ΑΞΙΖΕ ΚΑΘΕ ΓΑ....ΝΟ ΑΠΟ ΤΑ 17 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ!!!Αναλυτικά
Agnes vein-Ελληνες deathαδες.Δυστηχως δεν ειμαι φαν του ειδους οποτε δεν μπορω να εκφερω ολοκληρωμενη γνωμη.Παντως δεν προλαβαν να με κουρασουν μιας και παιξαν γρω στα 35-40 λεπτα.Δεν ειχε διασκευη σε bathory οπως στη Σαλονικη.μετριος ηχος μαλλον και λογω της φυσεως της μουσικης
ΜαEL Morda-Iρλανδοι σε στυλακι φολκ επικ heavy thrash

βγηκαν βαμμενοι στα χρωματα του πολεμου και για 45 λεπτα περιπου επαιξαν πολυ ωραια.Απο αυτους ειχα ακουσει μονο κομαμτια στο space τους οποτε παλι δεν ηξερα πολλα πραγματα.Παρολαυτα ηταν ωραιοι και ξεσηκωτικοι.Ζεσταναν(sic) τον κομσο για την ελευση των θεων.Ο ηχος εφτιαξε και τουλαχιστον φωνη κιθαρες ακουγονταν αρκετα καθαρα.
Primordial-Παιξαν 1 1/2 ωρα κομματια περισσοτερο απο τον τελευταιο θεεικο δισκο τους περισσοτερο αλλα και τα καλυτερα απο τους 4 προηγουμενους(απο τα πρωτα δεν ακουστηκε τιποτα)..Ο allan βγηκε κλασικα βαμμενος ασπρος με αιματα και...τα εδωσε ολα.Πραγματικα απο τους πιο εκφραστικους και ψυχωμενους frontmen(μετα τον Τate) που εχω δει(θα το λεω για καιρο)..H υπολοιπη μπαντα ηταν μετρημενη χωρις φινλανδικες ποζεριες(σποντα

) και απεδιδε ρολοι.Ο ηχος ηταν αρκετα καλος αν και τα αυτια ψιλοκουραστηκαν και βουιζουν ακομα

..Το κοινο ηταν γαματο με τους μπροστινους να ξερουν ολους του στιχους να προσπαθουν να φτασουν το μικροφωνο του Αλλαν και να δημιουργουν μος στα γρηγορα σημεια!Πολυ ωραια γενικως.
Παρατηρησεις...
1)Η συναυλια να ειχε ολοκληρη το πολυ 20 λεπτα καθυστερηση
2)Το mercendise θεεικο..Σιντι 10 ευρω μπλουζες 12...
3)Χαιρετησα τον τραγουδιστη των maell mordha

4)O allan υποσχεθηκε οτι θα ξαναρθουν(εγω τον πιστευω!!)
5)Τελικα δεν συναντηθηκαμε με τον neiko
6)Eιχα παει με apollon 18

7)ΑΞΙΖΕ ΚΑΘΕ ΓΑ....ΝΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ 17 ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ!