Από την ταπεινή μου εμπειρία με τις Ibanez, και πάντα σύμφωνα με τα προσωπικά μου γούστα, διάλεξε μια που να έχει
Καλύτερα όχι jumbo frets (αν και νομίζω πως όλες όσες ανέφερες jumbo έχουν),Wizard Neck,Edge Pro tremolo.
Δεν ξέρω από όσες αναφέρεις ποιες έχουν τί από τα παραπάνω, βαριόμουν να κοιτάξω

Όσο για τις S .... Οι S είναι μια κατηγορία κιθάρας από μόνες τους. Έχουν μικρότερο radius στην ταστιέρα (είναι πιο κυκλικές δηλαδή, λιγότερο flat) σε σχέση με τις RG.
Μια πιο flat ταστιέρα τη συνηθίζεις πιο γρήγορα, αλλά σε βάθος χρόνου, η μικρή καμπύλη που έχουν οι S σε βοηθάει απίστευτα, ιδιαίτερα αν ενδιαφέρεσαι για sweeping τεχνικές.
Δεν είχα ποτέ μου S, αν και μάλλον θα αποκτήσω μια κάποτε. Ο ήχος τους ίσως να μη σ'αρέσει, αλλά ο προσανατολισμός τους δεν είναι metal, οπότε μάλλον δε σου κάνουν. Με ένα set μαγνήτες όμως, στο μέλλον θα είσαι OK.
Το ZR που έχουν δε μ'αρέσει, αλλά ποτέ δε μπορείς να εκφέρεις άποψη για ένα τρέμολο με τη μία, και εγώ έπιασα μια S μιά φορά για 5 λεπτά.
Όσο για το 1mm διαφορά σε πάχος, αν δεν το διάβαζες στα specs δε θα το καταλάβενες ποτέ, εφόσον, έτσι κι αλλιώς μιλάμε για Ibanez και για πάχη κάτω των 25mm.
Άποψή μου, δοκίμασέ τες όλες, και διάλεξε αυτή που θα σε βολεύει στα πιασίματα. Ο ήχος φτιάχνει όποτε θες και με διάφορους τρόπους. Τα πιασίματα ποτέ.