Wikipedia
"...Deep Purple are an English hard rock band formed in Hertfordshire in 1968.[4] Along with Led Zeppelin and Black Sabbath, they are considered one of the pioneers of heavy metal and modern hard rock,[5] although the members of the band have always refused to label themselves as heavy metal. The band has also incorporated pop and progressive rock elements [5], was once listed by the Guinness Book of World Records as the world's loudest band,[5][6][7] and has sold over 100 million albums worldwide.[8][9][10][11]..."
Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood
"...Ιστόρια της μουσικής and the balls of Karambela..."
No Comment
Συγνώμη, αλλα νόμιζα οτι μιλάω με λογικά άτομα. Αυτό που μου λες είναι οτι η ιστορία της μουσικής επειδή :
Α)It's the worlds loudest band
Β)Πούλησαν 100.000.000 δίσκους
Γ)Ηταν πρωτοπόροι του ροκ και μεταλ.
Εχουμε και λέμε:
Α)Εκανες το κόπο να κοιτάξεις το λινκ για το world's loudest band? Σε ένταση εννοούμε. Με ενισχυτές το κάνει και η γιαγιά μου, της οποίας η σχέση με τη μουσική είναι ότι αμολάει όταν κοιμάται.
Β)Ενδιαφέρουσα η προσέγγισή σου να θεωρείς "Ιστορία της μουσικής" όποιον πουλάει πολλούς δίσκους..Αλήθεια, πόσους πρέπει να πουλήσω για να μπώ στο πάνθεων?
Γ)Του ροκ και του μέταλ.Οχι της μουσικής. Του ροκ και του μέταλ.
Κοινώς, οι Deep Purple ήταν πολλά πράγματα, δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς αυτό, αλλα για όνομα του θεού, ΟΧΙ η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ....
Και για να μείνουμε στο θέμα μας, ξέρεις τίποτα απο Ιαπωνικό πολιτισμό? Εγώ προσωπικά δεν ξέρω, αλλα ξέρω οτι δεν θα σύγκρινα ποτέ μια μπάντα με ένα πολιτισμό χιλιάδων ετών...