν και οι ιδιοι πως το πολιτικο παιχνιδι παιζεται σε μεγαλυτερο ευρος πλεον ( μεσω ΜΜΕ κλπ κλπ ) και αλλαξουν τη σταση του 1800 που κουβαλανε πανω τους, θα αλλαξει και το κοινωνικο προβλημα της ακροδεξιας.

Μακαρι να μην γινει και μεγαλυτερο το ποσοστο...Γιατι τοτε δεν νομιζω να υπαρξει επιστροφη!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος x-versous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες !!!
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • youtube
« Απάντηση #65 στις: 08/12/07, 17:45 »
Σε όλους μας, έχουνε γυαλίσει , μικρά πιπινάκια.......
Τι πρέπει δηλαδή .....να μας αφαιρέσουνε το μυαλό ? ? ?

+1000

Όχι βρε παιδιά, δεν χρειάζονται τέτοιες ακραίες πρακτικές! Θα το κάνουμε όπως στην Ολλανδία: Αλλάζουμε τους ορισμούς, ορίζουμε ως όριο ανήλικότητας το 14χρονο και αυτομάτως το 16χρονο γίνεται ενήλικο!

Σε πια εκλογική περιφέρεια κατεβαίνεις παππού ? εσένα θέλουμε ! :P :P
Με θάψανε  πολύ βαθιά μα ούτε που σκεφτήκανε ότι εγώ είμαι σπόρος.

https://www.youtube.com/watch?v=Uded2fw0xho

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Why should I sit and sigh...
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: 08/12/07, 19:47 »
 Παιδια.. η παιδεραστια ειναι μια ψυχικη ανισορροπια (η κατι τετοιο τελος παντων) με πολυ σοβαρες επιπτωσεις πανω σε μικρες αθωες ψυχες και μην τη συγχεετε με κομματα και με το τι ειπε το ΛΑΟΣ και τι το ΣΥΡΙΖΑ. Επιπλεον αν ακουσα καλα αυτη η εμμονη δε θεραπευεται με εγκλεισμο σε φυλακη.. Οταν ο παιδεραστης βγει απο τη φυλακη, θα κανει τα ιδια! Παντως σιγουρα ΔΕΝ ειναι θεμα κομματικης αντιπαραθεσης... Αν αυτη η πρακτικη περι χημικης αναστολης της λιμπιντο στους παιδεραστες συζητιεται σε αλλες χωρες γιατι να μη συζητηθει και στη δικη μας (και ας απορριφθει); Το προβλημα ειναι πως την εφερε προς συζητηση ο Πλευρης; Αν την εφερνε δηλαδη ο Παγκαλος η ο Μανωλης θα ηταν οκ;
 Προσωπικα παντως χαιρομαι και θαυμαζω τις ομορφες κοπελιτσες για αυτο που ειναι. Ομορφα ΠΑΙΔΙΑ!! Και αν ντυνονται πιο προκλητικα, το κανουν για να τραβηξουν τους συνομηλικους τους και να φλερταρουν μαζι τους και οχι  για να το κανουν με 30ρηδες, 40ρηδες και πανω... Εμενα αυτη η σκεψη με αηδιαζει και η δικη μου λιμπιντο παει περιπατο!! Ο παιδεραστης ομως ερεθιζεται σε αυτη την ιδεα και η πρεπει να θεραπευτει μεσω της ψυχιατρικης η με καποιο τροπο να σταματησουν οι ορμες του.. Και αν το θεμα της ηλικιας των 18 η 16 φαινεται λιγο ασαφες σε καποιους, ας σκεφτουν τα θυματα ηλικιας 12, 10 ετων η και μικροτερα...
The most important second of our lives is the last one...

Αποσυνδεδεμένος MakisSRV

• Παλιός
  • Thor the mighty...Other bands play MANOWAR kill
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: 09/12/07, 12:16 »
Ε λοιπόν, σε ένα δημοκρατικό καθεστώς ειναι ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ να είναι μέσα στη Βουλή, την κυριότερη βάση της δημοκρατίας ένα Φασιστικό κόμμα! Ο πλουραλισμός είναι ανάγκη να υπάρχει εννοείται, αλλά όχι να καταχράται!! Γιατί μπάζοντας ένα φασιστικό κόμμα στο θεσμό της δημοκρατίας αυτομάτως την θέτεις σε κίνδυνο και την εκφυλίζεις!!!

Εντάξει,επειδή ο Πλεύρης είναι ψιλολακαμάς δεν σημαίνει οτι και οι υπόλοιποι στο κόμμα είναι το ίδιο,αλλά ούτε και οτι δεν μπορούν να εκφραστούν και σωστές απόψεις από αυτό το άτομο..Μίκα πήγαινε,ψάξε καλύτερα, και μετά κρίνε αν είναι φασιστικό το κόμμα ή όχι,δεν μπορώ να ακούω άλλες τέτοιες μαλ***ες..
Και για να μην διαστρευλώνεται και η άποψη του Πλεύρη,όπως έγραψε και ο παππούς ''Ο κ Πλεύρης δεν ζήτησε κυριολεκτικό ευνουχισμό των παιδεραστών, δηλ εκτομή των όρχεων όπως αναφέρεται στην αρχική δημοσίευση, αλλά φαρμακευτική. Η οποία εφαρμόζεται εδώ και καιρό ούτως ή άλλως σε ανυποψίαστες ομάδες πληθυσμού.''
« Τελευταία τροποποίηση: 09/12/07, 12:39 από MakisSRV »
Ηλεκτρικής κιθάρας μαθήματα παραδίδονται. Ανάλυση Rock/Blues/Metal/Funky τεχνοτροπίας, σύμφωνα με σύγχρονες τεχνικές.Ear training,soloing,αυτοσχεδιασμός.Εκμάθηση θεωρίας.Περιοχές:Aιγάλεω,Νίκαια,Κορυδαλλός,Περιστέρι,Χαιδάρι.

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #68 στις: 09/12/07, 13:55 »

Ε λοιπόν, σε ένα δημοκρατικό καθεστώς ειναι ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ να είναι μέσα στη Βουλή, την κυριότερη βάση της δημοκρατίας ένα Φασιστικό κόμμα! Ο πλουραλισμός είναι ανάγκη να υπάρχει εννοείται, αλλά όχι να καταχράται!! Γιατί μπάζοντας ένα φασιστικό κόμμα στο θεσμό της δημοκρατίας αυτομάτως την θέτεις σε κίνδυνο και την εκφυλίζεις!!!
δεν επιβαλλει φασιστικα της αποψης του το λαος μικα....απλως πετανε κοτσανες οι βουλευτες του...αμα δεν σεβοταν την δημοκρατια η αρμαδα του καρατζαφερη δεν θα εμπαινε καν στην βουλη ;)

otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Why should I sit and sigh...
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: 09/12/07, 16:09 »
 Και ποιος ειναι αυτος που θα κρινει το ποτε γινεται καταχρηση του πλουραλισμου; Οταν καποιοι λενε πως δε θελουν το ΛΑΟΣ στη βουλη (κομμα ψηφισμενο απο τον Ελληνικο λαο) αυτο ειναι φασιστικη αποψη η οχι; Εχω την εντυπωση πως ο φασισμος κυριαρχει στη χωρα μας πολυ πριν το ΛΑΟΣ και τον οποιο Καρατζαφερη η Πλευρη. Εκτος και αν εννοουμε ως φασιστα μονο οποιον μιλα υπερ της πατριδας του η ειναι δεξιος. Εξαιρετικα αφελης αποψη πιστευω.. sorry Mika :)
The most important second of our lives is the last one...

• Παλιός
    • Προφίλ
    • Cuenca's web-place!!!
« Απάντηση #70 στις: 09/12/07, 17:50 »
Παράθεση

Σε πληροφορώ, ότι ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ορίζει ότι η σεξουαλική επαφή με άτομο 15 χρονών και πάνω, είναι νόμιμη, εφόσον δεν είναι εξαναγκασμός!15 Χρονών θεωρείται ότι κάποιος αρχίζει να αποκτάει κάποιες υποχρεώσεις ως πολίτης (π.χ. βγάζει ταυτότητα) και πλέον δεν θεωρείται παιδί. Όποιος το αμφισβητεί ας κοιτάξει τον κώδικα ποινικού δικαίου στα παρα φύση σεξουαλικά εγκλήματα;Νομίζω.Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια και τις πληροφορίες τις έδωσε ο ξάδερφος μου που τελείωσε νομική.

Αποσυνδεδεμένος MakisSRV

• Παλιός
  • Thor the mighty...Other bands play MANOWAR kill
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: 10/12/07, 16:54 »
Και ποιος ειναι αυτος που θα κρινει το ποτε γινεται καταχρηση του πλουραλισμου; Οταν καποιοι λενε πως δε θελουν το ΛΑΟΣ στη βουλη (κομμα ψηφισμενο απο τον Ελληνικο λαο) αυτο ειναι φασιστικη αποψη η οχι; Εχω την εντυπωση πως ο φασισμος κυριαρχει στη χωρα μας πολυ πριν το ΛΑΟΣ και τον οποιο Καρατζαφερη η Πλευρη. Εκτος και αν εννοουμε ως φασιστα μονο οποιον μιλα υπερ της πατριδας του η ειναι δεξιος. Εξαιρετικα αφελης αποψη πιστευω.. sorry Mika :)

+ 1000
Ηλεκτρικής κιθάρας μαθήματα παραδίδονται. Ανάλυση Rock/Blues/Metal/Funky τεχνοτροπίας, σύμφωνα με σύγχρονες τεχνικές.Ear training,soloing,αυτοσχεδιασμός.Εκμάθηση θεωρίας.Περιοχές:Aιγάλεω,Νίκαια,Κορυδαλλός,Περιστέρι,Χαιδάρι.

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: 10/12/07, 18:30 »
Βασικα σε μενα αναφέρεσαι? :P
Γιατί εαν αναφέρεσαι σε μένα μάλλον εχεις πιάσει λάθος το συλλογισμό μου.... :P 

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: 10/12/07, 20:50 »
Παράθεση

Σε πληροφορώ, ότι ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ορίζει ότι η σεξουαλική επαφή με άτομο 15 χρονών και πάνω, είναι νόμιμη, εφόσον δεν είναι εξαναγκασμός!15 Χρονών θεωρείται ότι κάποιος αρχίζει να αποκτάει κάποιες υποχρεώσεις ως πολίτης (π.χ. βγάζει ταυτότητα) και πλέον δεν θεωρείται παιδί. Όποιος το αμφισβητεί ας κοιτάξει τον κώδικα ποινικού δικαίου στα παρα φύση σεξουαλικά εγκλήματα;Νομίζω.Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια και τις πληροφορίες τις έδωσε ο ξάδερφος μου που τελείωσε νομική.

Βρε τον κακομοίρη τον Στέφανο... άδικα τον τρέχανε!
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

• Παλιός
    • Προφίλ
    • Cuenca's web-place!!!
« Απάντηση #74 στις: 11/12/07, 00:03 »
Βασικα σε μενα αναφέρεσαι? :P
Γιατί εαν αναφέρεσαι σε μένα μάλλον εχεις πιάσει λάθος το συλλογισμό μου.... :P 

Vaiking ευφυέστατη τοποθέτηση θα την χαρακτήριζα, αλλά δεν έπιασες αυτό που θέλει να πει η Μίκα! όντως...Μάλλον, εάν κατάλαβα καλά, θέλει να πει ότι δεν είναι κακό που ένα τέτοιου είδους κόμμα μπαίνει στην βουλή, και μάλιστα με περισσότερες έδρες από κάθε άλλη φορά, αλλά το τρομακτικό είναι πώς τέτοιας ιδεολογίας κόμματα γίνονται εκλεκτά από τον λαό! Αφού οι ίδιες οι προγραμματικές τους διατάξεις ναι μεν οφείλουν να είναι αποδεκτές από όλους, στα πλαίσια της δημοκρατίας πάντα, αλλά εδώ βλέπεις ενδεχομένως την παγίδα, ότι οι ίδιες αυτές απόψεις, απειλούν την δημοκρατία και οι λόγοι που το λέω αυτό είναι ευνόητοι πιστεύω.  ;)