Αποστολέας Θέμα: Ποιο συγκρότημα θα θέλατε να σταματήσει να υπάρχει...?  (Αναγνώστηκε 70973 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
Οτι θα βλεπα και τους nevermore σε αυτο το θεμα... Ποιος να μου το λεγε... ::)
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Mithrandir

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Οτι θα βλεπα και τους nevermore σε αυτο το θεμα... Ποιος να μου το λεγε... ::)
Κοίτα, τα φωνητικά τους είναι θέμα αμφιλεγόμενο...τουλάχιστον έτσι το 'χω ζήσει από πολλούς.
Εμένα πάλι με τρελαίνουν! ;D
You have to know the truth and the truth will set you free

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
Νομιζω πως απο εδω και μπρος το θεμα θα παρει τη θεση που του αξιζει :D
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Mα γιατι....
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Ax_Wield

• Παλιός
  • Nothing is real!
    • Προφίλ
Ρε σεις ξεκολλάτε επιτέλους...ο καθένας έχει τα γούστα του και έχει δικαίωμα να λέει την άποψή του...κι εγώ διαφωνώ με όσα διάβασα για τους Nevermore καθώς τους ακούω δέκα χρόνια τώρα και μεγάλωσα με αυτούς αλλά πρέπει όλοι να καταλάβουν οτι αν κάποιος εκφράζει μια άποψη δεν είναι ανάγκη να πέσουν όλοι να τον φάνε...γούστα είναι αυτά...ήμαρτον...αντε γιατι αν σας πω εγώ ποια συγκροτήματα δε μου αρέσουν παίζει και να με λιθοβολήσετε... ;D

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Ξέχασα όλα τα συγκροτήματα που η φωνή του τραγουδιστή είναι σαν να κάνει εμετό.

Αποσυνδεδεμένος teo_gp

• Παλιός
  • Whatever happened to my rock'n'roll?
    • Προφίλ
για τους άλλους απλά αδιαφόρησε...

Δάσκαλε που δίδασκες... ;) ;) ;)

Κοίτα, παίζει σε κάποιο άλλο νημάτιο να έχω πει για καλλιτέχνες που δεν πάω, αλλά ποτέ δεν είπα για κανέναν να σταματήσει να κάνει τη δουλειά του...

Δεν μίλησα για άλλα νημάτια... Ούτε κάθομαι να ψάχνω τι λέει ο καθένας απο 'δω κι από 'κει για να του το αναφέρω κάθε λίγο :P :P
Απλά σχολίασα το παραπάνω γιατί θα μπορούσες κι εσύ απλά να αδιαφορήσεις για το θέμα... Γιατί να χαλάς τη ζαχαρένια σου διαβάζοντας για τα κόμπλεξ και τα κολλήματά μας? Άσε μας να κυλήσουμε στο βούρκο ανενόχλητοι...

Ουφ!! Δίκιο έχεις!! Σιγά μην ξανασχοληθώ... Εγώ απλά είπα τη γνώμη μου. Εσείς πείτε τις δικές σας, δικαίωμά σας.

Έτσι κ αλλιώς αργά ή γρήγορα κ αυτό το θέμα θα πάει στον κάδο... (τσκ τσκ! τι κακιά που είμαι!  8))

Εγώ είμαι πιο κακός!!!! ;) ;) ;)
I was lookin' back to see if you were lookin' back at me
to see me lookin' back at you

http://www.myspace.com/grandzero

Αποσυνδεδεμένος Jezus

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Got G.A.S. ???
    • Προφίλ
    • www.High-Gain.com
Ποιο συγκρότημα θα ηθελα να σταματήσει να υπάρχει...?
Κανενα, οσα δεν μου αρεσουν απλα δεν τα ακουω, δεν ειμαι θεος να κρινω και να βαλω στοπ σε αυτο που κανουν οι αλλοι, για οποιοδηποτε λογο και οπως και να το κανουν...
Got G.A.S. ?
http://old.high-gain.com/myequip.htm

My equipment

http://myspace.com/cerberarec

Join me on Myspace

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
δεν υπάρχει λόγος να σταματήσει κάποιο συγκρότημα να φτιάχνει τη μοσική του...
άλλοι το κάνουν για τον εαυτό τους και άλλοι για να τους ακούει ο κόσμος...
σε κάθε περίπτωση σε όποιον δεν αρέσει ο ήχος τους απλά ας μην τους ακούσει..
γιατί δηλαδή να σταματήσουν?
δικαίωμά τους δεν είναι?
και μπορεί για οποιονδήποτε από εμάς η μοιυσική μας στα αυτιά κάποιου άλλου να ακούγεται σαν πνίξιμο γάτας...
έχει το δικαίωμα να έρθει αυτός και να μας πει "μην παίζεις""?
εκτός βέβαια κ αν είναι ο γείτονας και εμείς παίζουμε με τον ενίσχυτή στο 15... ;)

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Το τόπικ είναι για χαβαλέ...

Αποσυνδεδεμένος hoba

• Παλιός
    • Προφίλ
Το τόπικ είναι για χαβαλέ...

To τοπικ αυτο ειναι πολυ προσβλητικο για τον καθενα του οποιου το συγκροτημα θιγεται. Και το λεω απο προσωπικη εμπειρια. Το να σου λεει ο αλλος "να "πεθανουν" οι ταδε", οι οποιοι για σενα μπορει να σημαινουν παρα πολλα, και γω δεν ξερω τι, μπορει να σε πληγωσει, να σε στεναχωρησει, να σου χαλασει τη διαθεση... Και αυτο χωρις προφανη λογο.

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
χαλαρωστε ρε παιδια...Θα θιχτει δηλαδη ο αξλ για τα 3 ατομα που τον κραξανε ας πουμε..Δεν ειπε κανενας να πεθανει ο ταδε..ουτε μιλαμε για το γκρουπ του φιλου μου του βαγγελη αλλα για μεγαλα γκρουπς..
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Καλα ρε παιδια ψυχραιμια δεν ειναι αξιες και ιδανικα τα συγκροτηματα για να θιχτει κανεις, απλα λεει ο καθενας ποιους δεν γοσυταρει και για ποιον λογο και ο αλλος λεει οτι τους γουσταρει για τον αλλο λογο και αυτα.

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
loooooooooooooooooooool..........ειμαι σιγουρος πως οι μισοι μεταλλαδες που απαντησαν στο τοπικ και το εκραξαν διαβαζουν metal hammer.....και σκεφτητε πως συσχετιζεται το metal hammer με το θεμα......τεσπα.....να προσθεσω κι εγω tokyo hotel.......μου την δινουν....

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
Εγω διαβαζω κυριε να βγω εξω? ;D
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
Εγω διαβαζω κυριε να βγω εξω? ;D

Εσύ νεε μου εξαιρείσαι.... :P

Αποσυνδεδεμένος paran0id

• Θαμώνας
    • Προφίλ
trivium

numetal με την κακη εννοια, βαρετοι και σαματατζηδες για τα αυτια μου, φωνητικα και κιθαρες που μου δινουν στα νευρα. πολλη προωθηση ομως απο το metal hammer ναουμ...

Αποσυνδεδεμένος Angel~Archo

• Παλιός
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Aκροάτρια με απαιτήσεις...
    • Προφίλ
Iron Maiden γιατι θεωρω οτι το εχουν κουρασει πολυ το θεμα πλεον,Sabbath γιατι τα 'χουν φαει τα ψωμια τους(και ειδικα ο φιλος μας ο Ozzy) καθως και οι Tokio Hotel που ανεφερε πολυ σωστα ο Σταυροφορος...Αν σκεφτω κανενα αλλο θα το προσθεσω..ΑΑΑ καπως μου φαινονται και οι  Scorpions. :P :P :P
I will always be with you
I'm the anchor of your sorrow
There's no end to what I'll do
'Cause I love you,I love you to death!

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
trivium

numetal με την κακη εννοια, βαρετοι και σαματατζηδες για τα αυτια μου, φωνητικα και κιθαρες που μου δινουν στα νευρα. πολλη προωθηση ομως απο το metal hammer ναουμ...
Ε οχι και numetal οι trivium..... ::)

Αποσυνδεδεμένος Spell@lchemist!

• Ο Γιόκας του Σατανούλη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ουτε καν..
    • Προφίλ
trivium

ανα σημεια πλεον θα τους ελεγα thrash...
Το Πέπλο του Χθες, Σου Φέρνει Το Σήμερα, Μέσα Απ'τις Στάχτες του Πουθενά...Μήπως Σου Περισσεύει λίγο Ψωμί??

Αποσυνδεδεμένος paran0id

• Θαμώνας
    • Προφίλ
trivium

εστω, metalcore

αλλα συνηθως αυτα τα metalcore, rapcore, poutscore κτλ ειναι γτπ  ::)
πολυ δηθεν...

εξαιρεσεις βεβαια υπαρχουν

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
Οντως νου μεταλ δεν ειναι με την καμια...τωρα μεταλκορ..ηταν στην αρχη τωρα πια,,μπαααα..μαλλον κατι σαν θρας ειναι με στοιχεια κορ..ενταξει τεχνικα ειναι απιαστοι κατα τα αλλα δεν τους μπορω..Παντως τους προτιμω απο ullet for my valentine avenged sevenfold και λοιπες π....
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος hoba

• Παλιός
    • Προφίλ
χαλαρωστε ρε παιδια...Θα θιχτει δηλαδη ο αξλ για τα 3 ατομα που τον κραξανε ας πουμε..Δεν ειπε κανενας να πεθανει ο ταδε..ουτε μιλαμε για το γκρουπ του φιλου μου του βαγγελη αλλα για μεγαλα γκρουπς..

Hθελα να πω για τον καθενα του οποιου το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ συγκροτημα θιγεται. ;) Και οπως το λες και εσυ αναγκη ειχαν ολοι αυτοι.. Για μας τους φανς μιλαω! ;D

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ

Hθελα να πω για τον καθενα του οποιου το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ συγκροτημα θιγεται. ;) Και οπως το λες και εσυ αναγκη ειχαν ολοι αυτοι.. Για μας τους φανς μιλαω! ;D
Δεν το καταλαβαινω αυτο για να πω την αληθεια ::)..Και μενα δεν μ αρεσει να πει καποιος να πεθανουν οι maiden για αυτο αν το πει..Θα τον ρωτησω γιατι το λεει..ε θα ακουσω τη γνωμη του και θα του απαντησω γιατι δεν πρεπει να πεθανουν...Και ετσι θα εχουμε μια συζητηση και στο τελος δεν θα με χαλασει..(ε ναι ποιος θα τολμησει να πει να πεθανουν οι μειντεν ;D :P ??? ;D)Αλλωστε καποιος ειπε παραπανω για τους μεγκαντεθ..Το βρηκα ηλιθιο αυτο που ειπε αλλα μετα καταλαβα τους λογους που το ειπε..Ας μην ειμαστε και τοσο φανμποηδες και ας παιρνουμε στο καλαμπουρι ορισμενα πραματα..Αλλωστε δεν μας βριζουν και την οικογενια..
TOMATOSE MOVIE