Οι ενισχυτές αυτές μου φαίνεται ότι έχουν αναφερθεί ξανά στο φόρουμ. Επειδή όμως υπάρχουν εξελίξεις και με το NAMM '08, αλλά βλέπω και γενικότερα μια (ευχάριστη) τάση προς μικρότερους ενισχυτές, ιδού τι ετοιμάζουν οι παλαβοί της Blackheart Eng.
http://www.blackhearteng.com/Ο πιο ενδιαφέρον για τους περισσότερους θα είναι φυσικά ο Little Giant, ο οποίος είναι παρόμοιος με τον Epi Valve Jr,
αλλά με
πολλές βελτιώσεις. Ανάμεσα σε αυτές, πλήρες eq, stand by, επιλογή τριόδου/πεντόδου αλλά και αντιστάσεις 1ΜΩ στο signal path και 4-5ΜΩ στους μετασχηματιστές. Όσοι τον είδαν/άκουσαν, λένε ότι είναι αισθητά καλύτερος και πιο ευέλικτος από τον Valve Jr. Η τιμή του στην Ευρώπη? Κοιτάξτε στον Τόμαν, τον έχει ήδη στον κατάλογο!!
Πολύ ενδιαφέρον είναι ότι ο συγκεκριμένος βγαίνει και με matched καμπίνα (πιθανώς η ίδια με τον Επιφον, με το Εμινενς μεγάφωνο) αλλά και combo με 1Χ12", σε πολύ ενδιαφέρουσα τιμή!
Και τα άλλα προϊόντα της εταιρείας είναι άξια λόγου. Υπάρχει ένα λαμπάτος 1W (!!!!) που έχω κάποιες υποψίες για το ποια τελική λυχνία χρησιμοποιεί καθώς και το κύκλωμά του... πολύ καλή ιδέα! Επίσης, ένας 15W ενισχυτής στα πρότυπα του Orange Tiny Terror, κλπ. Και αυτός βγαίνει σε combo και μάλλον η τιμή του θα χτυπήσει τους πιο φτηνούς της αγοράς, όπως οι Laney και Vox.

Μέχρι και 4Χ12" βγάζουν τα άτομα!

Αν ήμουν στο ψάξιμο για κάποιον μικρό ενισχυτή πάντως, θα περίμενα να δω και αυτούς, πριν αποφασίσω.