Λοιπον η κατασκευη ειναι γελοια , στοιχιζει κανα 10ευρω (εφοσον εχεις τα εργαλεια) γινεται σε 10 λεπτα κ δεν προκειται να ξαναχασετε ποτε κανενα χτυπημα , τερμα τα διπλοτριγκρισματα , γρηγορο στησιμο , 100% λειτουργικα...
προλαβαινετε δν προλαβαινετε να πουλησετε τα τριγκερς σας πριν μαθευτει λολ...
εγω τα πουλησα παντως...
Εργαλεια κ Υλικα:
κολλητηρη , κανα μετρο καλωδιο ηχειων (μπορειται να χρησιμοποιησεται κ πολλα αλλα φυσικα) , 2 πιεζος (τα βρισκετε σε καταστημα ηλεκτρονικων κ δν θελουμε πιεζο μπαζερ σε κουτι αλλα μονο το πιεζο,ε αμα βρειτε μονο πιεζο μπαζερ δλδ σπαστε το πλαστικο κ παρτε το πιεζο αρκει να μην περιεχει κανα ολοκληρομενο μεσα) , 2 κοπανους (δοκιμασμενο σε ταμα κοπανους κ πεαρλ, θα δειτε γιατι προτιμουνται αυτοι), 2 jack females , 2 καλωδια jack , αυτα.....
Οδηγιες:
βημα 1
ξεκολλαμε απο τους κοπανους το beater (ειτε ειναι rubber,felt η wood) , το δικο μου σπιτι ειναι rubber ασχετο

k παιζω με axis a longboards παλι ασχετο

ααα κ ξεκολλανε ευκολα μην τα φοβαστε
επισης τα πιεζο που θα παρετε να χωρανε φυσικα στον κοπανο μην παρετε κανα θηριο...
βημα 2
κολλαμε στο πιεζο το καλωδιο ηχειων που εχουμε (τη μια ακρη) κ βαζουμε το ενα καλωδιακι (2 καλωδια εχει ενα μαυρο κ ενα κοκκινο) στην χρυση επιφανεια του πιεζο κ το αλλο το κολλαμε στο ασπρο (προσοχη μικρη κολληση οχι κανα τερας κ δεν μπορειτε να βαλλετε τον beater μετα...
βημα 3
κολλαμε το πιεζο στον κοπανο που ειναι κενος αφου εχουμε βγαλει τον beater...χρησιμοποιειστε κολλα πλαστελινη φοβερη κ κανει 5 ευρω κ φτανει για πολλες φορες...
βημα 4
μετα κολληστε τον beater πισω στον κοπανο παλι δλδ πανω στο πιεζο ουσιαστικα που το χετε κολησσει απο πριν πανω στον κοπανο...
βαλτε οση κολλα χρειαζεται , πιεστε καλα κ μετα αφηστε το να στεγνωσει...εγω το αφησα κανα 10ωρο κ ηταν κομπλε...αλλα νομιζω η οδηγιες
κανα 2ωρο δν θυμαμαι...
βημα 5
κοληστε με το κολλητιρη τωρα την αλλη ακρη του καλοδιου στο female jack που εχετε...
βημα 6
συνδεστε τα jack sta female jacks k απο κει στο module sas...ε κ ανοιξτε το με κλειστο δεν παιζει

...
βημα 7
φτιαξτε τις ρυθμισεις (ευαισθησια κτλ κτλ κτλ)
βημα 8
Ειστe ετοιμοι

οτι λαθως εχω γραψει συγχωρεστε γιατι το γραφω με 39 πυρετο

...κ γι αυτο το γραφω εξαλλου γιατι δν εχω τι να κανω σπιτι

xasma999@hotmail.com το μαιλ μου αλλα σας παρακαλω μην μ στελνετε κ μην με κανετε add γιατι εχω ελαχιστο χρονο...οι οδηγιες ειναι πολυ ευκολες...μονο οποιος εχει σοβαρο προβλημα να στειλει...
thanks
George
www.myspace.com/blast_the_planetps ολοι οι ντραμμερς κ οχι μονο θα καταλαβουν ποσο ποιο ανωτερο ειναι απο τα ετοιμα τριγκερς στο εμποριο...νυχτα με τη μερα...
περιμενω σχολια κ παραλλαγες
spread the knowledge /m/
η ιδεα ξεκινησε απο αυτα τα παλικαρια οποτε οι δοξα σε αυτους...
http://www.chaosstar.net/pedal.html