Αποστολέας Θέμα: Ποιο συγκρότημα θα θέλατε να σταματήσει να υπάρχει...?  (Αναγνώστηκε 70844 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Spell@lchemist!

• Ο Γιόκας του Σατανούλη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • ουτε καν..
    • Προφίλ
ρε γ**ωτο εχω μπερδευτει με το καινουργιο ονομα σου,+ οτι βεβιασμενα ειδα το λαστ ποστ του Mithrandir,και μπερδευτηκα,πως το ποστ ηταν δικο του..my mistake... :-X :-[
Το Πέπλο του Χθες, Σου Φέρνει Το Σήμερα, Μέσα Απ'τις Στάχτες του Πουθενά...Μήπως Σου Περισσεύει λίγο Ψωμί??

Αποσυνδεδεμένος Mithrandir

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Κοίτα, εγώ δεν μίλησα μόνο για αντικειμενικότητα, αλλά και για υποκειμενικότητα :P
You have to know the truth and the truth will set you free

Αποσυνδεδεμένος Nevir

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Let's drink to the dead lying under the water...
    • Προφίλ
    • Ŋєvίя тнз vaмpiя
blink-182. η πιο χαζοχαρούμενη μπάντα ever
I'll drink your love in the shadow of blood;
It's a deadly, deadly kiss...

Αποσυνδεδεμένος Littlejohn

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
Το ξέρω ότι θα γίνω αιρετικός αλλά δεν μπορώ πλέον με ΤΙΠΟΤΑ τους Metallica. Μου φέρνουν αναγούλα...Ειδικά ο Kirk Hammett ο οποίος κατ`εμε είναι ο πιο υπερτιμημένος κιθαρίστας στον πλανήτη. Μιλάμε για κιθαρίστα φάβα, με καθόλου αίσθηση μουσικότητας και πολύ μέτρια τεχνική...Όμως ο σοφός λαός μας λέει --Μαζί με τον βασιλικό, ποτίζεται και η γλάστρα-- και πολύ απλά αυτό σημαίνει ότι αν δεν υπήρχαν, Hetfield-Burton, ο τύπος θα ήταν το απόλυτο μηδενικό στο μεταλλικό στερέωμα...

Θα θυμάστε τι του είχε σούρει ο Kerry King των Slayer και με το δίκιο του ο άνθρωπος... ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος MakisSRV

• Παλιός
  • Thor the mighty...Other bands play MANOWAR kill
    • Προφίλ
Το ξέρω ότι θα γίνω αιρετικός αλλά δεν μπορώ πλέον με ΤΙΠΟΤΑ τους Metallica. Μου φέρνουν αναγούλα...Ειδικά ο Kirk Hammett ο οποίος κατ`εμε είναι ο πιο υπερτιμημένος κιθαρίστας στον πλανήτη. Μιλάμε για κιθαρίστα φάβα, με καθόλου αίσθηση μουσικότητας και πολύ μέτρια τεχνική...Όμως ο σοφός λαός μας λέει --Μαζί με τον βασιλικό, ποτίζεται και η γλάστρα-- και πολύ απλά αυτό σημαίνει ότι αν δεν υπήρχαν, Hetfield-Burton, ο τύπος θα ήταν το απόλυτο μηδενικό στο μεταλλικό στερέωμα...

Θα θυμάστε τι του είχε σούρει ο Kerry King των Slayer και με το δίκιο του ο άνθρωπος... ;D ;D

Πεσ'τα χρυσόστομε.οπως τα λες μου φαίνονται και εμένα.και πιστευα οτι ήμουν ο μόνος που δεν τους γουστάρει.Καλά, όχι οτι ο Kerry ξέρει περισσότερη κιθάρα ;D, αλλά σωστά τα είπε. ;D
Ηλεκτρικής κιθάρας μαθήματα παραδίδονται. Ανάλυση Rock/Blues/Metal/Funky τεχνοτροπίας, σύμφωνα με σύγχρονες τεχνικές.Ear training,soloing,αυτοσχεδιασμός.Εκμάθηση θεωρίας.Περιοχές:Aιγάλεω,Νίκαια,Κορυδαλλός,Περιστέρι,Χαιδάρι.

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα

αν και προσωπικα θεωρω τους metallica ακομα την μεγαλυτερη μπαντα εβερ.....θα συμφωνησω για τον hammet....πολυ μετριος τεχνικα και εφτιαξε ονομα καθαρα συγκιριακά....μουσικοτητα δε θα συμφωνησω οτι δεν εχει αλλα για τεχνικη οτι πεις....τωρα οσον αφορα τον king....ελεος....αλλη απελπιστικά τραγική μπάντα.....

Αποσυνδεδεμένος valex_van_halen

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
tokio hotel (το πιο gtp συγκροτημα)

Αποσυνδεδεμένος corpse_bride

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
tokio hotel (το πιο gtp συγκροτημα)

χαχα! Με προλαβες, αυτο πηγαινα να γραψω.
Ελεεινοι!
ευωδιαζουν αγριοκερασα οι σιωπες....

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
Κανενα. Ολα χρειαζονται. ;)

Αποσυνδεδεμένος Μητσάκος

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Κιθαρίστας της κακιάς ώρας...
    • Προφίλ
Οι Gorgoroth, οι Mayem, οι Dimmu Borgir, γενικά το 99,8% της black σκηνής.

Αλλά ΕΙΔΙΚΑ οι Gorgoroth.
If music be the food of love, play on,
Give me excess of it; that surfeiting,
The appetite may sicken, and so die...

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Μητσάκο πες μου ποια συγκροτήματα ανήκουν στο 0,2 τοις εκατό που αξίζει

Αποσυνδεδεμένος Μητσάκος

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Κιθαρίστας της κακιάς ώρας...
    • Προφίλ
Ίσως Bathory και Rotting Christ. Με κάθε επιφύλαξη...  ;D
If music be the food of love, play on,
Give me excess of it; that surfeiting,
The appetite may sicken, and so die...

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Xμμ οκ,μάλλον δεν το χεις ψάξει ιδιαίτερα το ζήτημα της black.

Αποσυνδεδεμένος conny

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
Ωχουουουουου, τσακωμοι και τσακωμοι....Τι να πω κι εγώ;;;;Αν ήταν να θίγομαι τόσο πολύ όταν μου κριτικάρουν (στην καλύτερη περίπτωση!!!!) τα μουσικά μου γούστα,θα έπρεπε να αυτοκτονήσω από στενοχώρια όταν διαβάζω αυτά που λέτε,αφού προηγουμένως δολοφονούσα όλους τους άλλους ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D!!!!!Εδώ μέσα το νούμερο ένα συγκρότημα που τρώει πρόγκα είναι οι τόκιο χοτέλ τους οποίους γουστάρω τρελά και είμαι σίγουρη ότι είμαι η μόνη!!!Εντάξει κράξτε με, δε με νοιάζει...(ΜΗ μου φοβάστε βρε,δεν παθαίνω τίποτα,δεν αυτοκτονώ πάν' απ' όλα... ;D ;D ;DΈχω τον Μπιλ να μου τραγουδάει το Don't jump να στανιάρω... ;D ;D ;D)Α και καθίστε κάτω γιατί αν σας πω ποιοι άλλοι είναι οι αγαπημένοι μου καλλιτέχνες θα νομίζετε ότι σας δουλεύω!!!!:
Beatles
Shakira
Janis Joplin
Scorpions
Μάνος Λοϊζος
Κι αυτοί που δε χωνεύω είναι αυτοί με τα brutal φωνητικά.Κατά των πιο χαρντ και μέταλ ήχων δεν είμαι πάντως.Και Μέριλιν Μάνσον θα ακούσω και Μπλακ Σάμπαθ,....εεε από Μετάλλικα και πέρα στραβώνει το πράγμα κι αρχίζω να νιώθω λίιιιιιιιιιγο άβολα.Αν φτάσουμε στους ράμσταϊν και στους σλίπνοτ.....Ε, εκεί μου σηκώνεται η τρίχα από τον τρόμο κι ας είναι μέρα μεσημέρι!!!!!!!Αλήθεια μου είχε βάλει μια φίλη μου στο σχολείο κ αγριεύτηκα!!!Της λέω τι είν αυτά χριστιανή μου και τα άκουγες και μεσάνυχτα μου λες...Εγώ θα είχα γίνει σαν σέικερ από το τρέμουλο!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: 25/02/10, 19:16 από conny »

Αποσυνδεδεμένος Mrs Brightside

• Illusion User
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...as we kiss goodbye the sun sets...
    • Προφίλ
Ωχουουουουου, τσακωμοι και τσακωμοι....Τι να πω κι εγώ;;;;Αν ήταν να θίγομαι τόσο πολύ όταν μου κριτικάρουν (στην καλύτερη περίπτωση!!!!) τα μουσικά μου γούστα,θα έπρεπε να αυτοκτονήσω από στενοχώρια όταν διαβάζω αυτάαλήθεια,μου έχει βάλει κάτι τέτοια μια φίλη μου στο σχολείο και της είπα α πα πα  αγριεύτηκα παιδάκι μου!!!!! που λέτε,αφού προηγουμένως δολοφονούσα όλους τους άλλους ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D!!!!!Εδώ μέσα το νούμερο ένα συγκρότημα που τρώει πρόγκα είναι οι τόκιο χοτέλ τους οποίους γουστάρω τρελά και είμαι σίγουρη ότι είμαι η μόνη!!!Εντάξει κράξτε με, δε με νοιάζει...(ΜΗ μου φοβάστε βρε,δεν παθαίνω τίποτα,δεν αυτοκτονώ πάν' απ' όλα... ;D ;D ;DΈχω τον Μπιλ να μου τραγουδάει το Don't jump να στανιάρω... ;D ;D ;D)Α και καθίστε κάτω γιατί αν σας πω ποιοι άλλοι είναι οι αγαπημένοι μου καλλιτέχνες θα νομίζετε ότι σας δουλεύω!!!!:
Beatles
Shakira
Janis Joplin
Scorpions
Μάνος Λοϊζος
Κι αυτοί που δε χωνεύω είναι αυτοί με τα brutal φωνητικά.Κατά των πιο χαρντ και μέταλ ήχων δεν είμαι πάντως.Και Μέριλιν Μάνσον θα ακούσω και Μπλακ Σάμπαθ,....εεε από Μετάλλικα και πέρα στραβώνει το πράγμα κι αρχίζω να νιώθω λίιιιιιιιιιγο άβολα.Αν φτάσουμε στους ράμσταϊν και στους σλίπνοτ.....Ε, εκεί μου σηκώνεται η τρίχα από τον τρόμο κι ας είναι μέρα μεσημέρι!!!!!!!Αλήθεια μου είχε βάλει μια φίλη μου στο σχολείο κ αγριεύτηκα!!!Της λέω τι είν αυτά χριστιανή μου και τα άκουγες και μεσάνυχτα μου λες...Εγώ θα είχα γίνει σαν σέικερ από το τρέμουλο!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Τι σχέση έχουν αυτές οι 2 μπάντες??  ::)

Εγώ θέλω να σταματήσουν να υπάρχουν οι Muse... :down :down :down Eπειδή δεν έρχονται στην Ελλάδα...  :P :P  :P
...when the hardest part is over we'll be here and our dreams will break the boundaries of our fear...

http://www.facebook.com/TheKillersGreekFanClub
https://www.facebook.com/killersnerdia

Αποσυνδεδεμένος Jezus

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Got G.A.S. ???
    • Προφίλ
    • www.High-Gain.com

Εγώ θέλω να σταματήσουν να υπάρχουν οι Muse... :down :down :down Eπειδή δεν έρχονται στην Ελλάδα...  :P :P  :P

Εχουν ερθει στο προσφατο παρελθον, πανω απο μια φορα αν δεν κανω λαθος. Και εγω δεν πηγα, αν με ρωτησεις τον λογο πραγματικα δεν ξερω να σου απαντησω... λεω να παω Σεπτεμβριο να τους δω στο Λονδινο...
Οσο αφορα τα μπρουταλ και λοιπα φωνητικα, εμενα πλεων μου φαινωντε σχεδον ολα τα φωνητικα νορμαλ, οσο ακραια ή περιεργα και να θεωρουντε, ειτε ειναι Berzerker, ειτε Diamanda Gallas, ακομα και Dienonychus (στο πρωτο αλμπουμ), και απο Cultus Sanguine μεχρι Bjork & In The Woods, τα ακουω ολα το ιδιο διακεδαστικα!  ;D
Got G.A.S. ?
http://old.high-gain.com/myequip.htm

My equipment

http://myspace.com/cerberarec

Join me on Myspace

Αποσυνδεδεμένος hoba

• Παλιός
    • Προφίλ
τα ακουω ολα το ιδιο διακεδαστικα!  ;D

Μ' αρέσει που το θέτεις τόσο απλά και περιεκτικά, γιατί και γω προς τα κει τείνω πλέον.  ;D

Αποσυνδεδεμένος Jezus

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Got G.A.S. ???
    • Προφίλ
    • www.High-Gain.com

Μ' αρέσει που το θέτεις τόσο απλά και περιεκτικά, γιατί και γω προς τα κει τείνω πλέον.  ;D

Ζητω ο θορυβος και η ησυχια!  ;D
Μονο τα μπουζουκια στα ελαυρολαικα δεν μπορω να ακουω, μου τρυπανε το αυτι, προτιμω ολη μερα κομπρεσερ!  ;D LOL
Got G.A.S. ?

My equipment

Join me on Myspace

• Illusion User
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ

Εχουν ερθει στο προσφατο παρελθον, πανω απο μια φορα αν δεν κανω λαθος. Και εγω δεν πηγα, αν με ρωτησεις τον λογο πραγματικα δεν ξερω να σου απαντησω...

Συγκεκριμένα έχουν έρθει 3 φορές και δεν μπορούσα με την καμία γτ το μάθαινα τελευταια στιγμή (κάποτε δν είχα κ τόση πολλή σχέση με ιντερνετ  :-\) κ επειδή ήμουν πολύ μακριά από την Αθήνα δεν προλάβαινα να οργανωθώ για να κατέβω αθήνα να τους δω... :-\
Για ταξίδι στο εξωτερικό κ εγώ το σκέφτομαι, αλλά κανένας από την παρέα μου δεν ψήνεται γμτ κ χωρις παρέα δεν πολυλέει... Πίκρα!!! :'(
...when the hardest part is over we'll be here and our dreams will break the boundaries of our fear...

Αποσυνδεδεμένος conny

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ

Ζητω ο θορυβος και η ησυχια!  ;D
Μονο τα μπουζουκια στα ελαυρολαικα δεν μπορω να ακουω, μου τρυπανε το αυτι, προτιμω ολη μερα κομπρεσερ!  ;D LOL

Ναι μπουζούκι δεν ακούω ούτε εγώ!!!!!!Α πα πα πα....Δεν τα έχω συνηθίσει και ούτε πρόκειται...

Ωχουουουουου, τσακωμοι και τσακωμοι....Τι να πω κι εγώ;;;;Αν ήταν να θίγομαι τόσο πολύ όταν μου κριτικάρουν (στην καλύτερη περίπτωση!!!!) τα μουσικά μου γούστα,θα έπρεπε να αυτοκτονήσω από στενοχώρια όταν διαβάζω αυτά που λέτε,αφού προηγουμένως δολοφονούσα όλους τους άλλους ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D!!!!!Εδώ μέσα το νούμερο ένα συγκρότημα που τρώει πρόγκα είναι οι τόκιο χοτέλ τους οποίους γουστάρω τρελά και είμαι σίγουρη ότι είμαι η μόνη!!!Εντάξει κράξτε με, δε με νοιάζει...(ΜΗ μου φοβάστε βρε,δεν παθαίνω τίποτα,δεν αυτοκτονώ πάν' απ' όλα... ;D ;D ;DΈχω τον Μπιλ να μου τραγουδάει το Don't jump να στανιάρω... ;D ;D ;D)Α και καθίστε κάτω γιατί αν σας πω ποιοι άλλοι είναι οι αγαπημένοι μου καλλιτέχνες θα νομίζετε ότι σας δουλεύω!!!!:
Beatles
Shakira
Janis Joplin
Scorpions
Μάνος Λοϊζος

βασικά οι μπάντες μπορεί να έχουν διαφορετικό μεν ήχο,αλλά σκέτο horror  πανάθεμά τον!!!Ακούς και τις δυο και σου έχεται να ουρλιάξεις από τρόμο!!!! ;D ;D ;D

• Illusion User
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Δηλ φαντάζομαι τι έχει να γίνει στο live τους τον Ιούνη!!! ::) ^^
Μαζικές καρδιακές προσβολές!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P :P

Αποσυνδεδεμένος hoba

• Παλιός
    • Προφίλ
βασικά οι μπάντες μπορεί να έχουν διαφορετικό μεν ήχο,αλλά σκέτο horror  πανάθεμά τον!!!Ακούς και τις δυο και σου έχεται να ουρλιάξεις από τρόμο!!!! ;D ;D ;D

Ηρεμήστε ρε παιδιά.. Μια μορφή έκφρασης είναι.. Δεν είναι δα τόσο τρομακτικό..

Αποσυνδεδεμένος kopaniamento

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Θέλω να εξαφανιστούν όλα τα ελληνικά ροκ συγκροτήματα που διαφημίζονται απο την TV ή έχουν οποιαδήποτε σχέση με reality show.
Επίσης θέλω να σταματήσουν να αλλάζουν οι "καλλιτέχνες" τα ονοματά τους σε ψαρωτικό-εξωτικο-κουλτουρο-κάπως όπως Ορφέας, Μύρωνας, Μορφέας, Κλεομένης κτλ, επειδή μου σπάει τα νεύρα. Ώρες ώρες αναρωτιέμαι, αν το να έχεις σπάνιο όνομα σου δίνει στατιστικά μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνεις καλλιτέχνης.

Να σταματήσουν και όλα τα γκομενο-mainstream-τραγουδάω-για-την-αγάπη-και-τον-πόνο "έντεχνα". τα άλλα δηλαδή είναι "άτεχνα" ?? το ίδιο σκατά τέχνη έχουν...

Eπίσης απαιτώ:
Να σταματήσουν επίσης οι Maiden, πριν πάρουν και 4ο κιθαρίστα (ή το καναν ήδη?),  οι Dream Theater
Να ακολουθήσουν όλοι οι ανούσιοι "γρήγοροι" με πρώτο τον Malmsteen
Οι βαρείς USA-πατριώτες με αρχηγό τον Wylde
H USA-college-punk-rock σκηνή

Όλα αυτά με καμία διάθεση να είμαι απόλυτος ή κακός. Στην μουσική όλα χρειάζονται, αλλα θέλουμε και κάνα διάλλειμα...

όσο για τα Διάφανα κρίνα και τους Scorpions, τι να πω.. κάποιες ευχές πραγματοποιούνται :D

Αποσυνδεδεμένος Jezus

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Got G.A.S. ???
    • Προφίλ
    • www.High-Gain.com
Μύρωνας

Επειδη ειχα παρει πριν χρονια ενα ενισχυτη απο τον Μυρωνα & ειχα παει 2-3 φορες απο εκει, μπορω να επιβεβαιωσω οτι ειναι το κανονικο του ονομα!

Οσο αφορα τους Ραμσταιν που αναφερθηκαν πιο πανω, πριν 2-3 εβδομαδες τους ειδα λαιβ στο Λονδινο και μπορω να πω ηταν ακρως διασκεδαστικοι, τετοιο σοου ουτε ο Μαικλ Τζαξον  ;D
Got G.A.S. ?

My equipment

Join me on Myspace

Αποσυνδεδεμένος Anaximandros

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα καλύτερα έρχονται!
    • Προφίλ
Να ακολουθήσουν όλοι οι ανούσιοι "γρήγοροι" με πρώτο τον Malmsteen

Χαχαχα! Ντάξει, τα είπες όλα. Respect!!!! +100000 (και όλα τα υπόλοιπα "συμφωνώ" που μπορεί να γράψει κανείς σ' ένα φόρουμ)

Αν κι έχω σκεφτεί την απάντηση που θα δινε ένας malmsteenικός ("το λες επειδή εσύ δεν μπορείς να παίξεις έτσι", ή "όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" κ.ο.κ.). Δε με ενδιαφέρει όμως. Δε θέλω να γίνω ζογκλέρ, η μουσική μ' αρέσει. Αν ήθελα κάτι τέτοιο, υπάρχει στη Τζαβέλλα στα Εξάρχεια ένα ωραίο μαγαζάκι. Κι ο Καραντίνης malmsteenίζει πολύ, αν και το χει ακόμη.

Πάντως, όπως και να το κάνουμε, είναι μία έκφραση και επειδή δεν αρέσει σε μένα, δε σημαίνει πως πρέπει να διαλυθεί. Θα ήταν φασιστικό κάτι τέτοιο.