Κάτι ειπώθηκε για περιοδεία. Μακάρι δηλαδή γιατί με βλέπω να χαλάω πάλι τα...ευρά μου μεσ'τα κτελ και τα πρακτορεία!
Τώρα, γι'αυτή την προκατάληψη που υπάρχει απέναντι σ'αυτή την συνεργασία, τι να πω κι εγώ η καημένη; Συμβουλεύω μερικούς, μερικούς....γκουχ...γκουχ....Χρήστο...γκουχ....να μην χάσουν μια τέτοια εμφάνιση λόγω του...."Νιόνιου"!!!
Ας δούμε πρώτα το αποτέλεσμα και μετά ας το κρίνουμε με την πάντα υποκειμενική και λειψή οπτική μας.
Ας δούμε τι μπορεί να προσφέρει μουσικά και μόνο μια τέτοια απρόσμενη, για όλους μας θαρρώ, συνεργασία! Αν μας αρέσει καλώς, εαν όχι απορρίπτουμε και προχωράμε!
Μη ψάχνουμε λόγους, αιτίες, αφορμές, φιλοδοξίες γιατί νομίζω θα απογοητευτούμε!
Να πω επίσης ότι τα τραγούδια που θα μας παρουσιάσουν είναι όλα του Θανάση, μουσική και στίχος, ενώ σε όλα η ερμηνεία είναι του Σαββόπουλου. Πολλά από αυτα κινούνται πάνω σε ιστορικά γεγονότα. Επίσης είναι πιθανό να υπάρχει μια διαφορετική εκδοχή της "Σάρα", τραγούδι από την Βροχή Απο Κάτω που άρεσε ιδιαίτερα στο Σαββόπουλο...Τέλος αρκετοι νέοι μουσικοί στην ορχήστρα! Για περισσότερα ρίξτε μια ματιά στην κοιλάδα....
http://www.koiladatwntempwn.gr/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=272&func=view&id=20712&catid=15&limit=6&limitstart=0