σκ@τ@, σκ@τ@, σκ@τ@!
ακούστε λοιπόν πως έχει η κατάσταση..
τελειώνω απο τα ιδιαίτερα 8:00μ.μ και ξεκινάω από ρετζίκι να κατέβω κέντρο (ευτυχώς δεν είχα την κιθάρα μαζί μου).
κοντά στις 9:30 βρίσκομαι Χαριλάου αφού προηγουμένως έχω ήδη αλλάξει 3 λεωφορεία. πηγαίνω προς τα γραφεία του οασθ γιατί εκεί θυμόμουν ότι είναι η μπυραρία...
ψάχνω κάθε στενό και όποιον ρωτάω να μου πει που βρίσκεται, είτε δεν ξέρει είτε με κοιτάει σαν καθυστερήμενος..
Αποφασίζω ότι δεν πρόκειται να το βρω και πάω να πάρωτο 10άρι για να επιστρέψω κέντρο, έκει πάνω στο δρόμο βλέπω τα γραφεία αγροτική ανάπτυξης (ένα κτίριο με κάτι μικρές αψίδες υπόστεγα ) και θυμάμαι ότι κάπου εκεί έλεγε το σχέδιο ότι βρίσκεται η μπυραρία (που και να μη θυμόμουν), ψάχνω ψάχνω ρωτάω περιπτεράδες κανείς μα κανείς δεν το γνωρίζει. Ε με πέρνουν μετά τηλέφωνο κάτι φιλαράκια και τελικά καταλήγω να πίνω λευκό κρασάκι στο πιτ παζαρ. Μόλς γύρισα και βουίιιιιιζω. ή κάτι τέτοιο..
Σόρυ ρε παιδιά την προσπάθεια την έκανα αλλά δεν ήταν γραφτό να συναντηθούμε σήμερα...
Ξανακανονίζουμε αλλά σε ΠΙΟ γνωστό μαγαζί. Που να το ξέρουν και οι περιπτεράδες αλλά και οι πατσατζήδες..