Θα στο πω απλά και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ....
1)Οσο αφορά την υποσταση μου στο forum εδω...δεν ξέρεις τι σου γίνεται...πραγματικά και αντικειμενικά....Και καθώς είσαι καινούριος καλύτερα θα ήταν να μην το σχολίαζες με το παιδιάστικο σου ύφος και λόγια...
α)Είμαι μέλος από το 2004 και έχω 272 posts...ΑΝ, λέω ΑΝ ήξερες τι σου γινόταν θα έβλεπες ποσα posts έχουν μέλη με αντίστοιχη "αρχαιότητα" και δε θα πέταγες ότι σου κατέβαινε....
β)ΑΝ, λεω ΑΝ ήξερες τι σου γινόταν και το μυαλό σου δεν ήταν τόσο μικρο, πικρόχολο, περιορισμένο και επιθετικό θα έμπαινες στον κόπο πριν εξαπολύσεις την επίθεση σου να δεις 2 πράγματα για τον "αντίπαλο"....μπορείς πάρα πολύ εύκολα να ρίξεις μια ματιά σε ΟΛΑ μου τα post και θα δεις απο το μεγεθος τους και το περιεχομενο τους αν είχα ποτέ τίποτε να πω και που το έλεγα...Post-oθηρία δε κάνει κάποιος όπου παρακολουθεί μια συζήτηση και λέει τη γνώμη του και τις εμπειρίες του ΑΛΛΑ αυτός που postαρει μια λέξη...έτσι γιατι ο εγωισμός του δε τον αφήνει να πει το "ΟΚ" μόνος του ...μπορείς να μου πεις σε τι ακριβως εξυπηρετούσε το πιο πάνω post σου? Αν κάποιος ήθελε να διαβάσει για το θέμα που είναι "Το μπάσο στη μίξη" και να πάρει ιδέες, με το να διαβάσει το "...το καταλάβαμε..." τι ακριβώς μαθαίνει πάνω στο θέμα? Αυτή είναι η αποψη σου ή απλά ότι σου κατέβηκε εκεινη την στιγμή? Γιατί αυτό ήταν...
Μόνος σου είπες το forum είναι για να λες γνώμες και όχι ότι σου κατέβει...
Και πάμε στο...
2)Ότι "μου" κατέβει....δε ξέρω με τι μουσική ασχολείσαι...αλλά θα προτρέξω για να πω, όχι με αυτή που ασχολούμαι εγώ....Σωστή τεχνική ΔΕΝ υπάρχει....υπάρχουν γενικοί κανόνες τους οποίους καλά θα κάνεις να υπάκους για να μην εκνευρίσεις τον ακροατή...αλλά ο καθένας κάτι ότι αρέσει στα αυτιά του....
Έχεις ακουστά στα doubletracking? Δε θα πω "σίγουρα όχι" αλλά σκέφτομαι πως μάλλον δεν είσαι οπαδός της τεχνικής και σίγουρα δε βρίσκεις χρήση σε αυτά που κάνεις....
Δε θα πω περισσότερα πάνω στο θέμα γιατί, άλλοι τα λένε καλύτερα και μπορείς να πας σε μια σελίδα που λέγεται
www.google.com να γράψεις αυτό το πράγμα και ένας νέος κόσμος θα ανοιχτεί μπροστά σου...κύριως απο την άποψη του ότι θα πας πιο κοντά στο να καταλάβεις πως δεν υπάρχει manual για την μουσική παραγωγή όπως επίσης δεν υπάρχει και κανόνας....
Επίσης ξέρω πολύ καλά πως επαγγελματίας δεν είμαι αλλά ξέρω επίσης πως τα αποτελέσματα που έχω τον τελευταίο καιρό που ασχολούμαι (όσο ασχολούμαι) ΣΙΓΟΥΡΑ είναι καλύτερα απο ορισμένα που έχω ακούσει για τα οποία κάποιος ΠΛΗΡΩΣΕ.....
Και γενικά να σου πω την αλήθεια με ενόχλησε παρα πολύ το ύφος και η στάση σου καθώς βλέπω πως είσαι καινούριος στο forum...πως θα σου φαινόταν εσένα να ερχόταν κάποιος στην "παρέα" σου και να άρχιζε τις επιθέσεις χωρίς να τον ξέρει κανείς και χωρίς αυτός να ξέρει κανέναν....Εμένα πάντως ....όχι καλά...
Οπότε θα πρότεινα να μαζέψεις λίγο τα νεύρα σου και να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που πιστεύεις εσύ προσπαθώντας να περιορίσεις λίγο τον εγωισμό σου....
Καλή σου μέρα και καλά μυαλά...