δεν πιστεύω πως χάνει καμιά αξία...
η κιθάρα είναι το όργανο που ξέρουμε όλοι μας...
τώρα...πως θα τη χρησιμοποιήσει ο καθένας για να παράξει ήχο είναι δικό του θέμα...
αν εννοείς πως ξεφεύγει από το παραδοσιακό της παίξιμο ναι....
αλλά κάτι τέτοιο θα είπανε κ οι κλασσικοί κιθαρίστες όταν άκουσαν για πρώτη φορά distortion...
ούτε το να βάζεις την κιθάρα στα πόδια και να παίζεις μόνο με τάπινγκ έχει να κάνει με τον παραδοσιακό τρόπο αλλά δεν βγάζουν καταπληκτική μουσική??
Κοίτα δεν έχεις καθόλου άδικο απλά όντος εννοώ ότι ξεφεύγει από το παραδοσιακό παίξιμο!
Το distorsion πιστεύω ότι ήταν κάτι τελείως καινούργιο ενώ αυτο είναι σαν να πέζεις κλαρίνο απο την κιθάρα. Ουσιαστικά βάζεις ένα όργανο μέσα σε ένα άλλο! Π.χ είναι σαν σε ένα συγρότημα να μην υπάρχει drummer, και να έρχετε ένας τυπάς με ένα midi Guitar Synth και να πέζει drums από την κιθάρα! Δν είναι και τόσο ωραίο δλδ.
Τεσπα δν είναι εκεί το θέμα.....το μηχάνημα σαν πρωτοτυπία είναι πολύ καλό και κάνει μεγάλη εντύπωση, απλά κατα προσωπική ταπεινή άποψη δν νομίζω να γίνει γρήγορα αποδεκτό στο χώρο της κιθάρας! Χωρίς βέβαια να ποκλείω και το αντίθετο! Θα δείξει εν καιρό!

Αλλά εμένα μου χάνει την αξία της η κιθάρα βάζοντασ τέτιο μηχάνημα πάνω! Πάντως θέλω να το δοκιμάσω οπωσδήποτε γτ είναι πρωτότυπο!!!
Vlepeis to klarino na einai ftiniariko??? (kane klik) 
0χα0χα0χ0αχ0α0χ0αχ0α0χα0
Τα βάζουμε μισα μισα να πάρω εγώ το 1 και εσύ το άλλο???

Βασικά άστο, πάω να πάρω κανα αυτοκίνητο καλύτερα :

Ακου εκει 10000 ευρώ το real price! Ουστ

χ0α0χα0χ0α0χ0αχ0αχ0α0χαχ0