Αποστολέας Θέμα: IRON MAIDEN live in Athens (2/8/2008)!!!  (Αναγνώστηκε 88001 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: IRON MAIDEN live in Athens (2/8/2008)!!!
« Απάντηση #50 στις: 29/12/07, 02:33 »
Ψέμματα σου είπανε...

εδώ παίζει και μπάσο:

Υ.Γ. δεν κόβουμε τα off-topic μη σβηστεί κι αυτό...?
Υ.Γ.2. Alchemist φάε τη σκόνη μου!! 8) ;D
« Τελευταία τροποποίηση: 29/12/07, 02:36 από gers »

Αποσυνδεδεμένος Spell@lchemist!

• Ο Γιόκας του Σατανούλη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ουτε καν..
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: 29/12/07, 02:33 »
μα ο eddie δεν ειναι ενα κακο τερας,που μαλιστα ηταν ανθρωπος και πεθανε?πως θα οδηγησει το αεροπλανο των maiden ενας νεκρος? :P

Αυτο λες ρε αδερφε;;; Εδω δεν εχει χερια!!!
ΨΕΥΔΕΣΑΙ!!!ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ
Το Πέπλο του Χθες, Σου Φέρνει Το Σήμερα, Μέσα Απ'τις Στάχτες του Πουθενά...Μήπως Σου Περισσεύει λίγο Ψωμί??

Αποσυνδεδεμένος SneakySneaky

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: 29/12/07, 03:15 »
Για να πω την αλήθεια αν αυτό θα είναι το σετλιστ θα το σκεφτώ πολύ αν θα πάω.  Νιώθω απογοήτευση που δεν θα αφιερώσουν την περιοδεία αυτή αποκλειστικά στα Powerslave,  Somewhere In Time,  Seventh bla bla of bla bla ( ;D),  όπως ήταν αρχικά τα σχέδιά τους (όταν λέω αρχικά εννοώ το 2005 που ξεκίνησαν την πρώτη "ιστορική" περιοδεία τους).  Μου δίνουν την εντύπωση ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη στα δημιουργήματά τους.  Δλδ τι νομίζουν?  Ότι τους αγαπάμε μόνο για τα Wrathchild και Run to the Hills???  Πρέπει να τα παίζουν κάθε φορά ρε γμτ?  Δεν λέω καλά είναι,  αλλά προσωπικά θεωρώ ότι άλλα τραγούδια τους είναι σαφώς καλύτερα απ' αυτά.  Υποτίθεται εξάλλου ότι με την περιοδεία αυτή θα "αναπολήσουν/με"  τους παλιούς εκείνους καιρούς.  Τότε όμως έπαιζαν και το Caught Somewhere in Time,  και το Infinite Dreams (έλεος,  πώς γίνεται να μην το παίξουν αυτό τώρα???),  το Moonchild και πολλά άλλα.  Αυτό το θεωρούσα κάτι δεδομένο.  Αυτό που δεν θα περίμενα και θα θεωρούσα μεγάλη μαγκιά αν το έκαναν,  είναι αν έπαιζαν κομμάτια που δεν έπαιξαν τότε (πχ Only The Good Die Young  ::)).

Ένας δεύτερος παράγοντας που με αποτρέπει απ'το να πάω είναι οι τιμές της DIDI.  Ή μάλλον για να είμαι ακριβής,  ο διαχωρισμός του χώρου σε κατηγορίες.  Με συγχωρείτε για την έκφραση,  αλλά αυτό είναι απλά και όμορφα πουστιά.  Μεγάλη πουστιά.  Εγώ πηγα το 2005 στο Τera Vibe για Μειντεν και τότε έχοντας πληρώσει το ίδιο εισιτήριο με όλους στεκόμουν εκεί που είναι τώρα η κατηγορία των 80 γιούρων.  Να υποθέσω ότι έχει υπάρξει κάποια αναβάθμιση του χώρου???  Έλεος.

Όπως και να'χει θα περιμένω να γίνουν οι πρώτες συναυλίες ώστε να μάθουμε το πραγματικό σετλιστ και τότε θα δούμε. 

Αποσυνδεδεμένος TheVrachnoprofiter

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: 29/12/07, 09:34 »
Για να πω την αλήθεια αν αυτό θα είναι το σετλιστ θα το σκεφτώ πολύ αν θα πάω.  Νιώθω απογοήτευση που δεν θα αφιερώσουν την περιοδεία αυτή αποκλειστικά στα Powerslave,  Somewhere In Time,  Seventh bla bla of bla bla ( ;D),  όπως ήταν αρχικά τα σχέδιά τους (όταν λέω αρχικά εννοώ το 2005 που ξεκίνησαν την πρώτη "ιστορική" περιοδεία τους). 

Βασικά ποτέ δεν είπαν ότι δεν θα τα συμπεριλάμβαναν. Βλέπεις, μέσα στα άλμπουμ για τα οποία γίνεται η περιοδεία είναι και το Live After Death, το οποίο έχει κομμάτια και από παλαιότερους δίσκους. Όχι ότι αυτό τους δίνει άφεση αμαρτιών βέβαια, και εγώ θα προτιμούσα περισσότερα κομμάτια από την "Golden Era" παρά τα χιλιοειπωμένα...
Really don't mind if you sit this one out...

http://vromikopsomi.wordpress.com/
http://www.passa-tempo.gr/

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: 29/12/07, 13:01 »
Βασικά ποτέ δεν είπαν ότι δεν θα τα συμπεριλάμβαναν. Βλέπεις, μέσα στα άλμπουμ για τα οποία γίνεται η περιοδεία είναι και το Live After Death, το οποίο έχει κομμάτια και από παλαιότερους δίσκους. Όχι ότι αυτό τους δίνει άφεση αμαρτιών βέβαια, και εγώ θα προτιμούσα περισσότερα κομμάτια από την "Golden Era" παρά τα χιλιοειπωμένα...
Όντως σ'αυτό έχεις δίκιο.  Θυμάμαι κι εγώ ότι αυτό έλεγε ο Ντικινσον στις συνεντεύξεις του.  Απλά επειδή το θεωρούσα χαζό να συμπεριλάβεις το live στα άλμπουμ της Golden Era και το έλεγε κι ο Dickinson,  που δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο άτομο όταν περιμένεις τέτοιου είδους πληροφορίες  :P,  το παράβλεπα.

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: 29/12/07, 14:20 »
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση. Αξιζουν οι Μειντεν χωρις τον Μπρουσε?
Μπα για αυο λεω να μην παω..Ασε τωρα που ακουσα οτι φευγει κ ο μπασιστας και θα παρουν ενα sessiona!! :o
Συμφωνω με sneaky sneaky!Ρε παιδια caught somewhere in time,stranger in a strange land,sea of madness..Το powerslave τουλαχιστον το παιζουν?δεν ειδα..
Το Moonchild? ???το seventh αυτη την ανεπαναληπτη κομματαρα? >:(..Απογοητευση..Ομως ειναι μειντεν απογοητευση.Δηλαδη και με αυα που θα παιξουν δεν εχω κανενα προβλημα.Με την τιμη επισης εχω προβλημα. :PΕπισης εγω θα πρω εισητηριο αχες καλοκαιριου σιγα μην τρεχω απο τωρα.Να εξαντληθουν στην ΕλΛΑΔΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ γιατι η ντιντι θα δωσει οσα εχει..δν εχει σημασια ποσους χωραει..στο τελος θα τελειωσουν τα εισητηρια και θα τα δινει σε χειρογραφα χαρτακια :P
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος George_JimMorrison

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Η εκδικηση μας θα ειναι το γελιο των παιδιων μας..
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: 29/12/07, 14:57 »
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση. Αξιζουν οι Μειντεν χωρις τον Μπρουσε?
Μπα για αυο λεω να μην παω..Ασε τωρα που ακουσα οτι φευγει κ ο μπασιστας και θα παρουν ενα sessiona!! :o

Καλα εφυγε ο Dickinson;;;;;; ΠΟΤΕ;;;;; Δεν παιζει ρε μαγκες

Και δεν παιζει με τιποτα (αλλα με τιποτα ομως) να φυγει ο Harris! Ειναι σαν να φυγει ο Jagger η ο Richards απο τους Stones....Ποιο ευκολο ειναι να γινει πολεμος Ελλαδα-Μοζαμβικη παρα να φυγει αυτος.... 
...Lend me your ears and i will sing you a song and i 'll try not to sing out of key...
..oh i get by with a little help from my friends...

• Ο Γιόκας του Σατανούλη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ουτε καν..
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: 29/12/07, 15:06 »
ναι,πιθανοτατα ο Ozzy(ακουσον ακουσον,τα χω ξαναπει  ;)) θα αντικαταστησει τον Bruce..ισως για το Fear Of The Sun?(επικειμενος τιτλος του νεου album..)θα δειξει παιδες...
Το Πέπλο του Χθες, Σου Φέρνει Το Σήμερα, Μέσα Απ'τις Στάχτες του Πουθενά...Μήπως Σου Περισσεύει λίγο Ψωμί??

Αποσυνδεδεμένος Mrs Brightside

• Illusion User
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ...as we kiss goodbye the sun sets...
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: 29/12/07, 15:09 »
Λοιπόν παίδες, αφήστε τα κουλά!  :P

Ο Μπρους θα είναι κανονικά στην περιοδεία...  ;DΈχω βάσιμες και διασταυρωμένες υποψίες... ;D

Άλλωστε, χωρίς τον Μπρους οι Μέιντεν είναι ένα τίποτα...  ::)
...when the hardest part is over we'll be here and our dreams will break the boundaries of our fear...

http://www.facebook.com/TheKillersGreekFanClub
https://www.facebook.com/killersnerdia

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: 29/12/07, 15:14 »
Λοιπόν παίδες, αφήστε τα κουλά!  :P

Ο Μπρους θα είναι κανονικά στην περιοδεία...  ;DΈχω βάσιμες και διασταυρωμένες υποψίες... ;D

Άλλωστε, χωρίς τον Μπρους οι Μέιντεν είναι ένα τίποτα...  ::)

Ε καλα τωρα...
Δηλαδη τα πρωτα δεν σου αρεσαν καθολου;;
...Lend me your ears and i will sing you a song and i 'll try not to sing out of key...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: 29/12/07, 16:24 »
μα ο eddie δεν ειναι ενα κακο τερας,που μαλιστα ηταν ανθρωπος και πεθανε?πως θα οδηγησει το αεροπλανο των maiden ενας νεκρος? :P

Αυτο λες ρε αδερφε;;; Εδω δεν εχει χερια!!!
ΨΕΥΔΕΣΑΙ!!!ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ

Αυτα ειναι στημενη φωτο των Maiden!! Ο κανονικος Eddie ειναι ενα κεφαλι μονο χωρις σωμα!! ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ!!!!! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ EDDIE!!! :P :P :P :P ::) ::) ::)

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: 29/12/07, 16:26 »
ναι,πιθανοτατα ο Ozzy(ακουσον ακουσον,τα χω ξαναπει  ;)) θα αντικαταστησει τον Bruce..ισως για το Fear Of The Sun?(επικειμενος τιτλος του νεου album..)θα δειξει παιδες...

Τίιιιι??????????????????????????????
ΟΧΙΙΙΙΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟ!! Ε όχι να πάρει ο ozzy στους ΜΑΙDEN!! This is blaspheme!!This is madness!!!!!!!! >:( >:( >:( :-\ :-\ :-\

Αποσυνδεδεμένος TheVrachnoprofiter

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: 29/12/07, 16:35 »
Παράθεση από: George_JimMorrison link=topic=58053.msg459537#msg459537
Αυτα ειναι στημενη φωτο των Maiden!! Ο κανονικος Eddie ειναι ενα κεφαλι μονο χωρις σωμα!! ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ!!!!! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ EDDIE!!! :P :P :P :P ::) ::) ::)

Μα ποιος στα λέει αυτά τέλος πάντων; ???

Όσον αφορά τις μεταγραφές, άκουσα ότι ο Β. Παπακωνσταντίνου θα αντικαταστήσει τον Nicko στη drums (ώστε να μη φανεί η διαφορά, αφού έχουν παρόμοιες μύτες) και ότι στη θέση του Gers θα έρθει η Εβελίνα Παπούλια που και εμφανώς ομορφότερη είναι, και χορεύει καλύτερα, και κιθάρα δεν ξέρει να παίζει (χοχοχο).  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: 29/12/07, 16:51 από TheTr00p3r »
Really don't mind if you sit this one out...

http://vromikopsomi.wordpress.com/
http://www.passa-tempo.gr/

• Ο Γιόκας του Σατανούλη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ουτε καν..
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: 29/12/07, 16:40 »

ΟΧΙΙΙΙΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟ!! Ε όχι να πάρει ο ozzy στους ΜΑΙDEN!! This is blaspheme!!This is madness!!!!!!!! >:( >:( >:( :-\ :-\ :-\
;D ;D ;D ;D ;D ;D

• Illusion User
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: 29/12/07, 17:17 »

This is Spartaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!  ;D ;D ;D :P :P :P
...when the hardest part is over we'll be here and our dreams will break the boundaries of our fear...

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: 29/12/07, 17:25 »
Παρτα

Παιδες επειδη το ξεφτυλισαμε το θεμα, ο Μπρουσε θα παιξει τελικα?

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: 29/12/07, 17:28 »
Όχι,  τον προέλαβαν μόνο για να πιλοτάρει το αεροπλάνο.  Σωφέρ τον έκαναν  ;D.  Και μην ακούω αηδίες.  Τα φωνητικά αναλαμβάνει από 'δω και πέρα ο Smith.  Μάλιστα θα παίξουν και το Reach Out  :P.
« Τελευταία τροποποίηση: 29/12/07, 17:33 από SneakySneaky »

• Ο Γιόκας του Σατανούλη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ουτε καν..
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: 29/12/07, 17:32 »
Όχι,  τον προέλαβαν μόνο για να πιλοτάρει το αεροπλάνο.  Σωφέρ τον έκαναν  ;D.  Και μην ακούω αηδίες.  Τα φωνητικά αναλαμβάνει από και πέρα ο Smith.  Μάλιστα θα παίξουν και το Reach Out  :P.
τραγουδαρα!τωρα που μου το θυμισες κατσε να ανοιξω το eddies case με τις ιστοριες του μεσα και να τ ακουσω!:)

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: 29/12/07, 17:36 »
Μα είναι δυνατόν να μην το παίξουν?  http://youtube.com/watch?v=61LX_g6S4xY

• Illusion User
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: 29/12/07, 17:45 »
Νταξ παιδιά πέρα από την πλάκα, ας μην το ξεφτιλίζουμε!!!  8)

Τελικά θα παίξει ο Μπρους; ??? ???

Και μην πει κανένας "θα τον έχουνε να κουβαλάει τα μόνιτορς" ή "ναι, θα είναι στην περιοδεία ως αμπιγιέζ" κ.λπ.   ::) ::) ::)

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: 29/12/07, 17:56 »
Πραγματικά δεν κρατηθηκα.....!! :P ;D ;D

Θα τον έχουνε να κουβαλάει τα μόνιτορς αλλά μπορεί να κάνει και χρέη αμπιγιέζ....!!! ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Χάρης(DJ Ha)

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: 29/12/07, 18:07 »
Ρε παιδια μην το γ**άτε το θεμα.Ελεος πια... >:( >:(
Ακομα κ δω ρε πού**η μου... :-\

Λοιπον για να τελειωσει εδω "το ψάρεμα"...
Ο Bruce Dickinson ειναι ο τραγουδιστης των Ιron Maiden,
θα τραγουδισει κατα την διαρκεια της περιοδειας
και θα πιλοταρει κ το αεροπλανο της περιοδειας, γιατι ειναι μαγκας...

ΤΕΛΟΣ. ;D ;D ;D

Τσαντιζομαι μονο κ μονο, επειδη, επι μια σελιδα, γραφετε χαζομαρες. ::)
Αν θελετε να ποσταρετε για να ανεβουν τα μηνυματα σας ,καντε στην "Διασκεδαση"
ή εδω, αν εχετε να πειτε κατι επι της ουσιας ομως. ;)

Δεν λεω, κ γω χαβαλες ειμαι, αλλα το παραξηλωσαμε... ::)
http://www.myspace.com/operationmix
MUSIC IS MY WIFE! (Harris Copyright 2001)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: 29/12/07, 23:47 »
Παράθεση από: George_JimMorrison link=topic=58053.msg459537#msg459537

Μα ποιος στα λέει αυτά τέλος πάντων; ???

Καπου ειχα διαβασει οτι το ονομα Eddie το πηραν απο ενα ανεκδοτο που κυκλοφορουσε εκεινη την εποχη στην Αγγλια, με ηρωα ενα παιδι που ειχε γεννηθει χωρις σωμα και ηταν μονο το κεφαλι και το ελεγαν Eddie... γι αυτο το λεω. Δεν ξερω αν ισχυει οντως....

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: 29/12/07, 23:51 »
Για να λυθεί και το μυστήριο, υπάρχει κανονικότατη αναφορά στη Wikipedia:

The original Eddie was just a theatrical mask. It can be seen in the band photos on the first album and on the "Running Free" single picture sleeve. It was a face right next to the band's logo. It was connected to a pump that would eject various kinds of liquids, from food dye to paint, and would drool over Doug Sampson who was the drummer at the time. Fans would also try to throw things into the mouth at gigs.

Eddie's full name is Edward The Head (Edward T.H–– the remainder of his surname is hidden by a clump of soil on the Live After Death cover.) Other plays on Eddie's name can be seen in the Video Game (based on him) Ed Hunter. The name originates from the following old joke:

Eddie the head was born with no body, no arms and no legs. All he had was a head. But despite this major birth defect his parents still loved him very much. So on his sixteenth birthday his parents found a doctor that could surgically give Eddie a body. When the parents got home they couldn't wait to tell him that he could finally have a body and be like other normal people. They go home really excited and say "Have we got a surprise for you. It's the best present ever!" and Eddie says "Oh no, not another f**k**g hat!"

The above story is also told by drummer Nicko McBrain in the first CD of The First Ten Years singles collection. Here's how it's told by Nicko:

"Eddie was very unfortunate. He was born without a body. So nevertheless his parents loved him dearly, and took him home, and placed him on a mantlepiece one day. Well, his family gave him lots of love and attention, and he always got loads of presents on his birthday, kind of...*augh*...blowing things and, an axe and all that kind of stuff. *Weaugh*, I mean...anyway, one year he was about sixteen, and the hospital contacted his parents and they said to them..um..they said 'look..uh, due to modern technology and all those good things that we can do with, you'now, all this stuff nowadays, we're now.. we're now able to build Eddie a body'. So, with this his parents, they were so excited, they couldn't believe it. And they couldn't wait to tell Eddie, I mean this is it you know, 'Eddie's gonna have a body' *weehaa*. However, as it..as it was..um.. close to his birthday, they decided to tell the doctors to go ahead and build his body. And then they would surprise him, and, you know, it weren't far from his birthday *whispering*, *good birthday present*. Two weeks later, THE BIG DAY ARRIVED!!. YES, Eddie's birthday, so his parents goes up to 'im, and they kinda walk up to the mantlepiece, " 'ello Eddie, how ya doin' "."This year is gonna be the best birthday yet"."Have we got something for you, such a wonderful present". And his Mom's goin' all, "Oh goodness Eddie, we're so pleased". And Eddie's Goin' "*Augh* Oh no", said Eddie, "Not another f**k**g hat!!!". (*Hahahahaha*, Oh, the whole thing's so funny, it is it's pretty good i'nt it.) "

Iron Maiden gave the name "Eddie" to that mask. The character Eddie was created by Derek Riggs. In the artwork to the single Running Free, a silhouette of a large, skinny zombie-like creature can be seen. When the band was looking through potential artwork for their first album, they came across the artwork by Derek Riggs that would eventually become the artwork for the self-titled album. The band liked it, and felt that it was what the silhouette actually looked like.

The artwork for the second album, Killers, was also an original Riggs painting before he started creating bespoke album covers from The Number of the Beast onwards. Derek Riggs claimed - in the Maiden documentary 12 Wasted Years - that the design for Eddie the cartoon was based on (what was supposedly) a Japanese head he saw on a television documentary, hanging on the side of a burned out Japanese tank from the Battle of Guadalcanal, (Matanikau River engagement), October 24, 1942.

It has been hypothesised that Eddie is an alias of Benjamin Breeg, featured in the song "The Reincarnation of Benjamin Breeg"[1] from the latest album, A Matter of Life and Death.

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: 30/12/07, 00:15 »
Ξέρει κανείς πότε γίνεται η πρώτη συναυλία του τουρ για να μάθουμε και αν θα παίξουν τελικά το infinite dreams?