Να πω και γω για την τριτη μερα... Ηταν Κ@ΒΛΑ !!!

Ο
Manu Chao εδωσε ραντεβου με 35.000 κοσμο στο μεγαλυτερο παρτυ του καλοκαιριου...

Ισως να ειμαι υπερβολικος,αλλα δεν πειραζει.Προσωπικα ηξερα γυρω στα 10-12 κομματια απο τη
δισκογραφια του ,αλλα πηγα γιατι ηξερα οτι θα περασω καλα κ ετσι εγινε!
Μου αρεσε το συνολο γιατι ηταν ολα τα κομματια με ζωντανια κ δεν εσπαγε το προγραμμα...
Στην πρωτη σειρα(που πηγα αρκετα ανετα) ειχα μια κοντινη κ ωραια εικονα του συγκροτηματος
κ γουσταρα πραγματικα(δεν καπνιζω).Αυτο μου εμεινε απο τη συναυλια: Ενα μεγαλο παρτυ!

Ας πουν κ ατομα που ηταν κ πιο πισω.
Την
Patti Smith την γνωριζω απο τα δυο κομματια People Have the power και Because the night τα οποια κ
παρακολουθησα με ενδιαφερον(συμμετειχε κ το κοινο στο τελευταιο) Επισης μεταξυ των δυο κομματιων
επαιξε κ to Smells like teen spirit(nirvana) μια συμπαθητικη διασκευη.
Τελος για τους φιλους μου
Locomondo,τους οποιους παρακολουθω τακτικα τα 2 τελευταια χρονια, εκαναν
μια πολλη δυνατη συναυλια με κομματια που για καποιον που τους ακουσε για πρωτη φορα,σιγουρα θα
εμαθε το στυλ τους κ θα πηρε μια γερη γευση για το παιξιμο τους.Προσωπικα τα εχω ακουσει τοσες φορες
τα τραγουδια που δεν με ενοιαζε τι θα παιξουν(κ καλα καναν κ παιξαν τα κλασσικα)
Σε ενα φεστιβαλ τετοιου βεληνεκους κ οταν εχεις μια ωρα , σιγουρα θα παιξεις τα hits!
Mου αρεσε που ο κοσμος ανταποκρινοταν στα κομματια τους κ αυτο ηταν που ηθελα να δω περισσοτερο σημερα...

Φυσικα,για οσους ενδιαφερονται, δεν υπηρχε περιπτωση να μην επαιζαν το "Pro" !!χεχεχε!!!

Τρελλη ανταποκριση απο το κοινο...και ο ουρανος εκτος απο τη χωματιλα,μυρισε κ λιγη "ριγανίτσα" !!!

Να μαστε καλα παιδια, παντα τετοια...