Προσωπικά συμφωνώ με το ότι σε όποιον δεν αρέσει, απλά κλείνει την τηλεόραση ή αλλάζει κανάλι.
Τόση σαβούρα κυκλοφορεί. Ας δει κανά dvd...Μου θυμίζει αυτούς που λένε
"Τη σιχαίνομαι την Πάνια...αλλά τί να κάνω...είχα ανοιχτή την τηλεόραση και άκουγα χωρίς να θέλω", δήθεν για να καλύψουνε τον ξεπεσμό τους...
Προσωπικά όταν δεν μπορώ να δω κάτι, όταν με αηδιάζει απλά γυρίζω κανάλι...Τί πάει να πει "Είναι κρατική τηλεόραση και πληρώνω γι'άυτήν οπότε δικαιούμαι να βλέπω..."...??
Έλληνας πολίτης είσαι, ψηφίζεις, αλλά για τόσα και για τόσα δεν σε ρωτάνε που κάνουνε και στα τρώνε, η ελληνική τηλεόραση και η Eurovision σε μάρανε κυρία μου που λέει και ο Λαζόπουλος?
Δεύτερον, οντως η καλομοίρα δεν έχει φωνή...Ε καί???Στη σκηνή μια χαρά είναι το κοριτσάκι, από άλλα σούργελα μια χαρά είναι και σου φτιάχνει και τη διάθεση να την βλέπεις να χορεύει...what's the problem?Εδώ στείλαμε τη Βισση που ΠΑΤΑΕΙ σε νότες και ήταν απογοητευτική...μην τα ξεχνάμε και τα ρίχνουμε όλα στο κορίτσι...
Τρίτον, σαφέστατα και συμφωνώ να σταματήσει το πανηγύρι της Eurovision και να δωθούν τα λεφτά που ξοδεύονται σε τίποτα σοβαρό και αξιοπρεπές...
Υ.Γ Δεν μ'αρέσει η Καλομοίρα, αλλά εντάξει μην τα ισοπεδώνουμε και όλα πια...