Gers γιατι τοση μανια υποστηριξης δεν καταλαβαινω.
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί τόση μανία κατά της eurovision!
Και το επιχειρημα σου ειναι πληρως ατοπο(να αλλαξει καναλι).Πρωτον αυτο ειναι το κρατικο καναλι και τα λεφτα τα δινουμε εμεις!
Ωραία, κι εμένα (λέμε τώρα) δε μου αρέσουν τα ντοκιμαντέρ!!

Να αρχίσω να κάνω παράπονα?
Σου φαίνεται λογική η αντίδρασή σου όταν βλέπεις πως η eurovision διασκεδάζει 1000άδες άτομα? Όταν βλέπεις πως πιάνει 80%+? Μήπως αυτά τα άτομα δεν πληρώνουν?

Ή πιστεύεις πως αν γινόταν μια ψηφοφορία για το αν θα πρέπει να ασχολείται η χώρα μας με την eurovision ή όχι, τα αποτελέσματα θα ήταν αρνητικά?
Δευτερον γιατι σε οτιδηποτε γινεται και δεν γουσταρουμε για τους ταδε λογους(ο πιο σημαντικος ειναι οτι αν γινεται φεστιβαλ μουσικης γινεται αυτο το πραμα) πρεπει να κοιταμε αλλου?Γιατι να μην λεμε τη γνωμη μας?Ισως να αλλαξει κατι.(πολυ επαναστατικο αυτο
)..
Ναι, να την πείτε τη γνώμη σας... αλλά με πιο κόσμιο τρόπο, σεβόμενοι ότι δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα!!
Και γιατί να αλλάξει κάτι? Τόσος κόσμος παρακολουθεί την eurovision, να σταματήσουμε να την δείχνουμε επειδή έτσι της κάπνισε της μειονότητας?
gers τα πράγματα δεν είναι απλά όσο τα γράφεις.
Πραγματικά, θα ήθελα να μου εξηγήσεις το περίπλοκο της υπόθεσης...
Δεν είπα σε κανένα σημείο ότι κλέβει ρε συ, ουσιαστικά σ'αυτούς που τα σκάνε τα ρίχνω αλλά δεν έγινα κατανοητός.
Αυτοί έχουν κάθε δικαίωμα να τα ρίχνουν όπου γουστάρουν!!