Προχθες ενας φιλος μου πηρε τον 5:50 combo, 1x12". Εχω μια γνωμη λοιπον να σου δωσω:
Δεν ξερω αν τον εχεις ακουσει απο κοντα αλλα αν τον εχεις ακουσει απ youtube κ αλλα τετοια δεν εχει καμια σχεση!ειναι 1000 φορες καλυτερος! Τον εχω ακουσει λοιπον γυρω στη 1 ωρα με μια strat με μονους μαγνητες. Παρα παρα πολυ γεματος ενισχυτης σε καθε συχνοτητα, οχι τοσο hi gain οσο πχ. ενας engl. αλλα σε καμια περιπτωση vintage ηχος εννοειται. Πολυ ευελικτος, πολυ καλα καθαρα, 4 modes συνολικα, 2 eq. και 2 contour, 1 για καθε καναλι. Ο διακοπτης για τα 5w. εχει νοημα, μειωνει πρωτα ομως τον ογκο και μετα την ενταση. Κοινως ειναι αποτελεσματικο για σπιτι, αλλα δεν ειναι δυνατον να εχει τον ιδιο ογκο βεβαια. Επισης για μια ηχογραφηση τα 5watt παλι εχουν ενδιαφερον, καθως αλλαζει το eq. απο τα 50 στα 5: μειωνονται καπως τα μεσαια, αρα πιθανον εχεις εναν λιγο διαφορετικο ηχο να επιλεξεις.
Κατασκευαστικο μειονεκτημα που βρισκω: το footswitch που σου δινει δεν εχει τη δυνατοτητα επιλογης και των 4 modes του ενισχυτη. Πρεπει να επιλεξεις μια απ τις 2 στο πρωτο καναλι, 1 απ τις 2 στο δευτερο και να αλλαζεις μεταξυ αυτων. Ομως αυτο ισως λυνεται βαζοντας 2 διπλα footswitch (δεν το δοκιμασε ο φιλος μου ακομα).
Τωρα, αν αξιζει για τα λεφτα του, αν ταιριαζει στο ειδος που θελεις κλπ. ειναι υποκειμενικα, κ δεν εχω ουτε εμπειρια να δωσω συμβουλη. Εγω τον ακουσα απο blues μεχρι hard rock, δυστυχως οχι με διπλους για να δω ποσο πιο "hi gain" μπορει να γινει (αλλα σιγουρα θα γεμιζει πιο πολυ ακομα), και ηταν πολυ ομορφο κ γλυκο το ηχοχρωμα του.
Επισης αλλη εμπειρια απο boogie δεν εχω!Εχω απο αλλους combo 50w που εψαχνα προσφατα για εμενα
(engl screamer (αυτον εχω), laney, vox, marshall, randall)
Αρα, γραφω σχολια γιατι νομιζω οτι δεν ειναι ενας ενισχυτης που απλα σ αρεσει η δεν σ αρεσει, αλλα ειναι κατι που θα σου δωσει σιγουρα καποια πραγματα σ αυτα τα ειδη μουσικης, κ το θεμα ειναι αν σε καλυπτει.