για πες για τον plexi..ποσο τον πηρες?απο που?πως σου φαινεται?marshall?.. βασικα αποτι ειδα η κεφαλη θα κυκλοφορησει στα μαγαζια το μαρτιο και ειναι limited edition..δεν θα βγουν πολλα κομματια.τωρα για τη τιμη...πιστευω θα ειναι αρκετα ακριβη..
απο θωμα τον πηρα....και μαζι και ενα hotplate γιατι αλλιως δεν παιζει ο συγκεκριμενος θελει να τσιτωθει...
ειμαι πολυ ευχαριστημενος..ο ηχος ειναι ακριβως hendrix,acdc,srv...αυτο που εψαχνα...
εχει 2 καναλια ενα καθαρο και ενα βρωμικο που αποτελουνται απο αλλα 2 καναλια υψηλης και χαμηλης εντασης γι αυτο και εχει 4 inputs...
το καθαρο ειναι πολυ μουντο και οπως οι περισσοτεροι παιζω στο υποτιθεμενο βρωμικο υψηλης εντασης...
επισης μπορεις με ενα καλωδιο να μιξαρεις και τα 2 καναλια και να φτιαξεις διαφορους ηχους αυτο το κανεις βαζοντας ενα καλωδιο να ενωνει το χαμηλο input του βρωμικου καναλιου με το υψηλο iput του καθαρου
για να παιξεις παντως με καθαρο ηχο πρεπει να παιζεις με το volume της κιθαρας...το χαμηλωνεις λιγο και καθαριζει...εμενα μ αρεσει αυτο ,αλλοι το βρισκουν εκνεριστικο...επισης τωρα θελω αντι να ανεβοκατεβαζω το volume της κιθαρας να παρω ενα πεταλακι volyme και να κανω δουλεια απο εκει....
ημουν αναμεσα στον πλεξι και τον jcm 800 αλλα λογω της μεγαλης μου αγαπης στον malmsteen,randy rhoads,hendrix δε θα το συγχωρουσα στον εαυτο μου...περιμενω την αλλη εβδομαδα και ενα πεταλι tonebone classic καθως και το tc electronics nova reverb και πιστευω πως θα ειμαι καλυμενος σε πολυ μεγαλο τομεα γιατι χωρις reverb ξενερωνω αρκετα...ελπιζω να μην ξενερωσω και με την λουπα του...η αληθεια ειναι οτι επειδη ειχα boogie εχω κακομαθει λιγο γιατι σε ποιοτητα μερα με την νυχτα...
κατι μου λεει οτι ο μαρσαλλ του ραντι δεν θα ειναι ακριβος γιατι μαλλον δεν θα ειναι reissue αλλα κατι σαν του kerry king jcm 800 που ειναι πιο φθηνος απ τον 800αρι τον απλο κι ας εχει περισσοτερα πραγματα...
επισης ετοιμαζομαι να αλλαξω και λαμπιτσες για πιο γλυκο ηχο να μην βρωμιζει τοσο,και φυσικα να τον ντυσω με καινουριο tolex....η λευκο,η snakeskin η purple...αυτα ειναι!!!!