Φιλτατε Rory duke, μην τα παιρνεις στο κρανιο ...
Κανεις δεν σου επιτεθηκε, απλα καταλαβε κι εσυ τους αλλους λιγο ...
Οταν λες σε ενα post 5-6 φορες μια φραση διαρκως , καπου την παιρνουν και οι αλλοι σαν "ατακα" για να βγαλουν γελιο ...
Εγω δεν αμφιβαλλω οτι οι Ibanez βγαζουν πολυ ωραιες κιθαρες, και ειδικα το ακριβο μοντελο του Vai , σιγουρα δεν ειναι τυχαιο ...
Αυτο ομως σιγουρα δεν την κανει και "το απολυτο οπλο" για καθενα ...
Ισως για σενα να ειναι η κιθαρα των ονειρων σου και να σου ταιριαζει γαντι ... Σε καποιον αλλο, ισως να του φαινεται εκνευριστικα λεπτος ο λαιμος , ή λεπτος ο ήχος ή να μην του αρεσει η εμφανιση κτλ ...
Αυτα δεν την κανουν κακη κιθαρα ή ανιδεο στο θεμα οργανων αυτον που δεν την γουσταρει ...
Εμενα ας πουμε ΠΟΤΕ δεν μου αρεσαν οι Ibanez , ακομα και τα καλυτερα μοντελα της, για διαφορους λογους ... 1ον και κυριο εμφανισιακα ... Δεν γουσταρω με τιποτα το Headstock που εχουν και τα υπερ - "φαγωμενα" (κατα την γνωμη μου) σωματα της, για να μην πω καμια ασχημη χοντροκουβεντα για το ενσωματωμενο χερουλι

...
Επισης ειχα διαπιστωσει οτι καπου δεν εβγαζαν αυτο το growl στον ηχο (αποτελεσμα μη χρησης - συνηθως - mahogany, αλλα alder,maple,ash,basswood κτλ) ενω και οι stock μαγνητες αν και οχι ασχημοι (στα ακριβα μοντελα παντα, γιατι στα φτηνα... οτι συμβαινει και στις αλλες μαρκες) ηταν καπως "λεπτοι" ή με καπως τεχνητο μπασσο...
Βεβαια ολα αυτα ειναι δικα μου γουστα και μπορει η απουσια τους αυτη ακριβως , να ειναι κατι που καποιος αλλος γουσταρει ...
Γι αυτο σου λεω ... ολα ειναι σχετικα ...
Ολοι εξαλλου πιστευω οτι γνωριζουν οτι απο εδω Ελλαδα, κιθαρα πραγματικα καλη, καινουρια, με λιγοτερα απο 1500-2000€ δεν παιρνεις ...
Αν ψαξεις, θα δεις κι ολας, οτι εχω κανει αρκετα posts με θεμα τα λαμογια του Ελληνικου χωρου, που χρεωνουν οτι τιμες θελουν σε σχεση με τον υπολοιπο κοσμο ... Και εχω ενθαρυνει αρκετους να αγοραζουν απο εξω (internet) αν βρουν κατι καλο (με δικη τους ευθυνη παντα !!!) , οπως εχω κανει κι εγω επανειλημενα ...
Το να χρησιμοποιεις ομως εκφρασεις του τυπου "απολυτο οπλο" κτλ δεν σε διευκολυνει καθολου στο να αναπτυξεις τις αποψεις σου ... Αντιθετα σε κανει πιο ευαλωτο σε ποικιλοτροπους σχολιασμους , ακομα και απο ατομα που πολυ πιθανων, να ειναι κατα πολυ κατωτεροι σου σε γνωσεις πανω στο παιξιμο της κιθαρας ή/και στην κιθαρα σαν οργανο ...
Πιιο συγκρατημενες αποψεις και καπως πιο "αντικειμενικη" κριτικη , ισως να βοηθουσε, στο να μην ασχολουνταν ολοι με την κιθαρα σου και να σχολιαζουν την ατακα σου ...

Εξαλλου , μην τρελαθουμε , καλες κιθαρες και "οπλα" δεν ειναι μονο τα καλα μοντελα της Ibanez ... Ουτε οι καλυτεροι μαγνητες ειναι οι κατασκευης Ibanez ... Αν ηταν ετσι , θα ειχαν κλεισει ολες οι μεγαλες εταιρειες που κατασκευαζουν μαγνητες κτλ ...