Γεια χαρά σε όλους.
Όταν ο φίλος Arg0 παραπάνω μου ανέφερε τον Demetrio Stratos πριν από 5 χρόνια δεν θα μπορούσε να φανταστεί πόσους ασκούς του Αιόλου θα άνοιγε, ούτε πόσο θα τον ευγνωμονoύσα ες αεί. Είχα μεν και παλιότερα ακούσει για τον Stratos αλλά δεν είχα δώσει τόση βάση όσο έπρεπε. Από το πρώτο όμως μου μήνυμα και την απάντηση του Arg0, έκτοτε το ισχυρό μου ενδιαφέρον για το έργο του Stratos με έκανε να ερευνήσω όσο μπορούσα τον Μεγάλο αυτό δημιουργό, προσπαθώντας παράλληλα να ενημερώσω όπως μπορούσα το ελληνικό κοινό για την αξία αυτού του έργου και ανθρώπου.
Έτσι, μετά από 5 χρόνια έρευνας, μετάφρασης, διασταύρωσης κλπ κατάφερα να ολοκληρώσω ένα εκτενέστατο αφιέρωμα στον Μεγάλο Demetrio Stratos, πιθανόν ότι εκτενέστερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο. Το αναρτώ εδώ για τους όλους τους φίλους που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τη ζωή και το έργο του.
http://arismanouras.blogspot.gr/2012/03/demetrio-stratos.htmlΣτην περίπτωση που δεν ανοίγει το λινκ, θα βρείτε το άρθρο στην κατηγορία "Έρευνα".
Νιώθω σαν να κλείνει ένας κύκλος αυτή τη στιγμή

Πριν 5 (ή πόσα) χρόνια καθόμουν όπως τώρα σ' ένα PC και αναρτούσα την απορία μου για να με βοηθήσουν οι φίλοι από εδώ, σαν τόσες φορές. Μερικά χρόνια μετά ολοκληρώνω την έρευνά μου και την αναρτώ εδώ, πάλι καθισμένος σ' ένα PC, σαν τότε.
Arg0, σ' Ευχαριστώ Πάρα Πολύ. Ένα τυχαίο σχόλιό σου στάθηκε η αφορμή γι' αυτή την έρευνα και δημοσίευση. Στην αφιερώνω, όπως βέβαια και στον Μεγάλο Demetrio Stratos.
Με εκτίμηση.