@Αlex Flouros: Με την οποια εμπειρια μπορει να αποκομισες, πιιστευεις πως ενας τετοιος διαγωνισμος εχει νοημα???
Στην απαντηση που εδωσα στον Owen,σε καποιο σημειο του ειπα οτι με τον ενα η τον αλλο τροπο,ο διαγωνισμος εχει κατι να προσφερει σε καθε κιθαριστα που ειναι διατεθιμενος να κατσει και να "σκεφτει" λιγο..
Η απαντηση μου σε σενα θα ηταν ναι..Η εμπειρια παντα εχει κατι καλο να σου προσφερει ακομα και αν δεν καταφερνεις αυτο που θες με την πρωτη προσπαθεια..Θελει επιμονη και ορθη κριση το ολο θεμα της μουσικης βιομηχανιας και αυτο ειναι κατι που εχω ανακαλυψει πολυ πριν απο αυτον τον διαγωνισμο..

Ισως να ηταν σε καποιο σημειο "χαμενος χρονος" αλλα μπορεσα να δω τις αντιδρασεις του κοσμου σε διαφορετικα ερεθισματα και τεχνοτροπιες οσο αφορα την κιθαρα..Αυτο ειναι κατι σημαντικο για μενα..
Το συμπερασμα μου δεν εχει σημασια..Εχω αποφασισει πως θα χρησιμοποιησω οτι καινουριο εμαθα απο αυτη την υποθεση..Παντως σιγουρα κατι κερδισα..

Αν θες μια πολυ πιο επιφανειακη απαντηση σιγουρα καλος ειναι ενας τετοιος διαγωνισμος για οποιονδηποτε κιθαριστα..Προβαλει το οργανο που αγαπαμε και ισως δινει καποιες ευκαιριες σε καποιους που δεν ασχολουνται επαγγελματικα με το PR και την ολη διαδικασια της προβολης..
Δεν μπορω να δω κατι αρνητικο στην ολη υποθεση..
Αν και δεν με ρωτησες να κανω ενα ασχετο σχολιο..
Παρατηρωντας τον ατελειωτο τσοκαροπολεμο στο φορουμ του διαγωνισμου μετα την ανακοινωση των αποτελεσματων,παρατηρω ξανα ποσο εγωπαθης ειναι κατα βαθος καθε μουσικος η καλλιτεχνης,που σε καποιο σημειο κρινεται αρνητικα με εμεσο η αμεσο τροπο το εργο του..
Δυστυχως αν αφοσιωθεις στην διαδικασια του να αποδειξεις πως εχεις δικαιο η πως αξιζεις περισσοτερα,το εχασες το παιχνιδι..
Οπως ειπα καθε εμπειρια εχει κατι να σου προσφερει..Αρκει να γνωριζεις τους στοχους σου,να επιμεινεις σε αυτους και να προσπαθεις συνεχως για το καλυτερο χωρις να βαλεις τον εγωισμο σου πανω απο ολα..